«سید علی موسوی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان با بیان اینکه این خیریه در اربعین سال ۹۹ آغاز به کار کرداظهار داشت: در سال های پیش، این کانون در موکب حضرت زهرا در شهر کربلا به مردم خدمت رسانی می کرد، با شیوع کرونا و به پیشنهاد خیرین درمانگر بهداشت و درمان با هدف تامین و تجهیز،تجهیزات پزشکی جهت درمان بیماران کرونایی و صعب العلاج، آغاز به کار کرد.
مسئول کانون رضوی خیریه نذر سلامت امام زمان ابراز کرد: از اربعین سال ۹۹ تا امروز؛ حدود ۳۳۰۰ بیمار در منازل با امکانات و تجهیزات پزشکی که به صورت صلواتی و امانت در اختیار آنان قرار گرفته است تحت درمان قرار گرفته اند.
موسوی تصریح کرد: بیماران مشکوک به کرونا تست می دهند، هنگامی که مشخص شد به کرونا مبتلا شده اند توسط پزشکان متخصص دستور درمانی می گیرند، مدتی در بیمارستانها بستری هستند و پس از آن در منازل به کمک تجهیزاتی که ما در اختیار آنها قرار میدهیم با تلاش درمانگران ادامه درمان انجام میشود.
وی در ادامه از این تجهیزات نام برد و اظهار داشت: این تجهیزات شامل ۷۰۰ ست اکسیژن شامل مانومتر، کپسول اکسیژن، پالس اکسیمتر و ۳۵ دستگاه اکسیژن ساز برای درمان بیماران صعب العلاج جهت خروج از بیمارستان و درمان در منزل در اختیار بیماران قرار میگیرد و نیز تخت بیمارستانی هم از دیگر تجهیرات ما می باشد.
این مسئول خیریه از حضور این کانون در چند پایگاه یاد و اذعان کرد: این کانون خیریه و خدمت رضوی، در بیمارستان عیسی بن مریم و امامزاده ابوالعباس منطقه خوراسگان موکب احباب الحسین منطقه امیرحمزه و دفتر مرکزی خیریه واقع در خیابان احمد آباد، ابتدای خواجه نظامالملک پایگاه وحضور فعال دارند و تجهیزات تنفسی و دیگر لوازم تجهیزات پزشکی که برای بیماران کرونایی و صعب العلاج نیاز هست به صورت صلواتی با دریافت چک امانت و یک کارت معتبراز یک هفته تا یک ماه در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.
موسوی خاطر نشان کرد: حضور این کانون در گذر چهارباغ بیشتر جنبه معرفی و اطلاع رسانی وعرضه ماسک و مواد ضد عفونی به شهروندان را داشتیم.
وی با تاکید بر اینکه تا گرفتار نشدیم کمک کنیم خاطر نشان کرد: در حال حاضر هزینه نگهداری و درمان یک بیمار در بیمارستان حدود سه و نیم میلیون تومان بدون دفترچه است و در صورت داشتن دفترچه نیز سی درصد این قیمت را باید پرداخت کند چنان امروز حدود ۴۰۰ بیمار در منازل نگهداری و درمان میشوند که با این کار روزی ۵۰۰ میلیون تومان هزینه باید شود که با این اقدام این خیریه این میزان صرفه جویی می شود.
موسوی در پایان اظهار داشت: تاکنون بالغ بر ۳۳۰۰بیمار کرونایی درمان شده اند و کمتر از دو درصد مرگ و میر داشته ایم و این نشان دهنده این است که درمان در منزل تحت نظر درمانگر بسیار تاثیر گذار است.
نظر شما