«مهر» راوی داستان انقلاب شد

وضعیت سه حوزه داستان و رمان انقلاب، شعر و خاطره‌نگاری انقلاب صد و سی‌ و هشتمین شماره دو هفته‌نامه تخصصی کتاب «مهر»مورد بررسی قرار گرفته است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، صد و سی‌ و هشتمین شماره دو هفته‌نامه تخصصی کتاب «مهر» با آثار و مطالبی از هدایت‌الله بهبودی، امیرحسین فردی، محمدرضا بایرامی، داوود غفارزادگان، حبیب احمدزاده، سعید بیابانکی، منیژه آرمین و .... درباره «ادبیات انقلاب اسلامی» منتشر شد.

 

 جدیدترین شماره دو هفته‌نامه «مهر» با ایام پیروزی انقلاب اسلامی مصادف شد و بر همین اساس این نشریه پرونده ویژه‌ای را برای بررسی ادبیات داستانی انقلاب گشوده است.

 

در این شماره، وضعیت سه حوزه داستان و رمان انقلاب، شعر و خاطره‌نگاری انقلاب مورد بررسی قرار گرفته است.

 

بر این اساس اولین پرونده این ویژه‌‎نامه درباره داستان و رمان انقلاب اسلامی است که نویسندگانی چون داوود غفارزادگان، محمدرضا بایرامی، منیژه آرمین، حبیب احمدزاده، محمدکاظم مزینانی،حسین فتاحی، سیدقاسم یاحسینی، محمدعلی گودینی و سیدهاشم حسینی به نگارش مطالبی پرداخته‌اند.

 

مصاحبه با امیرحسین فردی؛ مدیر مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه‌هنری نیز در راستای سیر ادبیات و رمان نویسی انقلاب صورت گرفته است.

 

پرونده بعدی درباره شعر انقلاب اسلامی است که شاعرانی همچون سعید بیابانکی، رضا اسماعیلی، محمدرضا سهرابی نژاد، میلاد عرفان‌پور و کامران شرف شاهی در این باره تحلیل‌هایی را به تحریر درآورده‌اند. گفت‌وگو با اسماعیل امینی نیز خاتمه بخش پرونده شعر انقلاب است.

 

«خاطره نگاری انقلاب» نیز عنوان سومین پرونده این شماره از «مهر» است که یاداشت‌های هدایت الله بهبودی؛ مدیر دفتر ادبیات انقلاب اسلامی حوزه هنری و جواد کامور بخشایش به همراه مصاحبه با حجت الاسلام سعید فخرزاده؛ مسئول واحد تاریخ شفاهی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی نیز از مطالب تشکیل دهنده این بخش است.

 

در ادامه نیز به سراغ برخی از مسئولان نهادهای متولی ادبیات انقلاب اسلامی همچون محمد ناصری؛ مسئول کارگاه قصه و رمان مرکز آفرینش‌های ادبی حوزه هنری و دبیر جشنواره داستان انقلاب، محمد رمضانی، معاون انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی و امین متولیان، مدیر انتشارات بین المللی الهدی رفته‌ایم و گفتگوهایی را با آنها درباره اقداماتی که نهادهای تحت امرشان در زمینه ادبیات انقلاب اسلامی انجام داده‌اند، ترتیب داده‌ایم.

 

احمد شاکری و منصور انوری دو تن از نویسندگان ادبیات انقلاب نیز در زمینه ادبیات انقلاب و نقش نهادها متولی نقطه نظرات خود را ابراز داشته‌اند.

 

نقد و بررسی دو کتاب در حوزه انقلاب اسلامی نیز مطالب پایانی پرونده است که در نقد و نظر اول، «ناهید»؛ رمان تقدیری سومین دوره جشنواره داستان انقلاب نقد شده است. در نقد دوم نیز کتاب «سفیر هفت هزار روزه» خاطرات سیدتقی موسوی درچه ای نقد و بررسی شده است.

 

در ادامه هم با شهریار زمانی، نویسنده رمان «ناهید» و حسین روحانی صدر؛ تدوینگر کتاب «سفیر هفت هزار روزه» نیز گفت‌وگو شده است.

 

گفتنی است، دو هفته‌نامه تخصصی کتاب «مهر» زیر نظر روابط عمومی انتشارات سوره مهر منتشر می‌شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 107826

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha