ثبت نام 967 هزار و 140 داوطلب در کنکور سراسری سال 91

مشاور اجرایی سازمان سنجش کشور با بیان اینکه70 درصد موفقیت در کنکور در گرو داشتن بار علمی و دانش کافی است، گفت: 967 هزار و 140 نفر در کنکور سراسری سال 91 شرکت کرده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اردبیل، حسین توکلی مشاور اجرایی سازمان سنجش کشور صبح امروز (21 بهمن) در مراسم تجلیل از ستارگان و دانش آموزان نخبه آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: از روز 30 بهمن ماه تا سوم اسفندماه سال جاری نیز مهلتی برای اصلاح اطلاعات و یا ثبت نام افرادی که نتوانسته اند ثبت نام کنند، مقرر شده است که پیش بینی می شود در این مهلت حدود 80 هزار نفر نیز به تعداد ثبت نام کنندگان اضافه شود.


توکلی با اشاره به زمان صدور کارت های ورود به جلسه شرکت در کنکور سراسری سال آینده بیان داشت: از چهارم تیرماه کارت های ورود به جلسه صادر و در روزهای هشتم، نهم و دهم آزمون سراسری برگزارمی شود.


وی افزود: کارنامه این آزمون روز 15 مردادماه روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته و روزهای 17 تا 23 مردادماه انتخاب رشته انجام می شود.


توکلی با بیان اینکه نتایج نهایی نیز نیمه دوم شهریورماه اعلام می شود، تصریح کرد: دانش آموزان در انتخاب رشته تحت تاثیر موضوعات حاشیه ای قرار نگرفته و رشته ها را بر اساس استعداد ها، علایق و خصوصیات خود انتخاب نمایند.


مشاور اجرایی سازمان سنجش کشور در ادامه با بیان نکاتی در خصوص برگزاری کنکور سراسری بر داشتن آمادگی علمی در دانش آموزان تاکید کرده و خاطرنشان کرد: 70 درصد موفقیت در کنکور در گرو داشتن بار علمی و دانش بوده و 30 درصد نیز آمادگی در روز کنکور می باشد که باید دانش آموزان بدون استرس و اضطراب در جلسه آزمون حاضر شوند.


توکلی با بیان اینکه سوالات از متن کتب پیش دانشگاهی، سوم و دوم دبیرستان طرح خواهد شد، ادامه داد: دانش آموزان دوره پیش دانشگاهی شانس بیشتری در کنکور برای قبولی دارند، چرا که سوالات از متن کتب درسی آنها طرح خواهد شد.


توکلی با بیان این مطلب که حضور در کلاس های درس بهترین روش برای کسب آمادگی در کنکور می باشد، خاطر نشان کرد: مربیان و معلمان آموزش و پرورش دلسوزترین افراد به دانش آموزان هستند و دانش آموزان باید سعی کنند با حضور در کلاس درس از تدریس آنها بهره مند شوند.


مشاور اجرایی سازمان سنجش کشور به چگونگی لحاظ شدن نمرات خام دروس عمومی و اختصاصی در نتیجه آزمون اشاره کرده و بیان داشت: برخی ها به تصور اینکه دروس اختصاصی تاثیر زیادی در نتیجه آزمون دارند از توجه و دقت در دروس عمومی غافل می شوند که این موضوع باعث می شود بعد از قبولی در رشته مورد دلخواه خود قبول نشوند.


این مسئول به وجود ضعف در دروس زبان انگلیسی و عربی اشاره کرده و اذعان داشت: هر کدام از دانش آموزان در جهت تقویت این دروس تلاش بیشتری داشته باشد از شانس بیشتری نسبت به سایرین برخوردار می شود.


توکلی با اشاره به منطقه بندی استان های کشور برای اختصاص سهمیه کنکور از تقسیم استان های کشور به پنج منطقه خبر داده و افزود: اگر دانش آموزی سه سال آخر دبیرستان و پیش دانشگاهی را در یک استان تحصیل کند همان منطقه برای وی جهت در نظر گرفتن سهمیه لحاظ می شود و در صورتی که داوطلب یک سال از این سه سال را در استانی دیگر تحصیل کرده باشد استان محل تولد وی به عنوان منطقه سهمیه بندی وی در نظر گرفته خواهد شد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 107101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha