به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، احمدزاده، یکی از تماشاگران حاضر دراین جشنواره ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این رویداد فرهنگی، گفت: اینکه پس از سال ها شاهد برگزاری چنین جشنواره ای هستیم نشان می دهد که مسئولان دید بازتری نسبت به این مهم پیدا کرده اند.
وی به استقبال پر شور و بی نظیر مردم برای حضور در این جشنواره اشاره و بیان کرد: این امر نشان از فرهنگ دوست بودن مردم این خطه دارد و این وظیفه مسئولان را سنگین تر می کند.
کریم زاده، یکی دیگر از تماشاگران جشنواره با بیان اینکه موسیقی به عنوان ابزار فرهنگی اثرگذار در جامعه و آرامش بخش روح و روان آدمی است، اظهار داشت: تکرار برنامه هایی از این دست علاوه بر این که اوقات فراغت جوانان و خانواده ها را به بهترین شکل پر می کند ، مانع ازبروز بسیاری از آسیب های اجتماعی خواهد شد.
وی بر تداوم برگزاری جشنواره های موسیقی در طول سال تاکید و خاطر نشان کرد: با توجه به ورود موسیقی های غربی، این اتفاق زمینه را برای آشنایی بهتر جوانان با موسیقی اصیل و بخشی از فرهنگ منطقه خود آشنا و به نشر این هنر ناب کمک می کند.
نیستانی، دیگر علاقمند به هنر موسیقی با اشاره به حضور پر شور و استقبال بی نظیر مردم از این رویداد هنری، گفت: مردم خراسان شمالی نشان دادند که مردمی فرهنگ دوست و عاشق هنر هستند و مسئولان باید زمینه های حضور هنرمندان را بیش از پیش فراهم کنند.
وی اضافه کرد: موسیقی مقامی استان هویت و فرهنگ ما را تشکیل می دهد و بی توجهی به این مقوله در واقع نفی فرهنگ و هویت ماست.
وی اظهار امیدواری کرد: این جشنواره بابی برای برگزاری جشنواره های بیشترباشد تا هنرمندان بتوانند علاوه بر حفظ داشته ها، هنر خود را توسعه دهند.
انبارلو، یکی دیگر از تماشاگران حاضر در جشنواره یکی از نکات مثبت جشنواره را حضور جوانان و نوجوانان بیان کرد و گفت: این اتفاق نشان داد که خوشبختانه هنوز جوانان و نوجوانان ما به فراگیری و حفظ این هنر علاقه مند هستند و برگزاری جشنواره ها زمینه توسعه آن را فراهم می کند.
وی اضافه کرد: حضور گسترده مردم علاوه بر این که نوعی دلگرمی برای هنرمندان محسوب می شود بیانگر این مسئله است که مردم خواستار تداوم برگزاری برنامه هایی از این دست هستند.
شاکری، دیگر علاقمند حاضر در جشنواره یکی از اتفاق های خوب و مبارک امسال را برگزاری جشنواره موسیقی ذکر و بیان کرد: استقبال تمام مردان و زنان علاقمند به سنت ها و فرهنگ در کنار حضور جوانان شرکت کننده در این جشنواره بیانگر اشتیاق آنها به حفظ اصالت هاست.
وی اظهار امیدواری کرد: با تداوم این جشنواره ها بتوانیم در راستای ترویج و حفظ فرهنگ منطقه گام برداریم.
یادآوری می شود؛ دومین جشنواره موسیقی مقامی خراسان شمالی که از 19 بهمن در تالار گلشن شهرستان بجنورد آغاز شده، 20 بهمن با برگزاری مراسم اختتامیه به کار خود پایان می دهد.
پایان پیام/
نظر شما