به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، سردار «علی قاسمی» امروز (18 مرداد) در نشست خبری به مناسبت آغاز ماه محرم و دهه امر به معروف و نهی از منکر، ضمن تبریک روز خبرنگار و گرامیداشت سالگرد شهادت شهیدان ناصری و صارمی، اظهار داشت: خبرنگاری رسالت صادقانه، دقیق و مهمی است که در مطالبه گری خواسته های مردم از مسئولان بسیار ارزشمند و مهم است.
وی ماه محرم را ماه پیروزی خون بر شمشیر و اثبات حقانیت ولایت و ماه امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: راه امام حسینعلیه السلام امروز هم ادامه دارد و می بینیم که بعد از هزاران سال هنوز هم جوانان مسلمان در راه مبارزه با ظالمان خون خود را فدای اهداف اسلام و اهل بیت علیه السلام می کنند.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی با اشاره به اینکه برنامه های دهه امر به معروف و نهی از منکر همزمان با دهه اول محرم آغاز می شود، افزود: امر به معروف و نهی از منکر ولایت محور است و لذا ستادهای امر به معروف زیر مجموعه دفاتر نمایندگی ولی فقیه هستند.
قاسمی با بیان اینکه یکی از اهداف تشکیل حکومت اسلامی اقامه امر به معروف و نهی از منکر بوده است، اظهار داشت: امر به معروف امام محور است، به همین دلیل امام جمعه مراکز استان، شهرستان ها، بخش ها و امام جماعت مساجد، محور امر به معروف در هرمنطقه و محله ای هستند.
وی با اشاره به اینکه امر به معروف امام محور، مردم محور، شورا محور و ایجابی است، گفت: محور اصلی در امر به معروف و نهی از منکر مردم هستند، چراکه این یک فریضه واجب الهی است که باید احیا شود.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی با بیان اینکه امر به معروف یک فریضه ایجابی و مثبت محور است، ادامه داد: در این موضوع برخوردهای پلیسی و تنبیهی وجود ندارد، باید با زبان خوش و مهربانی مردم را ارشاد کرد.
قاسمی با اشاره به اینکه تا جایی که سلاح امر به معروف کارساز باشد، نیازی به نهی از منکر نیست، گفت: امر به معروف خود پیشگیری از منکرات است، لذا مردم، جامعه و مسئولان باید بحث پیشگیری را جدی بگیرند.
وی با اشاره به اینکه شعار دهه امر به معروف و نهی از منکر امسال، «قیام حسینی، مردم مطالبه و مسئولان پاسخگو» است، اظهارداشت: با هشتک بی تفاوت نباشیم، همه مسئولان هستیم و هیچ مسلمانی نمی تواند نسبت به جامعه خود بی تفاوت باشد.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی در ادامه به مهمترین برنامه های دهه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و ادامه داد: مهمترین برنامه را روحانیون و منبری ها در هیات ها خواهند داشت، چراکه فرصت خوبی برای امر به معروف در این مکان ها فراهم است.
اجرای 35 برنامه استانی در دهه امر به معروف
قاسمی با اشاره به اینکه بیش از 35 برنامه محوری استانی و 35 برنامه کشوری در دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان انجام خواهد شد، گفت: معرفی الگوهای موفق، تجلیل و تکریم از آمران به معروف، همایش های اموزشی، سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران، برگزاری شوراهای امر به معروف در تمامی رده ها، نشست های توجیهی، تجلیل از گروه های هنرمند، تجلیل از اهالی رسانه، مشاوره های حقوقی، حمایت های حقوقی، تجلیل از افرادی که در احیای ارزش های انقلاب تلاش کردند و برپایی نمایشگاه ها با همکاری کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان را از جمله این برنامه ها دانست.
وی ادامه داد: همچنین در دهه امر به معروف ترویج سبک زندگی حسینی از طریق سخنرانان در هیات های مذهبی و صدا و سیما، برگزاری نمایشگاه عفاف و حجاب، نشست با مدیران حوزه های علمیه و دیدار با ائمه جمعه در استان برگزار خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف خراسان جنوبی با بیان اینکه ستاد امر به معروف یک ستاد طرح ریزی و حمایتی است، افزود: سال گذشته بیش از هزار نفر از کسانی که در زمینه امر به معروف علاقه مند بودند توجیه و ساماندهی شدند.
قاسمی با اشاره به برخی هنجارشکنی ها از سوی برخی گروه های گردشگری در استان، گفت: در راستای جلوگیری از تکرار این موضوعات، جلساتی با فرهنگ و ارشاد، اداره کل گردشگری و میراث فرهنگی برگزار شده و دستورالعمل هایی برای مناطق بومگردی صادر شده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 15 پرونده ترک فعل مدیران و برخی تشکل ها تحویل دادستانی شده است، خاطرنشان کرد: برخی از این موارد منجر به ابطال مجوز تورهای گردشگری و یا پلمپ آن مکان شده و در حوزه مدیران هم برخی مدیران جابجا شدند.
نظر شما