رسانه‌ها زمینه‌ساز تحقق مشارکت حداکثری مردم باشند

مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی گفت: رسانه‌ها باید با حرفه‌ای گرایی، در چارچوب قانون، اطلاع‌رسانی صحیح و توجه به نیازهای مخاطبان زمینه‌ساز تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در ارومیه، مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی، در نشست هم‌اندیشی اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه پیرامون انتخابات امسال  با بیان اینکه رسانه‌های جمعی یکی از عوامل و متغیرهای مهم در افزایش مشارکت مردم در انتخابات هستند، اظهار کرد:  تلاش دشمن بیرونی را ناامن‌سازی کشور در حوزه نظامی، اطلاعاتی و رسانه‌ای عنوان کرد که به دنبال تولید محتوای دروغین در فضای مجازی و ایجاد فاصله بین مردم و حاکمیت هستند.

این مقام امنیتی استان افزود: نگاه گروه‌های معاند، سرویس‌های اطلاعاتی دنیا، گروه‌های سلطنت‌طلب و ... بر این موضوع متمرکز شده است که القا کنند در داخل کشور التهاب ویژه‌ای وجود دارد لذا مقابله با هجمه تبلیغاتی دشمن در فضای مجازی و حقیقی ضروری است.

وی سپس کارکردهای انتخابات در کشور را برشمرد و اذعان کرد: اولین کارکرد انتخابات نیاز جامعه به تغییر است، وقتی انتخاباتی برگزار می شود دولت جدید با وزرای جدید، کارکرد جدید، شعار جدید و گشایش جدید روی کار می‌آید که تامین‌کننده تغییرات در جامعه است.

مدیرکل اطلاعات آذربایجان غربی با اشاره به اینکه انتخابات گفتمان‌های پراکنده را در یک محور قرار می‌دهد، ادامه داد: با برگزاری انتخابات بخشی از نارضایتی‌ها در جامعه فروکش می‌کند و مردم منتظر عکس العمل‌ها و تحرکات دولت‌ها می‌شوند.

وی امید به آینده بهتر، کاهش میزان خطرپذیری نظام، افزایش انسجام اجتماعی در لایه‌های مختلف جامعه را از دیگر کارکردهای انتخابات برشمرد و  تصریح کرد: ضدانقلاب بیرونی که در 40 سال گذشته به کمک فضای مجازی و حقیقی سعی در فروپاشی نظام دارد، با دیدن انتخابات سالم، با امنیت کامل و مشارکت خوب تسلیم شده است به طوری که خروجی انتخابات در کشور برقراری امنیت کامل، استقرار دولت با کابینه جدید و شکست توطئه های دشمن بوده است.

این مقام امنیتی افزود: براساس نظرسنجی‌های صورت گرفته، شیب مشارکت مردم رو به افزایش است و  براساس فرمایشات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری زمانی مردم‌باوری حاصل می‌شود که خداباوری داشته باشیم و این زمانی تحقق می‌یابد که به خودباوری رسیده باشیم.

رسانه‏‌ها نقش موثری در فرهنگ‌سازی دارند

حجت الاسلام و المسلمین ناصر خدایاری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان غربی، هم در این نشست گفت: رسانه‏‌ها نقش موثری در تحولات جوامع، فرهنگ‌سازی و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوق های رای و آگاهی بخشی مردم برعهده دارند.

وی افزود: حضور حداکثری مردم در پای صندوق رای فرآیندی است که رسانه‌ها از ارکان مهم آن محسوب می‌شوند و انتخابات فرصتی برای همبستگی و انسجام ملی و شرکت در تعیین سرنوشت و آینده کشور بوده و مشارکت حداکثری و برگزاری انتخابات با شکوه به نوعی تضمین آینده کشور و پشتوانه ای مستحکم برای نظام است.

وی با تاکید بر رقابت سالم بین کاندیداها اذعان کرد: اصحاب رسانه‌ و هنر به دلیل حضور پررنگ در بین آحاد مختلف مردم، باید زوایای مختلف چیستی انتخابات و فواید آن را بازگو کرده و نقش اساسی در حضور پرشور مردمی در پای صندوق های رای داشته باشند.

یوسف پیربوداقی، رئیس خانه مطبوعات آذربایجان غربی نیز در این مراسم گفت: رسانه‌نگاران علی‌رغم همه بی‌مهری‌ها، کم‌لطفی‌ها و عدم حمایت قانونمند و تعریف شده نشان دادند که هستند بر آن عهدی که بستند و در ایام کرونایی رسانه‌ها یاری‌رسان عمومی مردم بودند و پیام سلامت را به خانه‌های مردم بردند اما علی‌رغم این پیام‌رسانی و اطلاع‌رسانی جزو مجموعه‌ای بودند که مشمول کمترین حمایت‌ها هم نشدند.

وی اظهار کرد: اکنون شاید شرایط به گونه‌ای رقم زده شده است که گلایه‌های معیشتی و اقتصادی دل بسیاری از مردم را آزرده است اما با توجه به حساسیت‌های موجود، رسانه‌ها باید این موضوع را مدنظر قرار دهند و با ارائه اخبار، گزارش‌ها و تحلیل محتوا با نگاه ارزیابانه، زمینه مشارکت حداکثری را فراهم کنند.

پیربوداقی با بیان اینکه علی رغم مشکلات موجود در جامعه و رسانه‌ها، پررنگ‌ترین، زیباترین و دوست‌داشتنی ترین نمادها و تجلیات انتخابات در رسانه‌ها نمود دارد، گفت: اگر خودمان را ایرانی می‌دانیم باید علی رغم دردها، رنج‌ها و مشکلات اقتصادی و معیشتی در صحنه‌ها حضور داشته باشیم و با نگاه ملی نه هویتی و قومیتی قلم‌فرسایی کنیم.

وی افزود: اقوام و ادیان مختلف سالیان سال در کنار هم بودند، خواهند بود و به کنار هم بودن افتخار می‌کنند لذا رسانه‌ها زاویه دیدشان را وسعت دهند و در کنار هم برای روزهای بهتر تلاش کنند.

در ادامه مراسم نمایندگان اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

کد خبر 1062735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha