خبرگزاری شبستان _ گروه سیاسی_ فرزانه تهجا: در شرایط فعلی حضور حداکثری مردم می تواند پایه های استوار نظام اسلامی را تقویت کند و کشور را به سمت پیشرفت و توسعه و آبادانی پیش ببرد اهمیت حضور مردم در انتخابات موضوعی است که باید در ارتباط آن به انها اطلاع رسانی شود و در مورد ضرورت، اهمیت و حساسیت این امر خطیر به مردم آگاهی خوبی ارایه شود در همین رابطه گفتگویی با حجت الاسلام سعید نصیرالاسلامی، معاون فرهنگی و روابط عمومی ستاد ارتش به شرح زیر ارایه می شود.
اهمیت استفاده از فضای مجازی در انتخابات را تشریح بفرمایید؟
امروز فضای مجازی به عنوان فرصت و تهدید در دست ما قرار دارد و ما باید انتخابات امسال را بیشتر مورد توجه قرار دهیم. ما در انتخابات گذشته مساجد، معابر، حسینیه ها و وعاظ همه پای کار بودند امروز کرونا و مسایل مربوط به آن موجب شده است تا توسعه، گسترش و رشد فضای مجازی شده است تا خط دهی و جهت دهی به مردم و جوانان به معنای عام در فضای مجازی صورت گیرد که البته عمده فضای مجازی در دست دشمن است و این منفعل شدن و وضعیت ما در فضای مجازی یکی از نگرانی های اساسی ما در سمت و سو دادن به جوانان در چند نکته است .
هدف دشمن در انتخابات چیست؟
ابتدا دشمن تلاش می کند اولا به انتخابات نه بگوییم و در آن حضور نداشته و مشارکت نکنیم و سپس اگر به این نقطه نرسیم، مشارکت حداقلی شکل بگیرد و پس از آن نیز در مشارکت حداقلی حداقل هدف دشمن این است که کسی از صندوق خارج شود که بی دین یا ضد انقلاب نیست اما به گونه ای است که با اندیشه های دشمنان همخوانی دارد یعنی راهبرد دشمن امروز در انتخابات تعریف شده است.
در انتخابات چه نوع واکنش مردم برای دشمن مفید است؟
عدم حضور، عدم مشارکت، نه گفتن به انتخابات و یا حضور حداقلی و یا خروجی کسی از صندوق که با مبانی و اندیشه های تفکر دشمن همراهی بیشتر داشته و این برای آنها مفیدتر است.
مشارکت مردم در انتخابات نشانه چیست؟
ما در اینجا نه در جمهوری اسلامی ایران بلکه استراتژی حضور مردم را در تمام دنیا می بینیم. هفته گذشته شاهد حضور مردم در انتخابات سوریه بودیم و چه بازتاب جهانی را مشاهده کردیم وقتی حضور و مشارکت بالای 90 درصد باشد محبوبیت و مقبولیتی که حکومت اسلامی دارد، مطرح می شود و برای کشور ما نیز این موضوع صادق است محبوبیت نظام جمهوری اسلامی ایران در انتخابات با مشارکت مردم و آری گفتن به نظامی که امام (ره) بنیانگذار آن بود، شکل می گیرد و ما برای آن خون ها و جان ها نثار کردیم. دفاعی که تا به امروز شکل گرفته است و انقلاب اسلامی را حفظ کرده است باید با استراتژی حضور معنا شود.
نتیجه و ثمره مشارکت بالای مردم در انتخابات را توضیح بفرمایید؟
در موضوع بین المللی انتخابات نیز، حضور و مشارکت مردم در آینده نزدیک تعیین کننده نوع رفتار آمریکا با ماست و ما در جامعه بین المللی شاهد آن هستیم که آنها منتظرند مشارکت مردم را بیند و ببینند از صندوق رای ما چه کسی بیرون می آید و حتی در موضوع برجام که این قدر دشمن آن را کش می دهد منتظر آن هستند که ببیند چه اتفاقی در انتخابات می افتد.
مشارکت مردم در انتخابات چه تاثیری بر کشورهای مسلمان برجای می گذارد؟
معادله برخورد با انقلاب اسلامی، حل مناقشات انقلاب اسلامی و طرح این مناقشات قطعا از صندوق های رای خارج می شود. در موضوع منطقه ای توسعه قدرت ایران در منطقه و آنچه ما می بینیم که بحمدالله انتخابات مبارکی را در سوریه دیدیم که اگر این شکل از انتخابات در نظام اسلامی برگزار شود، انتخابات عراق از ما قطعا الگو می گیرد و ما می توانیم در منطقه یک محور مقاومتی که مردم آن را قبول کرده اند را شکل دهیم. امروز بشار اسد به معنای مردم سوریه و دموکراسی است که با رای مردم انتخاب شده است.
نتیجه انتخابات با مشارکت بالا در کشور را توضیح بفرمایید؟
انتخابات عامل امنیت و اقتدار کشور است. امنیت اگر باشد و ثبات و امنیت پایدار شکل بگیرد، قطعا ما شرایط دیگری را تجربه می کنیم. امروز به حمدالله امنیت پایدار داریم اما حفظ و ثبات آن از جایگاهی که باید مورد تایید قرار گیرد و به تصویب برسد، انتخابات است و مشارکت مردم در این انتخابات آن را تثبیت می کند.
نظر شما