به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجانشرقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با اشاره به لزوم فرهنگسازی قرآنی در جامعه اظهار داشت: تعالی نگرش جامعه نسبت به قرآن کریم و تجلی فرهنگ حیات بخش قرآن در بستر فرهنگ عمومی جامعه مهم ترین نشان توسعه فرهنگ قرآنی بوده و تحقق تربیت قرآنی نیز در گرو آن است.
علی داننده دستیابی به جامعهای متمسک به قرآن و عترت و برخوردار از ایمان و عمل صالح را در گرو عزم ملی و هماهنگی نهادهای مختلف برای توسعه فرهنگ قرآنی دانست و گفت: توسعه فعالیت های قرآنی در عرصههای مختلف آموزشی، پژوهشی و تبلیغی ترویجی، مقدمه ضروری و مسیر اساسی توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، هدف از تدوین منشور توسعه فرهنگ قرآنی را ایجاد هماهنگی بین دستگاه های دولتی، موسسات و گروه های فعال غیر دولتی در جهت هم افزایی و ارتقا فعالیت های قرآنی در سطح ملی و بین المللی و همچنین تقویت ایمان و اعتقاد به قرآن کریم و تمسک به تعالیم آن عنوان کرد.
داننده، تعمیق معرفت و تعمیم فهم و درک قرآن کریم، ارتقای التزام عملی به قرآن در ابعاد فردی و اجتماعی، تحقق فرهنگ قرآنی در نظام مدیریت، تصمیم گیری و برنامه ریزی کشور و توسعه مهارت روان خوانی و صحیح خوانی و درک معنای آیات در میان اقشار مختلف مردم را از دیگر اهداف این منشور برشمرد.
وی همچنین بر تقویت و گسترش انس با قرآن کریم و ترویج آیات و مفاهیم این کتاب عظیم در حوزه فرهنگ عمومی و ارتقا بخشی نظام تعلیم و تربیت، نظام رسانه ای، نظام تبلیغات دینی و سایر نظام های موثر با الهام از تعالیم قرآن کریم تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما