سرهنگ حجت فراشی مسئول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان به خبرنگار شبستان گفت: باید فرهنگ پیشگیری از اعتیاد در خانواده ها و سطح جامعه نهادینه شود.
وی با تاکید بر ضرورت هوشیاری عموم مردم در برابر دسیسه های دشمنان و شیوع مواد اعتیاد آور صنعتی، گفت: دشمنان نهاد خانواده را مورد حمله قرار داده اند.
سرهنگ فراشی با اشاره به ظرفیت مساجد و کانون های فرهنگی و هنری و روحانیون در حوزه ارتقای فرهنگ پیشگیری از اعتیاد، اظهار داشت: تاکنون متاسفانه این ظرفیت کلان مغفول مانده است.
وی با اشاره به برنامه های دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان در راستای استفاده از ظرفیت مساجد و روحانیون، بیان کرد: امسال در ماه های محرم و صفر حدود 15 نفر از روحانیون طرح هجرت کارشناس در حوزه مواد مخدر به نقاط مختلف استان اعزام شدند.
سرهنگ فراشی اذعان داشت: این روحانیون علاوه بر بیان مسائل مذهبی در خصوص وضعیت اعتیاد و آگاه سازی خانواده و جوانان و مهارت های مقابله با این بلای خانماسوز نیز فعالیت کردند.
وی اظهار داشت: دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان در نظر دارد در سال آینده نیز 50 نفر از روحانیون کارشناس در زمینه مواد مخدر به مناطق مختلف استان اعزام شوند.
سرهنگ فراشی در ادامه از فعالیت 130 کمپ ترک اعتیاد در استان خبر داد و گفت: از این تعداد تنها 7 کمپ دارای مجوز رسمی فعالیت است.
وی تصریح کرد: تعداد زیادی از این کمپ ها دارای حداقل شرایط دریافت مجوز کمپ و در فرآیند صدور مجوز هستند.
سرهنگ فراشی با بیان اینکه کشور ایران جزء 20 کشور برتر دنیا در حوزه درمان است، اظهار داشت: در استان لرستان تاکنون 15 هزار معتاد در کمپ های ترک اعتیاد پاکسازی شده اند و هم اکنون پنج هزار معتاد در کمپ های ترک اعتیاد این استان در حال ترک هستند.
وی با بیان اینکه در کمپ های ترک اعتیاد معتادان تنها سم زدایی می شوند، افزود: در مراقبت های بعد از ترک اعتیاد طی دوره های شبانه با حضور روانشناسان زمینه بهبودی این قشر فراهم می شود.
مسئول دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان لرستان اظهار کرد: هم اکنون بیش از 12 هزار معتاد این استان در حال گذراندن مرحله بهبودی هستند.
پایان پیام/
نظر شما