«محمد رضا جیریایی» با اشاره به فعالیت های بیمه سلامت در بخش های مختلف به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: بیش از 609 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی افزود: بالای 85 درصد افراد تحت پوشش بیمه سلامت خدمات بیمه ای خود را به صورت رایگان دریافت می کنند.
وی با بیان اینکه در شهرهای بالای 20 هزار نفر حدود 149 هزار نفر خدمت ارائه می شود، اضافه کرد: در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر نیز بیش از 320 هزار نفر از کلیه خدمات ارائه شده سازمان برخوردار هستند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه، با توجه به وجود بیماری کرونا، قریب به 172 میلیارد تومان برای ارائه خدمات به کلیه بیمه شدگان هزینه شده است، ادامه داد: اين در حالیست که در سال 99 یک میلیون و 552 هزار بار مراجعه به مراکز انجام شده که نسبت به سال گذشته که دو ميليون بار مراجعه بوده است، 25 درصد کاهش را شاهد بودیم.
نسخه نویسی الکترونیکی یکی از اهداف سازمان در سال جاری
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در ادامه با بیان اینکه اجرای نسخه نویسی الکترونیک به عنوان یکی از اهداف سازمان بیمه سلامت در سال جاری است، گفت: نسخه نويسي الکترونيک از سال 97 از سوی بيمه سلامت به طور سراسری درکليه استانها و در هر استان سه شهرستان بنا بر نياز و آماده شدن زيرساختها اجرا شد.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: در استان مرکزی نيز در سه شهرستان خمين، محلات و شازند نسخه نويسي الکترونيک آغاز شد و در سال 99 در کليه استانها و شهرستانها اجرايي شد.
وی با اشاره به اینکه طي سه سال گذشته مشکلات پيش روی پروژه دولت الکترونيک(اجرای نسخه نويسي الکترونيک)بررسي و مرتفع شده است، گفت: در حال حاضر پروژه ای بدون مشکل از سوی موسسات دولتي و خصوصي در کليه مراکز در حال اجرا مي باشد.
این مقام مسئول دارو درمانی را یکي از ابزارهای مهم درماني، دانست و بیان کرد: بيش از 90 درصد بيماري ها توسط دارو درمان مي شوند و در همين راستا نسخه نويسي الکترونيک مي تواند کمک بزرگي به بيمار، پزشک و موسسه اي که خدمت ارائه مي کند، داشته باشد.
جلوگیری از تداخلات دارویی یکی دیگر از مزایای نسخه نویسی الکترونیک
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه يکي ديگر از مزايای اجراي نسخه نويسي الکترونيک،جلوگيري از تداخلات دارويي است گفت: در صورتي که بنا بر نياز بيمار تداخلات دارويي مشاهده شود پزشک مي تواند بنا بر صلاح بيماران تداخلات دارويي را به بيمار گوشزد و از مشکلات بعدي جلوگيري شود.
جیریایی بدخطی پزشکان را يکي دیگر از مشکلات بخش درمان دانست و بیان کرد: در برخي موارد شاهد نسخه پيچي اشتباه از سوی داروخانه ها بوده ايم که دولت الکترنيک مي تواند اين اشتباهات را از بين ببرد و کمک زيادی در حوزه درمان به بيماران و مراجعين نمايد.
وی بالا بودن سرعت، دقت و شفافيت آماري را از مزايايي نسخه نويسي الکترونيک دانست و بیان کرد: شفاف سازی اطلاعات و آمار سازمان های بیمه گر، شفاف سازی اطلاعات بیمه شدگان و موسسات طرف قرارداد و شفاف سازی اطلاعات بانک اطلاعاتی از جمله اهداف نسخه نویسی الکترونیک هستند.
حذف تدریجی دفترچه های درمانی در استان
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه به دنبال استقرار نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در کشور، حذف دفترچه های درمانی نیز در دستور کار قرار گرفت: گفت: در استان مرکزی نيز حذف تدریجی دفترچه های بیمه درمانی صورت گرفت.
این مقام مسئول اضافه کرد از ابتدای اردیبهشت ماه حذف دفاتر صندوق بیمه همگانی و از ابتدای خرداد دفترچه های روستاییان و عشایر در دستور کار قرار گرفت.
جیریایی خاطر نشان کرد: از ابتدای تیرماه نیز دفترچه های کارمندی و سایر اقشار نیز حذف خواهد شد و به همین ترتیب از ابتدای تیرماه هیچ دفترچه ای چاپ نخواهد شد.
انجام صد در صدی نسخه نویسی الکترونیک در موسسات تشخیصی درمانی استان
مديرکل بيمه سلامت استان مرکزی در ادامه با انجام صد درصدی نسخه نویسی الکترونیکی در موسسسات تشخیصی درمانی استان اشاره کرد و گفت: دربخش دولتی که اجرای طرح از اسفند ماه سال گذشته شروع شده است تا کنون حدود نزدیک به 70 درصد نسخه نویسی الکترونیکی اجرایی شده است.
جیریایی بهره مندی کامل مردم و بیماران تحت پوشش از مراحل مختلف درمان را يکي از دغدغه های مهم سازمان بيمه سلامت دانست و گفت: امید است با این فعالیت ها هيچ فردي از درمان محروم نشود و بيماران با ارائه کد ملي در مراکز مختلف سطح کشور از خدمات بيمه اي و درماني بهره مند شوند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: بیمه شدگان در صورت بروز مشکل می توانند با اجرای کد دستوری# 1666* از اطلاعات بیمه ای خود مطلع شوند.
مراقب افراد سود جو و فرصت طلب باشید
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت برخی افراد سودجود در راستای ارائه کارت به هموطنان اشاره کرد و گفت: سازمان بیمه سلامت دریافت هیچ مبلغی بابت صدور کارت یا دفترچه را در دستور کار خود ندارد و صرفا با ارائه کد ملی تمامی خدمات مورد نیاز ارائه میشود.
این مقام مسئول اضافه کرد: در صورتی که تماسی با بیمه شدگان در خصوص دریافت مبلغ برای دریافت کارت اعتباری گرفته شد به هیچ وجه اعتماد نکنند چرا که این افراد سودجو و فرصت طلب هستند.
وی با تاکید بر اینکه سازمان بیمه سلامت هرگز برای بیمه نمودن افراد، از تماس تلفنی استفاده نکرده است، ادامه داد: هم استانی های عزیز باید هوشیار باشند و بدانند که هرگونه تماس در این راستا در خصوص بیمه پایه و یا مواردی از این قبیل که باعث تهدید همشهریان در خصوص بیمه پایه آنان یا ابطال دفاتر بیمه شدگان و مواردی از این قبل باشد ، کاملا کذب و جعلی است.
جیریایی اضافه کرد: و همشهریان عزیز حتما با شماره تلفن 1666 سازمان بیمه سلامت ایران یا شماره مستقیم 32215997 واحد رسیدگی و پاسخگویی به شکایات مردمی اداره کل در استان تماس حاصل فرمائید و موضوع را اطلاع دهند.
مدیر کل بیمه سلامت استان مرکزی اضافه کرد: سازمان بیمه سلامت ایران به عنوان بزرگترین سازمان بیمه گر درمان پایه کشور، هرگونه موضوعی در خصوص بیمه نمودن افراد تحت پوشش خود را از طریق سایت رسمی سازمان بیمه سلامت ایران به آدرس www.ihio.gov.ir و یا از طریق صدور پیام در رسانه های جمعی، اطلاع رسانی می نماید .
نظر شما