سینمای هالیودد یکی از عوامل گرایش من به اسلام بود

مونیکا ویتز، "اهل آمریکا"، منتقد فیلم های هالیوود و از فعالان "جنبش وال استریت" گفت: سینمای هالیوود، سیاست های ضد اسلام و اهریمن جلوه دادن مسلمانان باعث شد که من به اسلام علاقمند شده و به واقعیت اسلام پی ببرم.

به گزارش خبرنگار شبستان از مشهد، "مونیکا ویتز" ساکن آمریکا منتقد فیلم های هالیوود و سیاست های اروپا، صبح امروز (24 بهمن) در حاشیه نمایش فیلم های جشنواره فجر مشهد، در جمع خبرنگاران و با حضور غلامرضا منتظمی، مشاور امور بین الملل معاونت سینمایی و دبیر کنفرانس هالیوودیسم و سینما، با بیان اینکه به تازگی به دین مبین اسلام گرویده و برای شرکت در کنفرانس های جشنواره فیلم فجر به ایران دعوت شده است، گفت: برای من سینمای هالیوود و سیاست های اروپا و اهریمن جلوه دادن مسلمانان جالب بود همین باعث شد که به اسلام علاقمند شده و به واقعیت اسلام و مسلمان پی ببرم.

وی با بیان اینکه نام "نرگس" را برای مسلمان شدن خود انتخاب کرده است، ادامه داد: وقتی من در مورد سیاست های خاورمیانه تحقیق می کردم بی اطلاعی مردم برایم بسیار جالب بود و دلیل آن را بی اطلاعی از بازتاب اخبار خاورمیانه و سینمای هالیوود دیدم.

فعال جنبش وال استریت به فیلم های "11سپتامبر" که مسلمانان را اهریمن جلوه داده بود اشاره کرد و افزود: بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدم که هالیوود به دنبال کسب درآمد و فروش بلیط نیست بلکه به دنبال متقاعد کردن و انعکاس دادن سیاست های آمریکا و اسرائیل برای جامعه است.

نرگس با اشاره به اینکه به تازگی در زمستان امسال آمریکا فیلمی با نام "مسلمانان تمام آمریکایی" را به نمایش گذاشته است، ادامه داد: این فیلم در مورد پنج خانواده مسلمان است که در آنها مسلمانان به صورت مثبت جلوه داده شدند، این فیلم مورد حمایت رسانه های آمریکایی قرار گرفت اما بعد از پخش مورد انتقاد گروهی از مسیحیان قرار گرفت که چرا مسلمان در این فیلم مثبت جلوه داده شده اند.

منتقد فیلم های هالیوود با اشاره به تحقیقاتش، تصریح کرد: در بسیاری از محتوای فیلم ها انفجاری صورت می گیرد که سیاستمداران اروپایی و غربی و نیز صهیونیست ها آن را به دولت فلسطین نسبت می دهند و آنها را عاملان تروریست در جهان می شناسند.

وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر اینکه جنبش وال استریت از چه زمانی و برای چه چیزی آغاز شد، اذعان داشت: آغاز جنبش از زمان افول اقتصادی در اروپا آغاز شد که علت آن پرداخت عظیمی از پول بانکها - سرمایه و پس انداز مردم - به دولت بود.

مونیکا ویتز در ادامه افزود: حقیقتی که وجود دارد پرداخت مالیات 99 درصد مردم نسبت به آن یک درصد بانک های دولت است و نیز اینکه روز به روز خدمات بیشتری در بین مردم حذف می شود که به نظر من این یکی از دلایل اصلی جنبش وال استریت است.

فعال جنبش وال استریت به بخشی از اعتراضات مردم در قبال پلیس آمریکا و جنبشهای ضد جنگ اشاره کرد و افزود: در این خصوص دولت آمریکا مجوزی با نام دفاع ملی گرفته است که طبق آن پلیس آمریکا می تواند شهروندان آمریکایی را بدون اطلاع و بدون هیچ دلیلی تا هر زمان که می خواهد بازداشت کند.

نرگس با بیان اینکه متأسفانه جمعیت معترض خیلی کم است، اظهار داشت: امیدوارم جنبش وال استریت هرچه زودتر با مشارکت 99 درصد افراد زیر ظلم به پیروزی برسد.

پایان پیام/

کد خبر 107885

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha