«سيد مجيد ارجمند» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در جهرم، با اشاره به اینکه درگيری افراد به بيماري كرونا به صورت خانوادگی شده است، گفت: برگزاری مراسم و دورهمی خانوادگی موجب شده كه آمار ابتلای كرونا در كودكان زير پنج سال بيشتر شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكی جهرم افزود: به دليل شيوع واريانت هندی در ساير استان ها به خصوص استان هرمزگان كه همجوار با استان فارس است و رفت و آمد هايی كه به اين استان می شود، خانواده ها بايد بيشتر از قبل مراقب باشند.
وی با اشاره به اینکه سرعت انتقال واريانت هندی بسيار بالا و علائم بيماری در اين نوع جهش يافته با شدت بيشتر بروز می كند، عنوان کرد: شايعترين علائم بالينی كه در كودكان جهرمی در چند روز گذشته ديده شده، تب و درگيری گوارش (اسهال) بوده است.
ارجمند با اشاره به عوارض این نوع بیماری، عنوان کرد: اين درگيری سيستم گوارش باعث كم آبی در كودكان و اختلال الكتروليت در بدن می شود.
وی با بيان اينكه جهرم در آستانه قرمز شدن است گفت: ابتلای بالای افراد به كرونا آن هم بصورت جمعی و خانوادگی، پايين نيامدن موارد مثبت و بستری شدن روزانه مبتلايان در بيمارستان؛ نشان می دهد كه شيوع بيماری در جهرم روند صعودی دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جهرم تاكيد كرد: تا زمانی كه واكسيناسيون به صورت جمعی انجام نشود مردم باید پروتكل های بهداشتی كه مهم ترين آنها استفاده از ماسک و رعايت فاصله گذاری اجتماعي است را رعايت كنند.
ارجمند با اشاره به اینکه واریانت آفریقای جنوبی (بتا- نوع ب) ۲۵ درصد سریعتر از واریانت ووهان است، گفت: واریانت انگلیسی (آلفا- نوع الف) ۲۹ درصد و واریانت برزیلی (گاما- نوع ج) ۳۸ درصد سریعتر منتشر می شود اما واریانت هندی (دلتا - نوع د) ۹۷ درصد و سریعترین واریانت کوید۱۹ است.
نظر شما