روستای «کردر» الگوی فرهنگی و دینی برای سایر مناطق روستایی

معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: روستای کردر شهرستان میناب الگوی فرهنگی و دینی برای سایر مناطق روستایی و عشایری کشور است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، مرتضی طاهریان، معاون فرهنگی هنری ستاد عالی و دبیر اجرایی شورای هماهنگی جشن های رضوی کشور در مراسم راه اندازی دبیرخانه جشنواره سراسری روستایی سرود رضوی در کانون فرهنگی هنری امام المنتظر روستای کردر با بیان اینکه نام روستای کردر با نام امام رضا(ع) گره خورده، اظهار داشت: باید زمینه‌ای فراهم شود تا نام این روستا به روستای رضوی کردر تغییر پیدا کند.
 

وی افزود: با رصد کردن برنامه‌های فرهنگی سراسر کشور مشاهده می‌شود که نام روستای "کردر" در سطر قرار دارد.
 

معاون فرهنگی هنری ستاد عالی کانون های مساجد کشور با اشاره به برگزاری پنج سال پیاپی جشنواره آسمان هشتم در این روستا، بیان داشت: پس از بررسی عملکرد این جشنواره و برنامه‌های آن تصمیم دبیرخانه جشن‌های رضوی بر این شد تا نخستین جشنواره سرود رضوی کشور به میزبانی میناب و روستای کردر در هرمزگان برگزار شود.
 

طاهریان اذعان کرد: براساس آئین‌نامه تدوین شده مساجد روستاهای سراسر کشور باید تا پایان خردادماه سال 91آثار خود را در قالب سرود به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
 

وی، روستای کردر را الگوی فرهنگی و خدمات دینی برای سایر نقاط کشور معرفی کرد و افزود: باید زمینه‌ای فراهم شود تا علاوه بر شهرها، در روستاها نیز فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی به صورت گسترده اجرا شود.
 

استاندار هرمزگان نیز در این مراسم تلاشگران عرصه فرهنگ و هنر را دلدادگان مکتب اسلام و ارزش‌های والای دینی خواند و گفت: کار فرهنگی متکی بر همت و اراده، با نگاه اعتقادی و بهره‌گیری از اندیشه‌های ائمه اطهار(ع) موفق و کارآمد است.
 

عزیزی بر پیگیری مجموعه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از طریق وزارت ارشاد و در حد توان در راستای حل مشکلات کانون فرهنگی هنری امام المنتظر روستای کردر تاکید کرد.
 

مدیر مسئول کانون امام المنتظر روستای کردر نیز در این مراسم گفت: مردم این روستا با عشق به ولایت و رهبری فعالیت‌های چشمگیری را در عرصه فرهنگی، هنری و ورزشی در طول سال انجام می‌دهند.
 

ابراهیم زاکری با تشریح خدمات این کانون و جوانان عضو آن از اجرای طرح 90 در 90 جهاد فرهنگی در این روستا طی سال جاری به عنوان یکی از برنامه‌های شاخص نام برد و افزود: در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب 30 ختم قرآن کریم از ابتدای سال‌ جاری تاکنون در کردر برگزار شده است.
 

وی ادامه داد: اجرای طرح محرم به مدت سه سال پیاپی در قالب برپایی 100 شب متوالی، مراسم زیارت عاشورا در ماه‌های ذیحجه، محرم و صفر در منازل مردم از دیگر برنامه‌های فرهنگی در این روستا است.
 

مدیر کانون امام المنتظر با اشاره به برگزاری جشنواره آسمان هشتم به مدت پنج سال پیاپی در دهه کرامت، اظهار داشت: این جشنواره در سال‌ جاری و با حضور و مشارکت جوانان مومن به صورت استانی در میناب برگزار شد.
 

زاکری تصریح کرد: در صورت اختصاص امکانات و فراهم بودن تجهیزات مورد نیاز در این روستا نیروهای فعال فرهنگی این توانایی را دارند تا میناب را به قطب فرهنگی و فعالیت‌های دینی در منطقه و کشور تبدیل کنند.
 

در این مراسم که با حضور معاون فرهنگی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، استاندار هرمزگان، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد، فرماندار میناب و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در حسینیه امام رضا(ع) روستای کردر برگزار شد، ضمن افتتاح دبیرخانه جشنواره سراسری روستایی سرود رضوی ویژه از سایت اینترنتی این جشنواره نیز رونمایی شد.


پایان پیام/

کد خبر 106782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha