به گزارش خبرگزاری شبستان از چهارمحال و بختیاری، حجتالاسلام امیرقلی جعفری، رئیس هیئت نظارت بر انتخابات و بازرسی استان چهارمحال و بختیاری، امروز (25بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی با سایر انتخابات در کشور متفاوت است چراکه در این انتخابات مردم نمایندگان خود را انتخابات میکنند و احساس تعلق ویژهای به آن دارند.
وی با اشاره به فرایندهای تایید صلاحیت کاندیداهای نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: طبق قانون انتخابات، پس از ثبتنام داوطلبان هیئتهای اجرایی و نظارتی تشکیل میشوند که وظیفه آنها رسیدگی به صلاحیت این داوطلبان است.
حجتالاسلام جعفری با بیان اینکه هیئت نظارت استان تاکنون 30 جلسه تشکیل داده است، تصریح کرد: عوامل نظارتی آموزشهای لازم را برای برگزاری انتخابات فراگرفته و بر طبق برنامه زمانبندی، تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات و بازرسی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برهمین اساس کلیه امکانات و بسترهای لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم و بیحاشیه در استان فراهم است.
حجتالاسلام جعفری، تعداد داوطلبان ثبت نامی این استان در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی را 61 نفر برشمرد و گفت: از این تعداد 39 نفر تایید و 13 نفر رد صلاحیت و 9 داوطلب هم انصراف دادهاند.
وی با اشاره به قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت رعایت این قانون از سوی داوطلبان تاکید کرد و افزود: تبلیغات رسمی داوطلبان از 12 اسفنذ آغاز و تا 24 ساعت قبل از برگزاری انتخابات ادامه دارد و داوطلبان باید توجه داشته باشند تبلیغات رسمی در غیر از این زمان تعیین شده غیرقانونی است و تخلف به شمار میرود.
حجتالاسلام جعفری ادامه داد: تبلیغات سالمتبلیغاتی است که در ان کاندیداها تنها به معرفی خود بپردازند و از تخریب و توهین به دیگر داوطلبان بپرهیزند و در یک چارچوب منطقی و عقلانی به رقابت با یکدیگر بپردازند.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات و بازرسی استان چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: مردم نیز باید به قانون انتخابات احترام گذاشته و از تخلفات احتمالی که در روز برگزاری انتخاب روی میدهد بپرهیزند.
حجتالاسلام جعفری، حضور حداکثری مردم را بهترین پاسخ به تهدیدها و تحریمهای دشمن دانست و گفت: مردم کشور با بصیرت و بینش بالای خود در انتخاب فرد اصلح و با حضور حماسی و حداکثری خود در روز 12 اسفند پاسخ محکمی به این هجمههای تبلیغاتی دشمن میدهند.
وی با تاکید بر لزوم برقراری آرامش و امنیت در جامعه بعد از برگزاری انتخابات، افزود: بعد از برگزاری انتخابات، جامعه نیازمند آرامش است و داوطلبان صرف نظر از نتیجه انتخابات با همدلی، سعه صدر، خویشتنداری و پذیرش قواعد رقابتی میتوانند در ایجاد آرامش نقش مهمی ایفا کنند.
به گفته وی، توجه به اخلاق انتخاباتی و فقه انتخابات از مهمترین مواردی است که باید از سوی داوطلبان به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس هیئت نظارت بر انتخابات و بازرسی استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: بسیاری از نکات و موضوعاتی وجود دارد که ممکن است در قانون تعریف نشده باشند اما در قاموس اخلاق و فقه انتخابات گنجانده شوند که داوطلبان در کنار اجرای قانون انتخابات به این دو مرود هم توجه ویژهای داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما