انتخابات فرصتی برای تقویت قدرت نرم نظام/ برگزاری همایشی درباره تامین امنیت با حضور دادستان تهران

انتخابات فرصتی برای تقویت قدرت نرم نظام است، اصلاح قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ تصمیم کلان حاکمیتی بود، برگزاری همایشی درباره تامین امنیت با حضور دادستان تهران، نه مذاکره جنایت و نه توافق خیانت است برخی از اخبار سیاسی امروز شبستان است.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، انتخابات فرصتی برای تقویت قدرت نرم نظام است، اصلاح قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ تصمیم کلان حاکمیتی بود، برگزاری همایشی درباره تامین امنیت با حضور دادستان تهران،  نه مذاکره جنایت و نه توافق خیانت است از جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در یکشنبه ۲۳ خرداد است.

انتخابات فرصتی برای تقویت قدرت نرم نظام است

امیر سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی در همایش فرماندهان و مسئولان ارشد ارتش در آستانه انتخابات ۱۴۰۰ که بصورت ارتباط صوتی و تصویری با یگان‌های ارتش در سراسر کشور برگزار شد، گفت: انتخابات حق طبیعی مردم است و مردم در قبال این حق مسئولیت دارند و باید از حق طبیعی خود استفاده و به مسئولیت خود عمل کنند.

فرمانده کل ارتش خاطرنشان کرد: میزان مشارکت در انتخابات، نشان دهنده سطح آگاهی و بصیرت مردم است و با میزان احساس مسئولیت ملت نسبت به سرنوشت خودشان رابطه مستقیم دارد.

وی با بیان اینکه انتخابات موجب یأس هرچه بیشتر دشمن می‌شود و پیام روشن و مهمی برای دشمنان دارد، تصریح کرد: از مدت‌ها پیش دشمنان با توطئه‌های رسانه‌ای تلاش کردند مردم را نسبت به آینده ناامید کنند و القا کنند که حضور یا عدم حضور مردم در انتخابات هیچ تأثیری در سرنوشت‌شان ندارد.

 فرمانده کل ارتش یادآورشد: مطمئناً مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی با حضور پرشور در انتخابات، تودهنی محکمی به دشمنان خواهند زد و ثابت خواهند کرد که حافظ آرمان شهدایی که خونشان را هدیه کردند، جانبازانی که سلامتی خود را نثار آن کردند و ایثارگران هستند.

سرلشکر موسوی انتخابات پرشور را موجب امنیت، اقتدار، اعتلا و سربلندی جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: انتخابات پرشور همانند سپری مستحکم، کشور را در برابر توطئه‌های دشمن مصون ساخته و فرصتی برای تقویت قدرت نرم نظام و اعتلای موقعیت کشور در منطقه است.

فرمانده کل ارتش با تأکید بر اینکه انتخابات، فرصتی برای مشارکت مردم در سرنوشت کشور و حل مشکلات مردم است افزود: مشکلات فقط با مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه حل خواهد شد.

وی افزایش مقبولیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، کاهش تهدیدهای خارجی، اثر مثبت در کاهش و رفع تحریم‌ها و افزایش اراده برای مبادلات اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی را از جمله پیامدهای انتخابات در بُعد خارجی دانست.

 

برگزاری همایشی درباره تامین امنیت با حضور دادستان تهران

درهمایش پشتیبانی‌ها و مانع زدایی از مأموریت فی مابین که با حضور القاصی دادستان تهران و سردار رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ و استاندار تهران به منظور اتخاذ تدابیرمناسب برای افزایش همکاری دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در تأمین نظم و امنیت تهران بزرگ، برگزار گردید، موضوعات مختلفی از جمله تعامل و همکاری هر چه بیشتر دادستانی و نیروی انتظامی در برقراری نظم و امنیت و برقراری عدالت در سطح جامعه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و با توجه به در پیش بودن برگزاری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا مقرر گردید نیروی انتظامی و دیگر دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، اقدامات لازم را برای تأمین نظم و امنیت و جلوگیری از هر گونه بی نظمی جهت برگزاری هر چه با شکوه تر انتخابات انجام دهد.

 در این همایش که به میزبانی فرماندهی نیروی انتظامی تهران بزرگ در حال برگزاری است علاوه بر دادستان تهران و فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ جمعی از معاونان ستادی دادستانی تهران و فرماندهان پلیس‌های تخصصی تهران بزرگ حضور دارند.

خبر تکمیلی در خصوص اظهارات دادستان تهران در این همایش متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

 

اصلاح قیمت بنزین در آبان ۱۳۹۸ تصمیم کلان حاکمیتی بود

شورای اطلاع رسانی دولت درباره اتهام‌زنی به دولت توسط برخی نامزد‌ها در خصوص طرح اصلاح قیمت حامل‌های انرژی در آبان ماه سال ۹۸ در مناظرات انتخاباتی اعلام کرد که اصلاح قیمت بنزین تصمیم کلان ملی و حاکمیتی بوده است.

در اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت آمده است:

مخالفین دو طرح ضد توطئه ترامپ «طرح کمک معیشتی به ۶۰ میلیون نفر» و «طرح صادرات بنزین»

در پی طرح چندباره موضوع تصمیم حاکمیتی اصلاح قیمت حامل‌های انرژی در آبان ماه سال ۱۳۹۸ در مناظرات انتخاباتی و اتهام‌زنی غیرمنصفانه به دولت در این زمینه، موارد ذیل را به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند.
چنانکه پیش از این نیز بار‌ها اعلام گردیده، مباحث مربوط به اصلاح قیمت بنزین، از آنجا که یک تصمیم کلان ملی و حاکمیتی به شمار می‌رفت در جلسات متعدد سران قوا مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پس از اینکه در خصوص همه ابعاد و جوانب آن، اتفاق نظر حاصل شد، مصوبه به امضا سران سه قوه رسیده و خدمت مقام معظم رهبری ارسال گردید.

پس از تایید مصوبه از سوی رهبر انقلاب نیز، اجرای مصوبه از سوی شورای امنیت کشور در دستور کار قرار گرفت.

در پی اجرای این مصوبه تمام درآمد حاصل از اصلاح قیمت بنزین به ۶۰ میلیون ایرانی پرداخت شد و دولت مطلقا درآمدی از این راه برای مصارف بودجه‌ای دریافت نکرد. پرداخت این مبلغ هم اکنون نیز تحت عنوان یارانه معیشتی ادامه دارد.

ضمن اینکه اجرای این مصوبه صرفه‌جویی قابل توجهی در مصرف بنزین در کشور به همراه داشت و از محل همین صرفه‌جویی، کشور در مدت زمان بسیاری کوتاهی از واردکننده بنزین به صادرکننده تبدیل شد.

در این میان آنچه حائز اهمیت است؛ اجرای مصوبه در ابتدا به خوبی و با کمترین حاشیه پیش رفت، اما پس از حدود ۲۴ ساعت، برخی مخالفت‌ها از سوی برخی گروه‌ها و اشخاص سیاسی و برخی مسئولان عملا اجماع حاکمیتی حول این مصوبه را پیش چشم مردم شکست و منجر به تحریک افکار عمومی شد.

به این ترتیب تحرکاتی که صرفا با هدف تخریب دولت انجام شد، کشور را با اعتراضات آبان ماه ۹۸ مواجه ساخت که با بیانات صبح یکشنبه ۹۸/۸/۲۶ مقام معظم رهبری این توطئه خنثی شد.

البته و در بررسی‌های پسینی نیز هیچ‌گاه نقش عوامل و افرادی که اینچنین منافع و مصالح ملی به مسلخ رقابت‌های جناحی ناموجه بردند، مورد توجه قرار نگرفت.

 

نه مذاکره جنایت و نه توافق خیانت است

علیرضا معزی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت: تعامل سازنده با جهان، شعار روحانی در ۹۲ بود و برجام، کارنامه‌اش در ۹۶. حالا اما تعامل سازنده با جهان، شعار رقیب او در ۹۲ است و دیگر رقیبش در ۹۶ هم از برجام دفاع می‌کند.

 

معاون اطلاع‌رسانی و ارتباطات دفتر رییس جمهوری اظهار کرد: اینک که نه مذاکره جنایت است و نه توافق خیانت، دریغ از آن همه هزینه به خاطر انزواجویی و مذاکره‌ستیزی دوستانشان.

 

بررسی یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران

سید محمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدحسین نقوی حسینی از نمایندگان پیشین مجلس و سیدمحمود علیزاده طباطبایی از اساتید دانشگاه و عضو هیئت مدیره کانون وکلای دادگستری شب گذشته در برنامه مجری در خصوص یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران به گپ و گفت پرداختند.

 

در این برنامه که اجرای آن بر عهده حمیدرضا آصفی، سخنگوی سابق وزارت امور خارجه است، درباره دوران ریاست جمهوری حسن روحانی مباحثی مطرح و اقدام های این دولت مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

 

آصفی در ابتدای برنامه با تشریح دوران انتخابات ریاست جمهوری یازدهم اظهار داشت: یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ۹۲ برگزار شد که آقای روحانی با ۱۸.۶ میلیون رای برگزیده شد و ۵۰.۷ درصد آرا را به خود اختصاص داد. این انتخابات با مشارکت بالای مردم مواجه شد و بیش از۷۲ درصد مردم شرکت کردند. شعارهای رئیس جمهور برگزیده شده و سایر رقبایی که شناخته شده و سرشناسی هم بودند فضای انتخابات را بسیار پر هیجان و جذاب کرده بود و به خصوص اینکه فضای مجازی در آن سال رنگ و بوی دیگری داشت و حضور موثر و پر رنگی را در انتخابات از فضای مجازی تجربه کردیم و دیدیم.

 

حسینی با ترسیم شرایط قبل از انتخابات دوره یازدهم گفت: در سال 91 و 92 شرایط سختی بر کشور حاکم و تحریم ها تشدید شد و به قول خودشان تحریم های فلج کننده را اعمال کردند و از سوی دیگر اختلاف در اردوگاه نیروهای انقلاب ایجاد و کاندیداهای متعددی وارد عرصه شدند. البته اوایل همه تصور می کردند که در انتخابات در نهایت وحدتی ایجاد شود اما نامزدهای جبهه انقلاب تا پایان ایستادند که موجب متفرق شدن رای ها شد.

 

حسینی با بیان اینکه آقای روحانی از ابتدا مطرح نبود، افزود: آن زمان بحث مرحوم هاشمی رفسنجانی خیلی پر رنگ بود و افراد دیگری همچون عارف حضور داشتند. بعد از اینکه هاشمی رفسنجانی تایید نشد، به تدریج روحانی مطرح شد و غیرقابل باور هم بود که بتواند رشد این چنینی داشته باشد. ایشان بعد از مجلس پنجم خیلی بروز و ظهور نداشت؛ ایشان عضو شورای عالی امنیت ملی بود و در مرکز بررسی های استراتژیک اقداماتی انجام می داد، اما کسی باور نمی کرد که رأی بیاورد. وقتی اصلاح طلب ها به کمک وی آمدند، از آنجایی که تجربه سال 84 را داشتند که کروبی، هاشمی، معین و افراد متعددی پای کار بودند و آراء شان تقسیم شد، لذا این بار تصمیم گرفتند به فرد واحدی رای دهند.

 

به گفته وی، اصلاح طلب ها به اذعان خودشان وقتی دیدند عارف پایگاه رای لازم را ندارد، از روحانی حمایت کردند؛ روحانی آن زمان در اردوگاه اصلاحات مطرح نبود ولی وقتی اجماع بر روی اتفاق افتاد، با یکدیگر همراهی کردند. از این موضوع می توان این نتیجه را گرفت که اصل در انتخابات برایشان این است که قدرت را در دست بگیرند.

 

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد: آنها درست انتخاب کردند؛ چراکه اگر عارف بود نمی توانست در مرحله اول مرزی و ناپلوئنی رأی بیاورد؛ روحانی از قبل انقلاب معروف و خطیب توانمندی بود. انتخابات با توده های مردم است و فقط نباید از قشر خاص تحصیل کرده صحبت کرد. یکی از ویژگی های روحانیون این است که با توده های مردم ارتباط برقرار می کنند و روحانی نیز واژه سازی هایی که داشت مانند دوگانه حقوقدان و سرهنگ یا چرخ اقتصاد و حمله گاز انبری و از سوی دیگر رأیی که از بدنه اصول گرایی داشتف موجب موفقیت وی شد.

 

وی که در زمان ریاست روحانی عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس بوده است، بیان کرد: در جلسه ای آقایان دعایی، علوی و برخی دیگر حضور داشتند و ما موضوع را توضیح دادیم، اما در آخر نتوانستیم روحانیون را قانع کنیم چرا که نقدی به وضعیت آخر احمدی نژاد داشتند و می گفتند به یک روحانی رای می دهیم چون فکر می کردند روحانی محبوبیت بیشتری دارد. البته اصلاح طلب ها بعد انتخابات 88 خیلی فعال شرکت نکردند و سال 90 انتخابات مجلس را تحریم و حتی رئیس اصلاحات را سرزنش کردند که چرا رأی داده؛ آنها در انزوا قرار گرفته بودند و بعد از 88 شاید اعتماد به نفس سابق را نداشتند که بیایند در میدان و مردم را بسیج کنند، لذا شخصیتی را مشخص کردند تا در بین مردم محبوبیت داشته باشد

 

 

کد خبر 1065246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha