برگزاری مراسم تنفیذ ریاست جمهوری/تشریح راهبرد‌های اساسی پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس در حوزه مسکن

تشریح راهبرد‌های اساسی پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس در حوزه مسکن، بازگشایی مدارس و دانشگاه ها منوط به نظر ستاد ملی مقابله با کرونا، برگزاری مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، ارتش متعلق به مردم است برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، تشریح راهبرد‌های اساسی پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس در حوزه مسکن، بازگشایی مدارس و دانشگاه ها منوط به نظر ستاد ملی مقابله با کرونا، برگزاری مراسم تنفیذ ریاست جمهوری، ارتش متعلق به مردم است از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه 12 مرداد است.

 
امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگویی با اشاره به حضور ارتش در استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ارتش جمهوری اسلامی ایران متعلق به ملت ایران است و در راستای اهداف نظام گام برمی‌دارد؛ در واقع ارتش امانت ملت در دست فرماندهان است.

وی افزود: هر زمانی که ملت ایران به کمک نیاز داشته باشند، ارتش با سرعت و تمام توان در آن عرصه حضور می‌یابد؛ حال آنکه این عرصه ممکن است روزی در حوزه دفاع از آسمان‌ها، دفاع از حدود و ثغور، تمامیت ارضی و صیانت از دریا‌ها باشد و یا حضور در اقصی‌نقاط جهان به‌منظور نمایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران.

فرمانده کل ارتش ادامه داد: البته در زمان‌هایی هم ارتش و سایر نیرو‌های مسلح برای کمک به مردم و رفع مشکلات آن‌ها در حوادث ناگواری، چون بیماری کرونا، سیل و زلزله و یا آبرسانی در زمان خشکسالی، وارد عرصه خدمت‌رسانی می‌شوند.

سرلشکر موسوی با اشاره به نحوه کمک‌رسانی در استان‌ها و شهرستان‌هایی که دچار حوادث غیرمترقبه می‌شوند، گفت: در شهرستان‌هایی که ما یگان‌های مستقر در آنجا داریم، طبعاً بهتر و کامل‌تر می‌توانیم وارد عرصه امدادرسانی و خدمت شویم؛ البته به‌حمدلله در ایام پیک کرونا بخش بهداشت و درمان ارتش و فرماندهان، جوهر واقعی خود را نشان دادند و به سرعت فعالیت‌های لازم را جهت کنترل و مقابله با شیوع بیماری انجام دادند.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون نیز در بخش‌هایی از سیستان و بلوچستان که مشکل آب دارند، نیرو‌های ارتش در مرحله نخست با تانکر کار آبرسانی را انجام دادند و بعد برای اینکه مشکل برای همیشه مرتفع شود، وارد عرصه ایجاد شبکه آبرسانی و لوله‌کشی شدند که این فعالیت‌ها همچنان ادامه دارد.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: ارتش در خوزستان هم به همین ترتیب وارد شده است و تا زمانی که نیاز باشد در خدمت مردم عزیز خوزستان و سیستان خواهیم بود؛ همچنین به‌منظور برطرف شدن مشکلات در خدمت بخش‌های کشوری نیز هستیم.

امیر موسوی گفت: مردم استان‌های خوزستان و سیستان و بلوچستان و حتی مردم دیگر بخش‌های کشور عزیزمان واقعاً مردم مظلومی هستند که از حداقل امکانات هم برخوردار نیستند و در عین حال این مردم، قدرشناس هستند و به افرادی که در لباس خدمت وارد می‌شوند، اعم از ارتش، سپاه یا بسیج و... احترام می‌گذارند و وقتی می‌بینند که این افراد خالصانه کمک می‌کنند به همان کمک‌های حداقلی نیز رضایت پیدا می‌کنند.

وی بیان کرد: بنده سال‌ها در سیستان و بلوچستان خدمت کرده‌ام. این عزیزان مردم بسیار فهیم و خوبی هستند که اگر کوچکترین قدمی برایشان بردارید، قدردانی می‌کنند؛ امیدواریم دولت آینده بتواند بخشی از این محرومیت‌ها را برای استان‌های کمتربرخوردار برطرف کند تا ان‌شاالله مشکلاتشان کمتر شود.

 

بازگشایی مدارس و دانشگاه ها منوط به نظر ستاد ملی مقابله با کرونا است

محمدرضا احمدی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در رابطه با بحث بازگشایی مدارس گفت: نمی توانیم در حال حاضر پیش بینی دقیقی از بحث بازگشایی مدارس داشته باشیم؛ تصمیم به بازگشایی مدارس موضوعی است که به ستاد ملی مقابله با کرونا مربوط می شود، حتی خود وزرای آموزش و پرورش و علوم نیز نمی توانند در این زمینه نظر بدهند.

 

 

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: قرار است که ما جلسه ای را با حضور مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا و وزرای آموزش و پرورش و علوم در این رابطه داشته باشیم، تمام جوانب کار مورد بررسی قرار گیرد و سپس در این رابطه تصمیم گیری شود.

 

وی ادامه داد: حفظ سلامت و جان دانش آموزان و دانشجویان برای ما از هر چیزی مهم تر است. نگرانی خانواده ها اهمیت دارد. اگر نتوانیم سلامت این عزیزان را حفظ کنیم قطعا مجلس با بازگشایی مدارس و دانشگاه ها مخالفت می کند و باید همانند سال 99 آموزش به صورت آنلاین باشد.

 

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: قرار است بحث واکسیناسیون معلمان، اساتید و دانشجویان تا شهریور ماه کامل شود. در مورد واکسینه شدن دانش آموزان نیز فعلا با واکسینانسیون افراد زیر 18 سال موافقت نشده است ولی در هر صورت بازگشایی در صورتی اتفاق خواهد افتاد که بدانیم مدارس امکان رعایت پروتکل های بهداشتی را دارند و هیچ نوع خطری سلامت دانش آموزان را تهدید نمی کند. نظارت مجلس در این رابطه جدی است و خانواده ها نباید نگران باشند.

 

تشریح راهبرد‌های اساسی پیشنهادی مرکز پژوهشهای مجلس در حوزه مسکن برای دولت آینده

امیررضا شاهانی، معاون مطالعات تولیدی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی شب گذشته (دوشنبه ۱۱ مرداد) در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما به راهبرد‌های اساسی پیشنهادی این مرکز در حوزه مسکن برای دولت آینده اشاره کرد و گفت: ساخت مسکن به عنوان تکلیف قانون اساسی در تیراژ بالاست و رییس جمهور منتخب هم در این باره وعده داده است. حذف قیمت زمین از هزینه تمام شده مسکن از دیگر راهبرد‌های مرکز پژوهش‌های مجلس است و باید برنامه ریزی کرد برای اینکه حداقل, ۷۰ درصد هزینه مسکن از طریق وام بانکی تامین شود.

 
 

وی با بیان اینکه تخصیص یارانه سود تسهیلات به دهک‌های پائین جامعه با استفاده از منابع صندوق ملی مسکن و تسهیل در صدور مجوز‌ها از جمله مجوز ساخت و پایان کار شهرداری و نظام مهندسی از دیگر راهبردهاست، گفت: در طرح جهش تولید و تامین مسکن پیش بینی شده است که با ۴ اولویت، زمین برای این طرح در نظر گرفته شود.
 
 

شاهانی با اشاره به تکلیف قانونی مبنی بر ساخت سالانه یک میلیون واحد مسکونی گفت: از این میزان، با فراهم کردن شرایط مناسب، ۴۰۰ هزار واحد را مردم می‌سازند و ۲۰۰ هزار واحد هم برای بافت‌ها و مسکن روستایی در نظر گرفته شده است و برای ۴۰۰ هزار واحد مسکن شهری هم اولویت‌هایی در نظر گرفته شده است از جمله استفاده از اراضی درون شهری و درون بافت روستاهاست. استفاده از اراضی متصل به بافت شهری، اراضی دستگاه‌های دولتی و زمین‌های وزارت جهاد کشاورزی از دیگر راه‌های تامین زمین است.
 
 

فاطمه مقصودی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به مهمترین مطالبات جامعه زنان از دولت سیزدهم گفت: مهمترین مطالبه ما از رییس دولت سیزدهم برای جامعه زنان ایجاد امنیت اقتصادی، اجتماعی و شغلی است. مطالبات جامعه زنان باید از دو منظر مورد بررسی قرار گیرد؛ یکی اینکه خودش برای خودش و خودش و خانواده اش چه می خواهد. یک مادر وقتی فرزندش بیکار است یعنی اینکه مطالبه اش این است که فرزندش سر کار برود.

 

 

این عضو فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: متاسفانه هیچ گاه در مورد جایگاه زنان در جامعه تعریف درستی ارایه نشده است. از لحاظ مدیریتی و سطوح میانه رو حضور زنان بسیار کمرنگ است. در مدیریت های بالادستی یا نیست یا تک و توک حضور زنان را مشاهده می کنیم. دولت جدید باید زنان را باور کند و آنان را در بدنه دولت به کار گیرد.

 

وی ادامه داد: هرچه از وجود زنان در پست های مدیریتی و سطوح میانه و بالا استفاده کنیم، امنیت در جامعه بالا می رود. زنان اهل زد و بندهای سیاسی و معاهده نیستند و تعهدشان بسیار بالاست؛ بنابراین هر مقدار از وجود زنان استفاده شود امنیت در جامعه بیشتر تامین می شود.

 

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بحث دیگری که باید مورد توجه دولت قرار گیرد، اشتغال زنان و ارتقای جایگاه آنان است. امروز نباید از زن به عنوان یک نیروی کار ارزان نام برده شود. اینکه ما زنان را کنار خیابان و در مشاغل نازل می بینیم، متناسب با جایگاه زن نیست؛ نباید زن از جایگاه و ماهیت اش دور شود.

کد خبر 1081522

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha