به گزارش خبرگزاری شبستان، حجتالاسلام داود رجبینیا گفت: پس از چند ماه تلاش علمی گروههای 900گانه مسابقه بزرگ رشد دو که در واحدهای حوزوی خواهران سراسر کشور به انجام رسیده، اکنون ارزیابی برترینهای این تحقیقات در مدیریتهای استانی آغاز شده است.
وی با بیان اینکه این تحقیقات به وسیله گروههای چندنفره زیرنظر اساتید راهنما با دو شیوه کتابخانهای و پیمایشی انجام گرفته است، ادامه داد: تحقیقات مسابقه رشد دو عمدتا در محورها و موضوعات مبتلابه استان و منطقه مربوطه به ثمر نشسته است.
مدیر پشتیبانی پژوهشی حوزههای علمیه خواهران در ارتباط با موضوع و محتوای مسابقه رشد دو خاطرنشان کرد: این مسابقه به منظور ترغیب و تشویق طلاب خواهر به انجام پژوهش گروهی و هماهنگسازی تحقیقات با نیازهای جامعه و ضرورتهای آنها در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: در این مسابقه گروههای پژوهشی، پیرامون مسائل و شبهات فکری و رفتاری گروههای دانشآموزی مدارس و بانوان شرکتکننده در جلسات مذهبی با خانواده طلاب خواهر و دوستان و آشنایان به تحقیق میپردازند.
وی با بیان اینکه ارزیابی و تقدیر از برترینهای مسابقه رشد دو در دستور کار معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران قرار دارد، اضافه کرد: در این راستا معاونان پژوهش مدیریتهای استانی، تحقیقات را با توجه به دستورالعمل ارزیابی و کاربرگهای ارسالی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، به وسیله کارشناسان توانمند ارزیابی میکنند.
رجبینیا افزود: پس از تعیین برترینهای استانی، نسبت به تشویق کلیه شرکتکنندگان در دو سطح برترینها و شایسته تقدیر اقدام خواهد شد. البته تشویق برترینهای استانی در همایش و جشنوارههای مناسب استانی نظیر جشنواره علامه حلی(ره) انجام میپذیرد.
وی یادآور شد: پس از تشویق گروههای شرکت کننده در مسابقه بزرگ رشد 2 در استانها، معاونت پژوهش حوزههای علمیه خواهران به منظور تعیین برترینهای کشوری، ده درصد از تحقیقات را که بالاترین امتیاز را در استان کسب کرده اند، از استانها دریافت میکند و پس از ارزیابی نهایی، جوایز نفیسی از سوی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به برترینهای کشوری اهداء خواهد شد.
پایان پیام /
نظر شما