خبرگزاری شبستان_ خرم آباد، انتخاب و فرصت انتخابات، حقی بزرگ برای ملتی است که خود می تواند با تلاش برای انتخاب اصلح در سرنوشت آینده خود و مردم کشور سهیم باشد.
هر سال در کنار سایر اقشار جامعه، جوانان رای اولی حاضر میشوند که جشن تکلیف سیاسی خود را دارند و پس از چندین ماه بررسی و مطالعه، گزینه سرنوشت ساز خود را از مسیر صندوقهای رای راهی کرسی تصمیم ساز کشور میکنند.
رای اولی ها، برای نخستین بار خود را در سرنوشت جامعه سهیم می دانند و با حس و حال تلاش دارند مسئولیت پذیرباشند و با آگاهی در انتخابات مشارکت داشته باشند.
اولین ها همواره در زندگی افراد حسی ماندگاردارند و این روزها جوانان رای اولی در حال تجربه کردن نخستین فرصت مشارکت در انتخابات هستند.
این افراد تلاش می کنند با درک درست از مسائل سیاسی و اجتماعی کشور حضور موثر و آگاهانه در انتخابات داشته باشند.
منتخب مردم در راستای رفع مشکل بیکاری جوانان تلاش کند
محمد مهدی بازگیر جوان رای اولی خرم آبادی، در این خصوص می گوید: از این اینکه فرصتی پیش آمده است که می توانم در سرنوشت جامعه موثر باشم خوشحال هستم.
وی افزود: این روزها به همراه جمعی از دوستانم مناظره های نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را دنبال می کنیم و با بررسی عملکرد گذشته داوطلبان تلاش می کنیم اصلح را انتخاب کنیم.
بازگیر ادامه داد: امیدوارم منتخب مردم در راستای رفع مشکلات مردم و جامعه همچنین رفع مشکل بیکاری و مشکلات معیشتی تلاش جدی داشته باشد.
رفع مشکلات معیشتی مردم باید مهم ترین برنامه رئیس جمهور منتخب مردم باشد
شیوا امرایی دیگر جوان رای اولی خرم آبادی در گفت و با خبرنگار شبستان، اظهار داشت: از اینکه امسال می توانم در سرنوشت کشورم موثر باشم بسیار خوشحال هستم.
وی با بیام اینکه برای انتخاب اصلح به همراه دوستانم بسیار تلاش می کنم، افزود: امروز بسیاری از مردم بویژه در استان محروم لرستان درگیر مشکلات معیشتی هستند که امیدوارم رئیس جمهور منتخب مردم برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم برنامه ریزی صحیح داشته باشد.
مشارکت در انتخابات فرصتی برای رفع مشکلات جامعه است
رضا رومی فر دیگر جوان رای اولی خرم آبادی، هم در گفت و گو با خبرنگار شبستان با اشاره به اهمیت مشارکت در انتخابات، افزود: ما باید قدردان این فرصت باشیم و با آگاهی و شناخت صحیح از عملکرد داوطلبان به افراد اصلح رای دهیم.
وی با دعوت از مردم برای حضور گسترده در انتخابات، افزود: قبل از تصمیم برای مشارکت در انتخابات، باید به این نکته مهم توجه داشت که انتخابات حقی بزرگ است و باید قدر دان این فرصت باشیم و برای رفع مشکلات جامعه در عرصه انتخابات حضور آگاهانه و صحیح داشته باشیم.
عملکرد گذشته داوطلبان برای انتخاب اصلح باید مورد توجه قرار گیرد
معصومه ندری دیگر جوان رای اولی خرم آبادی با بیان اینکه امروز کشور با مشکلات اقتصادی و معیشتی مواجه است، افزود: متاسفانه عملکرد های برخی مسئولان در راستای رفع مشکلات مردم ضعیف است و این مهم موجب دلسردی برخی از مردم شده است.
وی با بیان اینکه شعارهای انتخاباتی بسیار زیبا و در راستای مشکلات جامعه است، افزود: انتظار می رود منتخب مردم برای رفع مشکلات مردم تلاش جدی داشته باشند .
ندری ادامه داد: مردم هم باید نسبت به توطئه های دشمنان هوشیار باشند و با آگاهی و شناخت در عرصه انتخابات حضور یافته و در راستای رفع مشکلات جامعه نسبت به انتخاب اصلح اقدام کنند.
وی افزود: به همه مردم بویژه جوانان و افراد رای اولی توصیه می کنم مناظره ها را با دقت مشاهده و عملکرد گذشته داوطلبان را برای انتخاب اصلح بررسی کنند.
رئیس جمهور منتخب به فکر مردم باشد
پوریا قدرتی دیگر جوان رای اولی خرم آبادی با بیان اینکه شرکت در انتخابات را برای خودم تکلیف می دانم، افزود: از منتخب مردم درخواست دارم به فکر جوانان باشد.
وی افزود: ما امروز شرکت در انتخابات را وظیفه خود می دانیم اما از منتخب مردم درخواست داریم به فکر جوانان باشد و در زمینه رفع مشکلات جوانان بویژه اشتغال تلاش کند.
قدرتی ادامه داد: همچنین انتظار داریم منتخب مردم در انتخابات 28 خرداد به وعده های خود عمل کرده و در راستای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه تلاش جدی داشته باشد.
جوانان رای اولی در کنار آحاد افراد جامعه باید با حضور پرشور و گسترده در انتخابات و انتخاب افراد اصلح در این کارزار مهم نقشی اساسی خود را به درستی ایفا کنند.
ماده ۲۷ قانون انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرایط شرکت در انتخابات را برای رای اولیها تبیین می کند که در آن باید جوان شرکت کننده در انتخابات تابعیت جمهوری اسلامی ایران را داشته، ۱۸ سال تمام و عاقل باشد.
19 هزار و 300 رای اولی لرستانی
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات، گفت: انتخابات ضامن بقای کشور است.
نخعی افزود: آموزش و پرورش هم به عنوان مهمترین دستگاه اخلاق و تربیت باید مردم را به مشارکت حداکثری توجیه و دعوت کند.
وی همچنین با اشاره به اینکه ۱۹ هزار و ۳۰۰ دانشآموز رایاولی در استان وجود دارد، اظهار کرد: دانشآموزان رایاولی میتوانند با حضور چشمگیر در انتخابات پیشگام باشند.
نخعی خطاب به مدیران و تمام کسانی که در آموزش و پرورش به نحوی جایگاهی دارند خواست که در ستادهای انتخاباتی حضور پیدا نکنند و بر علیه یا نفع کسی تبلیغ نکنند چون با متخلفان در این زمینه برخورد خواهد شد.
انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ایران سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری در ایران اسلامی است که در ۲۸ خرداد امسال همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، میاندورهای مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری برگزار و طی آن هشتمین رییسجمهور ایران با آراء مردم انتخاب میشود.
نظر شما