خبرگزاری شبستان // فارس
پیروزی انقلاب اسلامی در ایران تنها یک حادثه داخلی برای تغییر یک رژیم سیاسی نبود، بلکه همانگونه که بسیاری از دولتمردان آمریکائی، اسرائیلی و اروپائی در خاطرات خود از آن روزها تعبیر کردهاند، انقلاب از دیدگاه آنان زلزلهای ویرانگر برای جهان غرب بود.
پیام اصلی انقلاب اسلامی ماهیتی فرهنگی داشت و مبتنی بر اندیشه دینی و ارزش های معنوی بود، پیروزی انقلاب به معنای صدور پیام و ارزش های آن و به حرکت در آمدن موجی از خیزش های رهایی بخش در کشورهای اسلامی و جهان سوم بود.
اینک انقلابی در جهان معاصر و در منطقه امن غربی ها پیروز شده بود که شعار اصلی آن "نه شرقی نه غربی" بود، نهضت امام (ره) در ایران مستقیما با امپریالیسم آمریکا درافتاده و شکست را بر آنان تحمیل کرده بود، این واقعیت کمونیستها را در ادعای مبارزات ضدامپریالیستی شان خلع سلاح میکرد و برای نخستین بار در عصر حاضر، دین را به عنوان عاملی حرکتزا در پهنه مبارزات ملتها مطرح می ساخت.
تحلیل موفقیت آمیز رهبری سیاسی و مذهبی
با وجود همه ناباوری ها و تمامی تلاش هایی که در سطح بینالمللی برای حفظ رژیم شاه و جلوگیری از موفقیت امامخمینی بعمل آمد، انقلاب اسلامی در مرحله نخست مبارزات خویش پیروز شد و از این جهت پیروزی آن بیشتر به یک معجزه شبیه بود تا تحولی عادی؛ به جز امامخمینی و تودههای بیشماری که خارج از تحلیلهای معمول، به گفتهها و وعدههای امام باور قلبی داشتند، عموم تحلیلگران سیاسی و همه کسانی که در رخدادها و حوادث ایران دخیل بودند وقوع چنین پیروزی را، حتی تا روزهای واپسین عمر رژیم شاه ناممکن میدانستند.
چنین بود که از صبحدم 22 بهمن 1357 خصومت با نظام نوپای اسلامی در پهنهای گسترده آغاز شد، جبهه دشمنی ها را آمریکا رهبری میکرد و دولت انگلیس و برخی دول اروپایی دیگر به همراه تمامی رژیم های وابسته به غرب در آن مشارکت فعال داشتند، شوروی (سابق) و اقمار آن نیز ناخرسند از اتفاقی که در ایران افتاده و به حاکمیت دین منجر شد، با آمریکائی ها در بسیاری از خصومت ها همسو شدند اما امامخمینی با همان منطقی که نهضت اسلامی را آغاز کرده بود، در اوج فتنهها و فشارهای خارجی انقلاب را هدایت کرد و آن را با اراده خویش به دوره سازندگی و ثبات هدایت کرد.
احیا روحیه خودباوری و سلطه ستیزی در میان ملت ها
نهضتی که امامخمینی پرچمدار و پایهگذار آن بود، توانست غبار از چهره اسلام زدوده و سیمای حقیقی آن را پس از 14 قرن به جهان تشنه عدالت بنمایاند، به همین دلیل است که انقلاب اسلامی ایران در جهان اسلام به عنوان "انقلاب امامخمینی" شناخته شده است.
به همین علت است که تاکنون هیچ یک از طرح های سیاسی، اقتصادی و نظامی آمریکا علیه ایران که غالبا با حمایت یا سکوت متحدان منطقهای و جهانی آن کشور همراه بوده، به نتیجه نرسیده است و به همین دلیل است که پس از گذشت نزدیک به سه دهه مقابله غرب با انقلاب، امروز تئوریسینها و سیاستمداران اروپائی و آمریکائی بر ضرورت پذیرش و تحمل واقعیت انقلاب و جایگاه جمهوری اسلامی در عرصه بینالمللی تاکید میکنند.
نهضتی که در 22 بهمن 1357 به پیروزی رسید، امروزه برای بسیاری از ملل جهان چراغ راه زندگی است، از این رو "22 بهمن" تنها نباید به عنوان روز پایانی یک رژیم سیاسی و آغازی بر حیات رژیم دیگر تلقی شود، بلکه باید از آن به عنوان سرفصلی برجسته در تاریخ سیاسی ایران و نقطهای عطف در روند مبارزات ملت ایران یاد کرد.
حجتالاسلام شعبان اسماعلیی، نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز در این رابطه به خبرنگار شبستان گفت: ایران اسلامی با روحیه شهادتطلبی و اطاعت از فرامین امام و رهبری به قلههای علمی و فناوری هستهای دست یافت.
اسماعلیی ابراز داشت: در دوران دفاع مقدس صدام با همدستی استکبار و 37 کشور دنیا به خاک میهن اسلامیمان تجاوز کرد اما با تشکیل بسیج و سپاه و حضور مردم نتوانست یک وجب از خاک کشورمان را تصاحب کند.
وی اضافه کرد: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تنها پنج شهر و یک روستا از نعمت گازرسانی برخوردار بود، اما هماکنون 700 شهر و یکهزار و 200 روستا گازرسانی شده است.
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه بقیه الله (عج) شیراز خاطرنشان کرد: حضور 10 ساله آمریکا در عراق فلاکت و بدبختی را برای ملت مسلمان عراق به وجود آورد و همکنون خیزش و بیداری اسلامی در جهان به ویژه کشورهای منطقه، باعث شکست اهداف شوم دشمنان شده است.
پایان پیام/
نظر شما