به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ایبنا، علیرضا قیطاسی، دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایبِنا اظهار کرد: طی هماهنگیهایی که با معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شد، کار واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی هفتم مردادماه آغاز شد و از هفته گذشته روند واکسیناسیون در همه استانها آغاز شده است.
وی ادامه داد: در تهران به موازات استانها، ما ۱۷ مرکز را مشخص کردیم و با کمک بیمارستان بانک ملی مراکزی در سطح شهر تهران از جمله مراکز بهداشتی بانک ملی، بانک رفاه و بانک مسکن در اختیار این کار قرار گرفتند.
قیطاسی افزود: این مراکز برای واکسیناسیون کارکنان آماده شد و حدود ۲۰۰ پرسنل هم از بانک ملی و هم از کادر درمانی بیمارستان در یک همایش آموزش دیدند که کار ثبت و ضبط و واکسن را انجام دهند.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی یادآور شد: این کار از ۱۴ مردادماه در سطح تهران آغاز شد و طبق پیشبینیها بانک ملی تدابیر لازم را برای این کار انجام داد. قیطاسی اضافه کرد: علاوه بر شهر تهران، پایگاههای دیگری در سطح استان از جمله پایگاه شهرستان ورامین و شهرستان دماوند فعالیت میکنند.
شناسایی ۲۴۰ هزار نفر در شبکه بانکی برای واکسیناسیون
دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی ادامه داد: در این مدت، آمار و اطلاعات کل پرسنل شبکه بانکی کشور، اعم از بانکهای دولتی، نیمه دولتی، خصوصی و موسسات اعتباری که تعداد آنها به بیش از ۲۴۰ هزار نفر میرسد، از بانکها و موسسات اعتباری دریافت شد. وی افزود: از این تعداد، حدود ۶۸ هزار نفر مربوط به استان تهران است که طبق برنامهریزی انجام شده وارد فاز اجرایی واکسیناسیون قرار گرفته اند.
۶۵ درصد شبکه بانکی واکسینه شدند
قیطاسی درباره تعداد افراد واکسینه شده خاطرنشان کرد: تا امروز خوشبختانه، در سطح کشور حدود ۶۵ درصد از کارکنان شبکه بانکی واکسینه شدهاند و تا عصر دیروز (شنبه، ۱۶ مردادماه) هم، فرایند واکسیناسیون شبکه بانکی در شش استان به طور کامل صورت گرفته و به پایان رسیده است.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی اضافه کرد: این استانها شامل مرکزی، کردستان، کهگیلویه و بویراحمد، البرز، بوشهر و زنجان هستند که فرایند واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی را به اتمام رساندهاند.
پایان واکسیناسیون شبکه بانکی تا سه شنبه
وی در ادامه گفت: از تعداد ۶۸ هزار نفر واجد شرایط شناسایی شده در شبکه بانکی استان تهران نیز، تا آخر وقت دیروز، حدود ۵۰ درصد کارکنان طی سه روز و در مراکز ۱۷ گانه سطح استان واکسینه شدهاند.
قیطاسی با بیان اینکه به طور تقریبی روزانه ۱۰ هزار نفر از کارکنان شبکه بانکی واکسینه میشوند، اظهار کرد: پیشبینی ما این است که به احتمال زیاد تا پایان روز سهشنبه، ۱۹ مردادماه فرآیند واکسیناسیون تهران نیز به پایان برسد.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی درباره کارکنانی که به هر دلیلی نتوانستهاند واکسن بزنند هم گفت: البته ممکن است تعداد کمی از این موارد به دلایل خاص مثل غیاب در روز مورد نظر و یا مریضی و ابتلا به ویروس کرونا و دلایلی از این دست که امکان واکسن زدن ندارند، برای روزهای دیگر باقی بماند و بر اساس تجویز پزشک به وقت دیگری موکول شوند.
وی درباره این دسته از افراد که از فرایند واکسیناسیون شبکه بانکی جا میمانند، هم گفت: انشاءالله کار این افراد نیز با هماهنگی وزارت بهداشت در اسرع وقت انجام میشود که از قبل اطلاعرسانی خواهد شد.
همکاری خوب شبکه بهداشت و شبکه بانکی
علیرضا قیطاسی همچنین به سیر تصویب واکسیناسیون کارکنان شبکه بانکی اشاره کرد و گفت: با مکاتباتی که از ابتدای سال انجام دادیم و همچنین پیش از آن هم در ابتدای دیماه سال قبل برای واردات واکسن مکاتبی صورت گرفت اما در بحث واردات واکسن به موفقیت نرسیدیم که با استفاده از شرکتهای دارویی که وابسته به بانک ملی بود بتوانیم واکسن وارد کنیم که این امکان فراهم نشد.
وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۰ با تاکیدی که مدیران عامل بانکها و عضو شورای هماهنگی و با تاکید مجدد دکترحسین زاده، رئیس شورای هماهنگی و مدیرعامل بانک ملی در این خصوص داشتند، مکاتباتی مجدداً با مقامات ذیصلاح از جمله وزیر محترم بهداشت، وزیر محترم اقتصاد و رئیس کل بانک مرکزی وقت انجام پذیرفت.
دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی ادامه داد: در نهایت مکاتبهای با آقای نهاوندیان، معاون محترم اقتصادی ریاست جمهوری انجام پذیرفت که پرخطر بودن شغل کارکنان بانکی اعلام شد و سرانجام نامه به وزیر بهداشت انعکاس یافت و بعد از آن مجوزی در پنجم مرداد ماه برای واکسیسناسیون کارکنان شبکه بانکی صادر شد.
قیطاسی یادآور شد: سپس جلساتی در بانک مرکزی برگزار شد تا مدیریت این امر به عنوان نماینده نظام بانکی قرار داده شود و از آن طرف هم نماینده وزارت بهداشت مشخص شد و جلساتی با حضور نمایندگان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و بانکهای خصوصی و بنده هم به نمایندگی از بانکهای دولتی و نیمه دولتی شورای هماهنگی برگزار کردیم که قرار شد ما به عنوان شورای هماهنگی کار واکسیناسیون را در سطح کشور انجام دهیم.
این مسئول تصریح کرد: باتوجه به ظرفیتی که شورای هماهنگی در هر استان و در سطح کشور دارد و ما در هر استانی کمیسیون هماهنگی بانک ها را داریم این امر را پذیرفتیم. وی در ادامه گفت: همچنین با همکاری خوب بیمارستان بانک ملی این روند سرعت گرفت که جا دارد از مدیر عامل بانک ملی دکتر حسین زاده تشکر کنیم که با توجه به جلسهای که با ایشان داشتیم دستور به تعجیل در این امر داده شد.
قیطاسی خاطرنشان کرد: بیمارستان بانک ملی در سطح شهر تهران تقبل کرد که عوامل اجرایی آن در مکانهایی که مشخص شده به کار گرفته شود. دبیر شورای هماهنگی بانکهای دولتی اضافه کرد: در هر استانی هم، بانک ملی یک درمانگاه دارد که این درمانگاهها هم در اختیار گذاشته شد و به تمام کمیسیونهای هماهنگی استانها اعلام شد که در ششم مردادماه آمادگی لازم را داشته باشند تا کمیسیون هماهنگی تمامی اطلاعات و آمار از بانکها بگیرند.
قدردانی از همه عوامل اجرای واکسیناسیون شبکه بانکی
وی ضمن قدردانی از امکاناتی که بانکهای مختلفی مثل بانک ملی، بانک رفاه و بانک مسکن در اختیار کادر درمانی برای فرایند واکسیناسیون قرار دادند، گفت: همچنین، شایسته است از دبیران محترم کمسیونهای هماهنگی استانها به سبب کار دشوار جمعآوری اطلاعات، برنامهریزی و اجرای این برنامه و نیز عوامل و پرسنل درمانگاههای بانک ملی در مراکز استانها تشکر و قدردانی داشته باشم.
قیطاسی در پایان با بیان اینکه این کار بزرگ حاصل همکاری و تلاش مدیران عامل بانکهای سراسر کشور بود، از پیگیریهای شورای هماهنگی بانکها قدردانی و اضافه کرد: به همه افراد و عوامل مراکز بهداشتی نیز که در شهرستانهای سراسر کشور به کمک شبکه بانکی آمدند و فرایند واکسیناسیون را به عهده گرفتهاند، خسته نباشید گفته و از آنها سپاسگزاری میکنم.
نظر شما