به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، شاخص کل بورس تهران امروز (هفتم تیرماه) در ارتفاع یک میلیون و 239 هزار واحد قرار گرفته است. نمادهای شستا بیشترین تأثیر مثبت و نمادهای فملی، شتران و شپنا بیشترین اثر منفی را بر روند حرکت شاخص گذاشتهاند.
این در حالی است که روز گذشته (یکشنبه 6 تیر) شاخص کل بورس با ریزش 1157 واحدی در ابتدای معاملات امروز در ارتفاع یک میلیون و 232 هزار واحد قرار گرفت و این روند تا پایان روز ادامه داشت تا جایی که شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۴ هزار و ۷۴۷ واحدی معادل ۰.۳۸ درصد به یک میلیون و ۲۳۸ هزار و ۴۸۵ واحد رسید.
شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۱۲۲۵ واحدی معادل ۰.۳۸ درصد به رقم ۳۱۹ هزار و ۷۴۶ واحد رسید. شاخص کل هم وزن نیز، با رشد ۱۴۱۷ واحدی معادل ۰.۳۷ درصد، عدد ۳۸۲ هزار و ۳۲۶ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش ۹۰۸ واحدی به رقم ۲۴۴ هزار و ۹۹۰ واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور، ۱۳۸۰ واحد افزایش را رقم زد و به سطح یک میلیون و ۷۱۶ هزار واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۲۰۸ واحد کاهش به رقم ۹۱۶ هزار و ۹۷۴ واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز، با ۲۲۲۰۵ واحد افزایش همراه بود و عدد ۲ میلیون و ۴۶۸ هزار واحد را به نمایش گذاشت.
بر اساس جدول نمادهای تاثیرگذار بر شاخص کل بورس صبح روز گذشته نمادهای فولادف فملی، شپنا و شتران به ترتیب با 1542، 1454، 590 و 206 واحد افت بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند. صبح روز گذشته نمادهای ومدير - گ.مديريت ارزش سرمايه ص ب كشوري، غنوش - نوش مازندران، شپنا - پالايش نفت اصفهان، سيتا - سرمايه گذاري سيمان تامين، زكوثر - سرمايه گذاري كشاورزي كوثر، فملي - ملي صنايع مس ايران و خساپا – سايپا در صدر لیست نمادهای پربیینده بورس قرار داشتند.
بنابراین گزارش، در معاملات روز گذشته بورس تهران، نمادهای معاملاتی شستا، تاپیکو، جم، نوری، خودرو و خساپا با بیشترین افزایش، تاثیر مثبتی در روند شاخص کل بورس داشتند. در مقابل، نمادهای معاملاتی فولاد، فملی و شپنا، بیشترین تاثیر منفی را در برآورد نماگر کل بورس داشتند. در بازار امروز، بیشترین افزایش قیمت متعلق به نماد ثفارس(عمرانوتوسعهفارس) با ۵ درصد رشد و پس از آن، نمادهای کدما، سفارس، شستا، آپ و فنورد بود. همچنین نماد معاملاتی سیلام(سیمان ایلام) با ۹.۵۵ درصد، بیشترین کاهش قیمت را داشت و پس از آن نیز، نمادهای کساوه، غپاک، وسکرمان، رکیش، غنوش و خزر قرار گرفتند و معاملهگران بورس ۹ میلیارد و ۵۴۸ میلیون برگه بهادار و سهام را در قالب ۸۶۰ هزار و ۷۵۷ نوبت معامله و به ارزش ۷۲ هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال داد و ستد کردند.
نظر شما