به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست، حکم سرلشکری شهید حجازی تقدیم خانواده وی شد، بررسی یک طرح و سه لایحه در پژوهشکده شورای نگهبان، ۴ برنامه رادیویی و ۵ برنامه تلویزیونی از نامزدها روی آنتن رسانه ملیاز جمله گزیده اخبار سیاسی شبستان در سه شنبه ۱۱ خرداد است.
دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست / حضور در انتخابات یک وظیفه شرعی قطعی، عقلی و واجب سیاسی است
حجت الاسلام علی اکبری امام جمعه موقت تهران، در گفتگوی حضوری و مجازی با جمعی از جوانان، با اشاره به اعلام نتیجه احراز صلاحیتهای انتخابات پیش رو گفت: انتخابات وارد مرحله جدی رقابت بین کاندیداها شده و باید درک کرد که دغدغه مردم این جناح و آن جناح نیست، بلکه دغدغه اصلی مردم از یک طرف واقعیتهای زندگیشان است و از طرف دیگر ورود مدیری که روحیه مردمی داشته باشد و با فساد ستیزی و برنامه قابل اجرا و کارآمد وارد میدان شود.
وی ادامه داد: حضور حداکثری مردم در انتخابات پیشرو و قوت و ضعف دولت آینده، تأثیر جدی در جبهه مقاومت و نیز در سطح بینالمللی خواهد داشت و این حد از حساسیت، خو مؤید این واقعيت است که حضور در انتخابات، یک وظیفه شرعی، قطعی، عقلی و واجب سیاسی است.
حاج علی اکبری افزود: مشکلات چند سال اخیر و مسأله ویروس کرونا و نارضایتی مردم از وضعیت معیشتی، که قسمتی از آن مربوط به سوء مدیریتها و سوء تدبیرهاست ، ممکن است بر میزان مشارکت اثرگذار باشد.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با اشاره به کار سخت دولت بعدی اظهار داشت: مردم با توجه به تجربه دولت فعلی و حس بدی که از این دولت به آنها منتقل شده است ، منتظر پایان دولت فعلی هستند و این کار را برای دولت آینده سختتر میکند. در عین حال اگر دولت آینده مردمی باشد و صمیمانه در کنار مردم حضور داشته باشد، بهصورت طبیعی بخش عمدهای از این بار سبک خواهد شد. حضور دولت در صحنه و مجاهدانه کار کردن ارکان دولت ، به نزدیکتر شدن مردم به دولت و احساس خوب داشتن نسبت به آن کمک مضاعفی خواهد کرد.
حکم سرلشکری شهید حجازی تقدیم خانواده وی شد
سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با حضور در منزل شهید حجازی، حکم سرلشکری این شهید سرافراز سپاه اسلام را تقدیم خانواده شهید حجازی کرد.
سرلشکر باقری در این دیدار با اشاره به نقشآفرینیها و خدمات صادقانه و مؤثر شهید حجازی طی دوران مختلف در لباس پاسداری، اظهار کرد: شهید حجازی در مسئولیتهای مختلفی که بر عهده داشتند چه در دوران دفاع مقدس و چه پس از آن و حتی در زمانی که در لبنان حضور داشتند، همواره تأثیرگذار بودند.
وی افزود: یک ماه پس از آغاز جنگ تحمیلی، برای اولین بار شهید حجازی را در پادگان گلف اهواز ملاقات کردیم؛ آن زمان رزمندگان اعزامی از اقصینقاط کشور به جبهههای جنوب، در این پادگان حضور پیدا میکردند و شهید حجازی هر ۱۵ دقیقه برای هزاران رزمندهای که به آنجا میآمدند، سخنرانی میکردند و آنها را نسبت به وضعیت جبههها توجیه و سپس سازماندهی میکردند و به یگانها و خطوط دفاعی کشور در جبهه گسیل میداشتند.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سرلشکر شهید حجازی را مجاهد فی سبیلالله و الگویی شایسته برای نسل جوان جامعه بهویژه در نیروهای مسلح و مدافعان انقلاب و میهن اسلامی توصیف و خاطرنشان کرد: آثار و برکات وجودی سردار حجازی برای همیشه در اذهان رزمندگان اسلام در جبهه مقاومت منطقه باقی خواهد ماند و تاریخ از او و سردار دلها شهید «حاج قاسم سلیمانی» همواره به نیکی و با احترام یاد خواهد کرد.
در این دیدار، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح حکم سرلشکری شهید حجازی را تقدیم خانواده این شهید کرد.
بررسی یک طرح و سه لایحه در پژوهشکده شورای نگهبان
ابعاد حقوقی یک طرح و سه لایحه شامل طرح اصلاح موادی از قانون حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی، لایحه مالیات بر ارزش افزوده، لایحه واگذاری مالکیت مربوط به تاسیسات آب و فاضلاب، لایحه موافقتنامه حمل و نقل بین المللی جاده ای مسافر و کالا بین دولت جمهوری اسلامی ایران و شورای فدرال سوئیس در مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان بررسی شد.
این جلسه عصر یکشنبه ۹ خردادماه با حضور عباسعلی کدخدایی عضو حقوقدان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان، سید فضل الله موسوی، هادی طحان نظیف و جمعی از کارشناسان پژوهشکده شورای نگهبان برگزار شد.
اظهار نظر مجمع مشورتی حقوقی شورای نگهبان، توسط معاونت کارشناسی طرح و لوایح پژوهشکده شورای نگهبان جمع بندی و در قالب گزارش کارشناسی جهت ارائه به صحن شورای نگهبان تدوین خواهد شد.
۴ برنامه رادیویی و ۵ برنامه تلویزیونی از نامزدها روی آنتن رسانه ملی
امروز سه شنبه ۱۱ خرداد ۴ برنامه رادیویی و ۵ برنامه تلویزیونی از نامزدها روی آنتن رسانه ملی میرود.
برنامه «ایران ما» شبکه جام جم ساعت یک بامداد برنامه اختصاص یافته به محسن رضایی را روانه آنتن کرد.
شبکه رادیویی ایران نیز ساعت ۷:۱۰ صبح برنامه «شمارش معکوس» متعلق به همتی را روی آنتن برد. رادیو اقتصاد ساعت ۹ صبح در برنامه «دومین گام» میزبان قاضی زادههاشمی است. رادیو ایران ساعت ۱۸ در برنامه «شمارش معکوس» با محسن رضایی گفتگو میکند.
برنامه «صدای جوان» رادیو جوان ساعت ۱۹ به مهرعلیزاده اختصاص یافته است. شبکه یک سیما در برنامه «رئیس جمهور» (با دوربین) گفت و گوی رو در روی رئیسی با مردم را روانه آنتن میکند.
اولین مستند همتی نیز ساعت ۲۰ از شبکه یک پخش میشود. اخبار ساعت ۲۰:۳۰ شبکه دو، همانند گفت و گوی ویژه خبری امشب به جلیلی اختصاص یافته است.
به این ترتیب برنامههای ۶ نامزد امروز از شبکههای رسانه ملی پخش میشوند. امروز سه شنبه ۱۱ خرداد ۴ برنامه رادیویی و ۵ برنامه تلویزیونی از نامزدها روی آنتن رسانه ملی میرود.
به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، برنامه «ایران ما» شبکه جام جم ساعت یک بامداد برنامه اختصاص یافته به محسن رضایی را روانه آنتن کرد.
شبکه رادیویی ایران نیز ساعت ۷:۱۰ صبح برنامه «شمارش معکوس» متعلق به همتی را روی آنتن برد. رادیو اقتصاد ساعت ۹ صبح در برنامه «دومین گام» میزبان قاضی زادههاشمی است. رادیو ایران ساعت ۱۸ در برنامه «شمارش معکوس» با محسن رضایی گفتگو میکند.
تصویب دستورالعمل نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری در شورای پول و اعتبار
بابک دین پرست، قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به آمار اعلام شده توسط بانک مرکزی در اردیبهشت ماه،تصریح کرد: بر اساس گزارش بانک مرکزی؛ تا پایان آذر ماه، از مجموع ۳۲ بانک و موسسه اعتباری غیر بانکی کشور، ۱۶ بانک، هیچ واحد تولیدی تحت تملک ندارند و ۱۶ بانک دیگر ۲ هزار و ۷۸۹ واحد تولیدی را به تملک خود در آورده بودند که این تعداد، در پایان آذرماه به ۱۷۶۱ واحد کاهش یافته است. از این تعداد۲۳۷ واحد تولیدی اقاله شده، ۶۹۹ واحد در فهرست واحدهای واگذار شده به غیر قرار گرفته است و وضعیت ۹۲ واحد نیز اعلام نشده است.
طبق توضیحات معاون اقتصادی وزیر کشور، از آذر ماه سال گذشته تا پایان اردیبهشت ماه امسال ، تعداد واحدهای تحت تملک شبکه بانکی از هزار و ۷۶۱ واحد، به هزار و ۶۷۰ واحد کاهش پیدا کرده است و این کاهش اندک در تعداد واحدهای تحت تملک شبکه بانکی، نشان دهنده اجتناب ناپذیر بودن فرآیند تملک واحدهای تولیدی توسط شبکه بانکی است ، چرا که شبکه بانکی بر اساس ضوابط قانونی، ملزم به تملک واحدهایی هستند که دریافت کنندگان تسهیلات مربوطه، به هر دلیلی قادر به ایفا تعهدات خود، پرداخت اقساط و تادیه بدهی های مربوطه به بانک نمی باشند.
معاون اقتصادی وزیر کشور ، ضمن اشاره به این موضوع که به موجب گزارش مدیران ۱۶ بانک عامل دارای واحدهای تولیدی تحت تملک در جلسه قبل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید ،۵۶ درصد از مجموع هزار و ۶۷۰ واحد تولیدی تحت تملک، غیرفعال و ۴۴ درصد فعال می باشند افزود: برای جلوگیری از تشتت در آمار واحدهای تولیدی تحت تملک شبکه بانکی و امکان رصد دقیق تحولات مربوط به این بخش ؛ مقرر شد نمایندگان بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی مشترکا و با همکاری شبکه بانکی کشور، اطلاعات مربوط به واحدهای تحت تملک و هر نوع تغییر و تحول در اطلاعات و آمار این واحدها را در سامانه وزارت امور اقتصاد و دارایی ثبت کنند.
قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، از تصویب دستورالعمل جدید نحوه واگذاری اموال مازاد موسسات اعتباری در شورای پول و اعتبار و ابلاغ آن از سوی بانک مرکزی به شبکه بانکی ، در تاریخ ۱۴۰۰/۳/۱۰خبر داد و اظهار امیدواری نمود که با ابلاغ این دستورالعمل و الزامات مصرح در آن ، زمینه بازگشت واحدهای تولیدی تعطیل تحت تملک شبکه بانکی، به چرخه تولید و اشتغال فراهم گردد.
نظر شما