«حجت الاسلام و المسلمین ناصر خدایاری»، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ارومیه، اظهار کرد: طبیعتا کرونا همه فصول را شبیه به هم نموده، ولی با این وجود و با توجه به درگیر بودن دانش آموزان در ایام تحصیل به درس و بحث از طریق شبکه شاد، فراغتی همانند فصل تابستان برایشان ایجاد نمی شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی افزود: مهمتر از خود برنامه ریزی برای کانون های فرهنگی و هنری، شاید کیفیت برنامه ریزی باشد و برای ۷۰ روز باقی مانده کانون ها می توان به نکاتی توجه نمود. وی بیان کرد: توجه به بازه زمانی، نیاز شناسی، اولویت بندی، رابعا اثر بخشی، قابل اندازه گیری و ارزیابی، مبتنی بر آسیب شناسی برنامه های سال های قبل، تامین اعتبار لازم، سطح بندی برنامه ها و ارائه برنامه های متنوع و جامعه محور نمودن و یا مردمی کردن آنها از جمله نکاتی است که باید به آنها توجه ویژه کرد.
این مسئول با بیان اینکه در جامعه ما اضلاع مثلث تربیت عبارتند از خانه، مسجد و مدرسه است، تصریح کرد: خانه اولین مدرسه کودکان، پدر و مادر اولین آموزگاران و مربیان آنها محسوب می شوند و آموزش و پرورش در مدرسه ادامه روند آموزشی و تربیتی در خانه است با این تفاوت که آموزش و پرورش در خانه شبانه روزی و غیر مستقیم است، در حالیکه در مدرسه آن دو مستقیم و در محدوده زمانی خاصی صورت می گیرد.
حجت الاسلام و المسلمین خدایاری بیان کرد: در این میان مسجد قبله و غایت آموزش و پرورش را نشان می دهد. یعنی معرفت را به عنوان هدف آموزش و پرورش مطرح می کند و مسجد می تواند جهت یادگیری در مدارس را خاطر نشان سازد. وی اظهار کرد: کانون های فرهنگی و هنری مساجد نیز می توانند چسبندگی و پیوستگی این سه ضلعی را بیشتر بکنند و طریق نیل به این مهم نیز خوراک فرهنگی و هنری است که از طریق آشپزهای فکری کانون ها برای کودکان و نوجوانان مسجد پخته می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان آذربایجان غربی افزود: در این راستا برنامه هایی که می تواند بدون عوارض اخلاقی و فرهنگی و به منظور تامین بهداشت دینی و فرهنگی و روحی و روانی قشر نوجوان طراحی و اجرا گردد.
نظر شما