تشکیل اتحادیه نویسندگان مسلمان ایران و جهان

امیرحسین فردی با بیان اینکه ما وام‌دار ادبیات انقلاب هستیم، گفت: با دعوت از میهمانان خارجی گام نخست را در تشکیل اتحادیه نویسندگان مسلمان ایران و جهان برداشتیم.

به گزارش خبرنگار شبستان، امیرحسین فردی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره داستان انقلاب که عصر امروز در تالار سوره حوزه هنری برگزار شد، گفت: ما یک سال درگیر این موضوع بودیم چرا که جشنواره‌ای که به نام انقلاب مزین شده کار کمی نیست زیرا ما درباره انقلابی صحبت می‌کنیم که زمانی که متولد شد دشمنان ما برای سرنگونی آن روزشماری می‌کردند.

 

وی افزود: امروز انقلاب ما بنیان جهانی پیدا کرده است و در واقع این مسئله معکوس شده و سرنگونی دشمنان ما به روزشماری افتاده است و این سرنگونی‌ها ادامه دارد.

 

فردی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی شبیه یک معجزه بود، گفت: اینکه انقلاب به چه وسیله‌ای پیروز شد مانند یک راز بزرگ است اما امروز ما وظیفه خود را در قبال این انقلاب انجام می‌دهیم.

 

 

وی ادامه داد: جشنواره داستان انقلاب یک جشنواره مولد است نه مصرف‌کننده و ما داستان‌هایی را در این جشنواره داوری می‌کنیم که هنوز به چاپ نرسیده است، از این رو با تعداد قابل توجه‌ای کتاب روبرو هستیم.

 

رییس مرکز آفرینش‌های حوزه هنری با بیان اینکه جشنواره داستان انقلاب در پی آمار نیست، عنوان کرد: ما به ادبیات و اعتلای آن فکر می‌کنیم و یکی از ویژگی‌های جشنواره امسال این است که ما چند میهمان از کشورهای دیگر به جشنواره دعوت کرده‌ایم که دغدغه مقاومت و مبارزه دارد و در زمینه اتحادیه نویسندگان ایران و جهان نیز با دعوت از این میهمانان گام نخست را برداشته‌ایم.

 

وی تصریح کرد: آن دسته از نویسندگانی که در فضای انقلاب زیسته‌اند و آن را درک کرده‌اند نباید تجربیات خود را در سینه پنهان کنند. این تجربیات متعلق به تاریخ و آینده است و ما وام‌دار این انقلاب هستیم.

 

فردی در پایان گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد که ما در سال آینده در اینجا باشیم، بنابراین باید به اولویت‌های انقلاب فکر کنیم و در این‌باره احساس تکلیف کنیم وگرنه همه کسانی که برای انقلاب داستان می‌نویسند از نگاه ما برنده هستند.

 

بر اساس این گزارش در چهارمین دوره از جشنواره داستان انقلاب مجموعا 375 اثر به دبیرخانه رسید که تعداد 80 اثر مربوط به بخش رمان بزرگسال و 30 اثر مربوط به داستان کوتاه بود. همچنین در بخش نوجوان 25 اثر در قالب داستان بلند و رمان و 15 در بخش داستان کوتاه داوری شدند.

 

در نهایت در دو بخش بزرگسال و نوجوان نفرات انتخابی به همراه مبلغ جایزه این چنین می‌باشند:

 

در بخش رمان بزرگسال رتبه برتر معرفی نشد. رمان «آه با شین» نوشته محمدکاظم مزینانی مبلغ جایزه اعطایی 70 میلیون ریال، رتبه تقدیری به رمان «سال گرگ» نوشته جواد افخمی 50 میلیون ریال، رتبه تقدیری به رمان «خنده‌زار» نوشته محمد محمودی نورآبادی مبلغ 50 میلیون ریال تعلق گرفت.

 

در بخش داستان کوتاه رتبه برگزیده به داستان کوتاه «بازجویی» نوشته ابوذر هدایتی، رتبه برتر به داستان کوتاه «یک بررسی موشکافانه» نوشته سیده عذرا موسوی و رتبه تقدیری به داستان کوتاه «طفیلی» نوشته حسین علی جعفری اهدا شد.

 

همچنین در بخش رمان نوجوان، رمان «زندانی کوچک» نوشته سیدحسن حسینی ارسنجانی رتبه برگزیده شد و رتبه برتر به رمان «مرغ هوا» نوشته عزت‌الله اروندی تعلق گرفت. همچنین رتبه تقدیری به رمان «محله حاجی» نوشته بهناز ضرآبی‌زاده اعطا شد.

 

در بخش داستان کوتاه داستان «قشقرق» نوشته مونا اسکندری، «معلم کوچک من» نوشته ابوالفضل بصیری به عنوان رتبه برتر و داستان کوتاه «من و سارا» نوشته مرضیه فعله‌گری به عنوان رتبه تقدیری معرفی شد.

 

پایان پیام/ 

کد خبر 107939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha