به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، «احمدعلی موهبتی» در آیین بهرهبرداری از ۹هزارو ۸٠٠ واحد مسکن محرومین و ۵۸ هزار و ۲۵۹ واحد مقاومسازی شده در سیستان و بلوچستان اظهارداشت: بحث ساخت خانه محرومان یکی از طرحهای بسیار خوبی بود که در این دولت انجام شد و مثلثی شکل گرفت که سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در این مثلث نقشآفرینی کردند.
وی ادامه داد: در این مثلث شکل گرفته سه مدیر خوب کشوری رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور، ییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و رییس کمیته امداد امام خمینی(ره) نقشآفرینی کردهاند و با اقداماتشان ریلگذاری جدید شروع شد که یکی از آرزوهای دیرینه همه دوستداران و دلدادگان نظام را که حضرت امام خمینی(ره) در بدو تاسیس انقلاب مدنظر داشتند به وقوع پیوست.
استاندارسیستان وبلوچستان بیان کرد: حضرت امام خمینی (ره) در بدو تاسیس انقلاب ۲ اقدام مهم انجام دادند یکی اینکه حساب ۱۰۰ را برای ایجاد منابع مالی برای ساخت خانه محرومان که منتج به ایجاد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شد را فراهم کردند و یکی دیگر هم ایجاد کمیته امداد بود که این نهاد نیز کمک به محرومان را سرلوحه کار خود قرار داد.
وی افزود: در این راستا در ۲ سال اخیر اقدامات بینظیری انجام شد و در تفاهمنامهای که بین استانداری و مجموعه این مثلث شکل گرفت ۱۱ هزار واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای محرومان در سراسر سیستان وبلوچستان ساخته شد که از این تعداد ۹هزارو ۸۳۵واحد تا این لحظه آماده شده همچنین از ۶ هزار واحد مسکونی که سهمیه کمیته امداد بود تا کنون سه هزار واحد مسکونی ساخته شده است.
موهبتی تصریح کرد: این مراسم نیز امروز به خاطر یادبود مرحوم تابش رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در سراسر استانها برگزار شد که جا دارد این ضایعه را به تمام محرومان و خانواده ایشان و همکارانش تسلیت بگوییم این مهم برای سیستان و بلوچستان ضایعه بسیار بزرگی بود زیرا مرحوم تابش علاوه بر ساخت خانه محرومان در استان توجه به آسیبهای سیل در منطقه کارهای مهم دیگری نیز انجام دادند که از جمله آنها توجه به موضوع حاشیهنشینی در زاهدان چابهار و زابل بود.
وی گفت: طرحهای روستایی مانند طرح هادی و سند دار کردن خانهها از طرحهای با اولویت در سیستان و بلوچستان است و همچنین هماینک ۶ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان فقط توسط بنیاد مسکن در سطح استان پروژه اجرا میشود که جهش بسیار خوبی نسبت به سابق دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در ۲سال گذشته بیشاز ۲ هزار و ۱۵۰ واحد کلاس درس در استان ساخته شده که حدود ۱۰ درصد کلاسهای آموزش و پرورش کشور بوده و این مهم بیشتر در روستاهای این استان اجرا شده است.
وی خاطرنشان کرد: توسعه اینترنت نیاز جدی بود که توسط ارتباطات باید شکل میگرفت و ۳۰۰ روستای اینترنت دار هماینک به سه هزار روستای داری وضعیت اینترنت رسیده است.
موهبتی گفت: در حوزه ورزشی نیز تعداد سالنهای ورزشی بویژه زمینهای چمن روستایی در سه سال اخیر رتبه اول را در کشور داشتیم در زمینه راههای روستایی هم اعتبارات بسیار خوبی در سالجاری وجود دارد که جا دارد از همهی مسوولان استانی و کشوری و مردم تشکر کنیم.
وی ادامه داد: امیدواریم که سال ۱۴۰۰ سال طلایی برای سیستان و بلوچستان در حوزه اقدامات تولید، معادن و زیرساختها باشد.
نظر شما