سوش انگلیسی همچنان در هرمزگان جولان می دهد/کسبه حتما از ۲ ماسک استفاده کنند

دکتر فرشیدی با اشاره به جولان سوش انگلیسی در هرمزگان، تفاوت کرونایی انگلیسی با چینی در گسترش واگیری و قدرت سرایت بیشتر آن است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بندرعباس، دکتر « حسین فرشیدی » در نشست خبری با اشاره به پیک چهارم شیوع کرونا در کشور، اظهار کرد: در حالی که فکر می کردیم که پیک چهارم پایان یافته است، اما این پیک همچنان در استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان و حدودی نیز در بوشهر ادامه دارد.

 

وی با بیان اینکه طی 24 ساعت بیش از هزار مورد مثبت کرونا در هرمزگان شناسایی می شود،  افزود: بیش از 10 هزار نفر نیز در استان در قرنطینه خانگی قرار دارند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکب استان هرمزگان با اذعان به اینکه بسته به علائم به بیماران شناسایی شده، دارو تجویز می شود، خاطرنشان کرد: برخی در آی‌سی‌یو و برخی در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند و برخی نیز دارو در بیمارستان تزریق می‌شود و سپس به خانه بر می‌گردند.

 

وی با یادآوری اینکه بستری‌های کرونایی در پیک گذشته در هرمزگان 500 نفر بود، تصریح کرد: اما این تعداد هم اکنون به حدود 700 نفر رسیده‌ که ظرفیت تمام بیمارستان‌های استان را در بر گرفته است.

 

فرشیدی با اشاره به اینکه بیش از 50 درصد موارد بستری کل استان در بیمارستان شهید محمدی بستری هستند، گفت: آمار فوتی‌های در پیک کنونی کم شده که ناشی از افزایش امکانات، داروهای بهتر و تجربه بیشتر همکاران ماست.

 

وی با ادعای اینکه در زمینه اکسیژن و تجهیزات برودتی در بیمارستان های استان مشکلی وجود ندارد، اذعان کرد: اگرچه ممکن است ناشی از مشکلات تأسیساتی و قطع برق با مشکلاتی مواجه شویم.

این مقام مسئول گفت: بیش از 70 درصد تجهیزات سرمایشی بیمارستان شهید محمدی را در زمستان تغییر دادیم و وضعیت بهبود زیادی یافته است.

 

وی همچنین افزود: به لحاظ داروهای آنتی وایرال وضعیت خوبی داریم و داروی رمدیسیور در یک ماه اخیر بیش از 15 هزار ویال مصرف داشته‌ایم که بیش از 19 میلیارد تومان به شرکت‌های توزیع دارو پرداخت داشته‌ایم.

 

فرشیدی عنوان کرد: روزی 700 تا 800 ویال رمدیسیور مصرف داریم که تأثیر خیلی خوبی در مهار بیماری داشته است.

 

وی با بیان اینکه اگر 50 درصد در استان رعایت کنیم، این وضعیت بحرانی کنونی به نصف کاهش پیدا می‌کند، تاکید کرد: کسبه حتما از دو ماسک استفاده کنند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با ذکر این نکته که کسانی به بازار مراجعه کنند که حتما کار ضروری داشته باشند، تصریح کرد: اگر خوب رعایت کنیم می‌توانیم بستری و فوتی را نصف کنیم و به تدریج وضعیت را تا اواسط تیر مدیریت کنیم.

 

وی در پایان گفت: واکسن تولید داخل نیز مجور دریافت کرده و از هفته آینده تزریق آن در کشور آغاز می‌شود و با سرعت و شمار بیشتری می‌توانیم مردم را واکسینه کنیم.

 

 

 

 

کد خبر 1066576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha