خریداری مخازن اکسیژن برای ۵ بیمارستان در زاهدان و خاش توسط نیروی زمینی ارتش

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش با اشاره به خدمات‌رسانی ۲۸ بیمارستان نزاجا در ۲۴ استان کشور از خریداری مخازن اکسیژن برای ۵ بیمارستان در زاهدان خاش و سراوان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، امیر سرتیپ دوم پزشک بهزاد مؤذنی رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، با اشاره به اقدامات بهداشت و درمان این نیرو در شرایط کرونا، گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از همان روز اول اسفند ماه سال ۹۸ با شیوع کرونا در ایران با ۲۸ بیمارستان و ۱۲ هزار نفر کادر درمانی و پشتیبانی وارد مبارزه با کرونا شد.

وی گفت: ۲۸ بیمارستان نزا جا در ۲۴ استان در حال خدمات‌رسانی به مردم عزیز هستند و بنا به اعلام نیاز، بیمارستان‌های صحرایی و نقاهتگاه‌هایی را نیز به ترتیب برپا و ایجاد کردیم و در قم، ارومیه، شیراز، مشهد، رشت، قزوین و هر جایی که کرونا شیوع پیدا کرد سعی کردیم در کمک به وزارت بهداشت و درمان وارد عمل شویم و کمک کنیم.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، ضدعفونی کردن معابر، کنترل ورودی و خروجی شهرها، برپایی ایستگاه‌های غربال‌گری، توزیع ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده را از جمله اقدامات نیروی زمینی ارتش در راستای خدمت به مردم در شرایط کرونایی برشمرد و بر ایجاد نقاهت‌گاه‌ها در پادگان‌ها و اماکن عمومی تأکید و تصریح کرد: این اقدامات بخشی از خدمات ما به بیماران کرونایی و مردم است.

امیر موذنی با بیان خدمات این نیرو در سیستان و بلوچستان، از راه‌اندازی و فعال کردن بیمارستان علی‌ابن‌ابیطالب (ع) این استان خبر داد و اضافه کرد: با ۶ تیم کادر درمان متشکل از ۵۰ پزشک و پرستار این بیمارستان ۳۲۰ تخت‌خوابی را فعال کردیم.

وی با اشاره به راه‌اندازی یک بیمارستان ۶۰ تخت‌خوابی تنفسی ظرف مدت ۴ روز در زاهدان، از خریداری مخازن اکسیژن ۳۰، ۲۰ و ۱۰ تنی برای ۵ بیمارستان زاهدان خاش و سراوان خبر داد و افزود: این تجهیزات را هم نصب کردیم، مراکز بهداشت استان مشکل آب داشت که تانکر آب هزار لیتری خریداری و نصب کردیم.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش با تأکید بر ورود نیروی زمینی ارتش به حوزه غربال‌گری و بیماریابی در روستا‌های کم برخوردار استان سیستان و بلوچستان، به غربال‌گری روزانه حدود ۵۰۰، ۶۰۰ خانه در این مناطق اشاره و اضافه کرد: آموزش لازم را در این رابطه ارائه کردیم و توزیع ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده را بین مردم انجام دادیم.

امیر موذنی، از بهره‌برداری دومین بیمارستان با ظرفیت ۶۰ تخت‌خوابه توسط این نیرو در منطقه خاش از توابع سیستان و بلوچستان در سالروز عید سعید غدیر خم و افتتاح یک بیمارستان هم در زابل طی روز‌های آینده خبرداد و تصریح کرد: بیمارستان خاش، ظرف ۴ روزبا یک سازه بسیار پایدار ساخته و در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش پر قدرت وارد میدان واکسیناسیون در کشور شد، اضافه کرد: مرکز واکسیناسیون را در بیمارستان الزهرا اصفهان راه‌اندازی کردیم و بخشی از بیمارستان نیروی زمینی در قزوین را به این امر اختصاص دادیم و یک مرکز هم پایگاه شهید کشوری هوانیروز در تهران برپا کردیم.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش، از واکسیناسیون روزانه سه هزار نفر از مردم توسط کادر درمان ارتش در مرکز بزرگ ایران‌مال خبر داد و افزود: مرکز واکسیناسیون خودرویی را هم در دژبان مرکز ارتش جمهوری اسلامی ایران راه‌اندازی کردیم و در مجموع تمام بیمارستان‌های ما به بیماران کرونایی در بحث بستری و تزریق دارو‌های مورد نیاز خدمات ارائه می‌دهند.

مؤذنی با تأکید بر اینکه داروخانه ۲۹ فروردین نیروی زمینی ارتش شبانه‌روز در تهیه دارو‌های بیماران نیازمند فعالیت می‌کند، اضافه کرد: روزانه در آمادگاه ۵۰۱ لباس حفاظتی تولید می‌کنیم و روند تولید ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده برای پادگان‌های نظامی و خانه‌های سازمانی در حال انجام است.

رئیس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: ان‌شاءالله با تلاش‌هایی که در کنار همکاران عزیزمان در وزارت بهداشت انجام می‌دهیم، بتوانیم قدم مثبتی را در بحث کنترل بیماری منحوس کرونا برداریم.

کد خبر 1080907

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha