۱۵۵ خاطره مستند از شهید آیت الله بهشتی در «بهشت در بهشتی»

نشست کتابخوان تخصصی با موضوع آثار تالیفی شهید آیت الله دکتر بهشتی با حضور اعضای کتابخانه های شهرستان های استان تهران و مولف کتاب «بهشت در بهشتی» برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی تهران، به مناسبت بزرگداشت سالروز شهادت آیت الله بهشتی و شهدای هفتم تیر، نشست کتابخوان تخصصی معرفی آثار تالیفی شهید بهشتی با حضور احمد فخاری، مولف کتاب «بهشت در بهشتی» و اعضای کتابخانه های شهرستان‌های استان تهران به همت اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران با معرفی ۸ اثر در فضای مجازی برگزار شد.

در ابتدای این نشست احمد فخاری، مولف کتاب «بهشت در بهشتی» به معرفی اثر خود پرداخت و گفت: این اثر به بیان شخصیت فردی و اجتماعی شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی به روایت محافظان وی پرداخته است؛ ۱۵۵ خاطره مستند بدون اغراق و به شیوه ای ساده و صریح  در این اثر منتشر شده و این کتاب می تواند الگویی جامع برای تمام مردم، مدیران اجرایی  و مسئولین باشد؛ در این اثر خاطرات تلخ و شیرین اطرافیان و محافظین شهید والامقام بهشتی در سفر به روستای آب باریک شهرستان ورامین بیان شده است.

احمد فخاری در ادامه سخنانش به بیان چگونگی شکل گیری اثر پرداخت و گفت: آیت الله شهید بهشتی ۱۹ دی ماه زمانی که ورامینی ها خود را برای برگزاری دومین جشن پیروزی انقلاب اسلامی آماده می کردند، به این شهر سفر کرد و در جمع مردم مسجد حضرت قائم (عج) روستای آبباریک به ایراد سخنرانی پرداخت. من از آن روز خاطرات بسیاری در ذهن داشتم و همین سفر باعث شد تا در سال ۱۳۹۵ اقدام به جمع آوری خاطرات افرادی که با شهید عزیز دکتر بهشتی در ارتباط بودند، بپردازم؛ خاطراتی مستند از افرادی که با شهید ارتباط داشتند؛ به این شکل خاطرات را جمع کردم، این اثر شامل ۱۵۵ خاطره از آن شهید است که همگی مستند و از زبان محافظان این شهید، دوستان و مسئولین در سفر یک روزه به روستای آب باریک است.

نویسنده بومی شهرستان ورامین به معرفی بخش های مختلف اثرش پرداخت و گفت: بخش اول و دوم کتاب به معرفی شهرستان ورامین و روستای آب باریک می پردازد. در ادامه سخنان شهید بهشتی در مسجد حضرت قائم روستای آب باریک بیان شده است؛ بخش سوم کتاب حاوی مصاحبه با حجت الاسلام و المسلمین محمودی، امام جمعه شهرستان ورامین؛ شیخ جواد محلاتی، امام جماعت مسجد حضرت قائم؛ سید مرتضی میر حیدری، فرماندار وقت شهرستان ورامین و محمدرضا بهشتی، یادگار شهید بهشتی است.

وی افزود: بیشترین خاطرات این اثر در بخش چهارم آورده شده و این فصل حاوی مصاحبه با تیم محافظ شهید بهشتی در سفر یک روزه ایشان به ورامین است. بخش پایانی این اثر بیان خاطره از زبان شهید بهشتی از سفر یک روزه اش یه این روستا است.

در ادامه این نشست ۸ نفر از اعضا و کتابداران فعال کتابخانه های عمومی شهرستان های استان تهران به معرفی  آثار تالیفی استاد شهید بهشتی پرداختند.

کتاب «ولایت رهبر، روحانیت» توسط زهرا مجیدی از شهرستان پردیس؛ «شناخت اسلام» توسط منصوره مرادیان از شهر ری؛ «سرود یکتاپرستی» توسط فائقه خمیده از فیروزکوه؛ «شناخت از دیدگاه قرآن» توسط نفیسه اسدزاده از شهر قدس؛ «شناخت از دیدگاه فطرت» توسط طاهره سیدی، کتابدار کتابخانه پارکشهر؛ «پیامبری از نگاه دیگران» توسط عذرا مرزوقی از شهرستان شمیرانات و پشت شیشه های مات، توسط محدثه جعفرخواه از کتابخانه پارک شهر معرفی شد.

کد خبر 1071124

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha