بیان اصولگرایی امسال متفاوت از دوره های قبل است

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان با تاکید بر تفاوت انتخابات 12 اسفند با دوره های پیشین انتخابات مجلس گفت: بیان اصولگرایی امسال متفاوت از دوره های قبل است.

به گزارش خبرنگار شبستان، منوچهر متکی، دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان در نشست جبهه دانشگاهیان انقلاب اسلامی که در دانشگاه تهران برگزار می شد بر تفاوت اصولگرایی امسال با سالهای گذشته تاکید کرد و گفت: امسال شاخه های اصولگرایی ما شاداب تر از سالهای گذشته در انتخابات حاضر شده اند.

متکی اظهار داشت: ساختار نظامی که در ایران با کمک انقلاب به رهبری امام خمینی (ره) شکل گرفت در حوزه های مختلفی موجب به وجود امدن چالشهایی شد که مهمترین آن مقایسه تطبیقی نظام به مردم سالاری دینی با نمونه غربی ان است.

این چالش هر چه بیشتر می گذرد جدی تر می شود حرکتی که در غرب بعد از رنسانس شدت گرفت و مسیر نهادینه شدن را سپری کرد به دنبال جهانشمول شدن بود تا نظام مردم سالاری دینی ایران در طبق مقایسه آن قرار گرفت.

وی ادامه داد: در قالب احزاب سیاسی چه در حوزه اپوزیسیون و چه در حوزه حاکمیتی مردم کشورهای غرب به صورت نمایشی از انتخاب آنها برمی آیند.

ولی سالهای اخیر با وضعیت خاصی که به وجود آمده ملت این کشورها عصبانی شده و در برابر این حکومت ها به پا خواسته اند.

متکی تصریح کرد: در ایران اسلامی نقش آفرینی مردم در نظام یک کیمیاست که با انقلاب اسلامی به دست آمده است اظهار بودن مردم با شعار من حضور پیدا می کنم پس هستم در 33 سال گذشته جلوه گر شده است. البته همه این حضورها انتخاباتی نیست و در 22 بهمن امسال این موضوع نشانی از رسیدن به ارزشها داشت. ما همه به دنبال این هستیم که در نظام این موضوع را تقویت کنیم.

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرا ادامه داد: تفاوت اصلی نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل حضور کمرنگ اصلاح طلبان در آن است که مجلس نهم را به صورت یک مجلس اصولگرایی به وجود خواهد اورد.

وزیر امور خارجه سابق کشور با تاکید بر رقبای حاضر در انتخابات 12 اسفند گفت: اگر رقبا بخواهیم دسته بندی کنیم همه رقبای داخلی یک رقیب بیرونی مشترک دارند که امریکا رقیب انتخاباتی ما و تمام ملتهای خواهان استقلال است که تلاش می کنند رای مردم موفق نشده و هر چه مدنظر آنهاست انتخاب شود.

وی اضافه کرد: آمریکا در افغانستان و عراق به صورت مستقیم و غیرمستقیم از سوی کاندیداهای خاص حمایت می کرد اما در ایران استراتژی خاصی دارد که تلاش می کند کسانی را رصد کند تا بعد از انتخاب شدن ضامن اهداف آنها باشد و اگر این هدفشان محقق نشود با انتخابات و مردم دشمنی می کنند.

دبیر اجرایی جبهه متحد اصولگرایان درخصوص نحوه حضور این جبهه در انتخابات 12 اسفند تصریح کرد: اولین کار ما در جبهه متحد این بود که طی فرایندی به نامزدهای موردنظر رسیده و کار دوم اجرای عملیات ستادی و انتخاباتی برای رساندن آنها به مجلس است.

وی خاطرنشان کرد: در مجلس هشتم شورای استانی جبهه متحد با مشورت با نیروهای همفکر به یک فهرست می رسید که فهرستها را به تهران ارسال می کرد اما نتیجه آن راه نیافتن 120 نفر از 200 نفر به مجلس بود که ما امسال مردم را به عنوان وکیل برای ایستگاه استانی قرار داده ایم تا کسانی که مقبولیت بیشتری دارند انتخاب شوند.

پایان پیام/
 

کد خبر 108626

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha