«حسن رمضانی» در گفتگو با خبرنگار شبستان ازبیرجند با بیان اینکه صنایع دستی و گردشگری با شیوع بیماری کرونا نسبت به دیگر بخش های اقتصادی بیشترین آسیب را متحمل شده است، اظهار داشت: وقتی گردشگری از رونق بیفتد فروش صنایع دستی نیز محقق نمی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی با اشاره به این مهم که کرونا خسارت زیادی را به بخش صنایع دستی و گردشگری استان وارد کرده است، گفت: برای حمایت از هنرمندان تمهیداتی مانند استمهال وام، تعویق در پرداخت هزینه آب، برق و گاز، مالیات و... پیش بینی شده است.
رمضانی با بیان اینکه با شیوع بیماری کرونا صنعت گردشگری و صنایع دستی استان دچار رکود شده است، افزود: با اینکه بالغ بر 10 میلیارد تومان تسهیلات حمایتی برای حمایت از هنرمندان و صنعتگران استان پرداخت شده است اما میزان ضرر و زیان این بخش بیش از این ارقام است.
وی تعداد هنرمندان دارای شناسنامه دربخش گردشگری و صنایع دستی استان را 10 هزار نفر اعلام کرد و گفت: در سال های گذشته هنرمندان و صنعتگران استان با برپایی بازارچه های موقت صنایعدستی در قالب بازارچههای نوروزی و... اقدام به فروش صنایع دستی می کردند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی گریزی به فروش صنایع دستی استان از ابتدای سال جاری زد و گفت: هنرمندان از ابتدای سالجاری تاکنون موفق به فروش بیش از یک میلیارد تومان صنایع دستی شدند در حالی که قبل از شیوع بیماری کرونا؛ در بازارچه های نورزوی 3 تا 4 میلیارد تومان فروش داشتند که این نشان از کاهش شدید میزان فروش می باشد.
رمضانی نبود بازار فروش را از مهمترین مشکلات هنرمندان اعلام کرد و یادآور شد: قبل از شیوع بیماری کرونا هنرمندان استان در نمایشگاههای استانی و ملی حضور داشتند اما با توجه به تعطیلی نمایشگاه ها در عمل نمی توان کاری انجام داد.
وی از طراحی چندین نرم افزار برای فروش محصولات تولیدی در بخش صنایع دستی خبر داد و افزود: با طراحی این نرم افزارها هنرمندان اقدام به فروش محصولات تولیدی خود به صورت مجازی می کنند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانجنوبی در پایان ابرازامیدواری کرد: با از بین رفتن بیماری کرونا شاهد رونق بخش صنایع دستی و گردشگری در استان باشیم.
نظر شما