انقلاب اسلامی تاریخ زنده ملت ایران

انقلاب اسلامی ایران برگرفته از فرهنگ عاشورا و بخشی از تاریخ زنده ملت ایران است که هیچ گاه در گذر زمان رنگ فراموشی به خود نمی گیرد و هر روز پر رنگ تر از گذشته به الگویی تمام عیار در دنیا تبدیل می شود.

خبرگزاری شبستان: با دستانی خالی و با تکیه بر وحدت کلمه در سایه قرآن کریم، شعله های انقلابی به وسعت تمام تاریخ از سال 42 روشن شد تا به فرموده مقام معظم رهبری "دخالت مالکانه" یعنی دست استعمار و استکبار را از تمام برنامه‌ریزی ها، سیاست‌ها و تصمیم‌گیری‌های کشور اسلامی قطع کند.

 

روزی که امام خمینی(ره) پیش‌بینی فروپاشی حکومت های جعلی مصر و لیبی را کردند، کسی نمی‌توانست این باور را در خود ایجاد کند اما به فاصله 33 سال که در گذر زمان در یک چشم بهم زدن به نظر می‌رسد، تمام گفته‌های امام خمینی(ره) به حقیقت پیوست و ابتدا صدای شکسته شدن استخوان های مارکسیسم، همانگونه که امام(ره) در نامه عبرت آمیز به گورباچف بیان کرده بودند، به گوش رسید و بعد صدای مردم مصر در میدان التحریر قاهره به گوش رسید و ندای نه شرقی و نه غربی برگرفته از انقلاب اسلامی ایران در این کشور طنین‌انداز شد و در کمال ناباوری مبارک مصر به نامبارکی سقوط کرد.

انقلاب اسلامی ایران در سایه رهبری بنیان‌گذار انقلاب اسلامی و با از جان گذشتگی‌های زنان و مردان و حتی کودکان و نوجوانان زیادی به سرمنزل پیروزی و کرامت رسید و تمام این از جان گذشتگی ها برای به دست آوردن استقلال و آزادی ملت ایران بود، مقام معظم رهبری در این باره فرمودند"ما می خواهیم اختیار این ملت و کشور دست خود این ملت باشد، نه دست آمریکا و مستکبران بین المللی، ما استقلال را ارزان به دست نیاورده ایم، می‌خواهیم آن را حفظ کنیم".

 

امام خمینی(ره) در سخنرانی خود در روز 12 بهمن 57 در بهشت ‌زهرا فرمودند "ما در این مدت مصیبت‌ها دیده‌ایم، مصیبت زنان و زنان جوان از دست داده، مصیبت پدران جوان از دست داده، مصیبت همسران جوان از دست داده. من وقتی چشمم‌ به آنها می‌افتد، نمی‌توانم تاب بیاورم، من نمی‌توانم از این ملت تشکر کنم، خداوند باید اجر این ملت را بدهد".

انقلاب اسلامی با بسیج همگانی اقشار مختلف مردم به بار نشست و در کمال ناباوری و با تکیه بر الطاف الهی در طی 15 سال ملت ایران توانستند در 22 بهمن 57 میوه شیرین پیروزی را برچینند و فقط خدا می‌داند که برای به ثمر نشستن این انقلاب چه روزها و چه شب‌هایی در پنجره تنهایی و شکنجه زندان و ساواک به روز رسید و برای رسیدن به قله های سرفرازی این کشور، انقلاب ازچه بن بست های سیاسی و تحریم های اقتصادی عبور کرد و چه شهیدانی از مرد و زن از بالاترین سرمایه خود یعنی جان شیرین گذشتند تا ملت ایران امروز در سایه خودباوری و خوداتکایی، درس استقلال را که بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران الفبای آن را به ملت آموخت را بیاموزند و به الگویی تمام‌عیار برای تمام ملت‌های جهان تبدیل شوند.

 

با فاصله کمی از پیروزی انقلاب در بیست و دوم بهمن 57 در 31 شهریور 59 با حمله هوایی عراق به چند فرودگاه ایران و تعرض زمینی همزمان ارتش بعث به شهرهای غرب و جنوب ایران جنگ هشت ساله حکومت صدام حسین علیه ایران آغاز شد.

این جنگ تنها 9 ماه پس از پیروزی انقلاب اسلامی کلید خورد، صدام در نطقی با تأکید مالکیت مطلق کشورش بر اروندرود (که آن را شط‌العرب می‌نامید) ادعای تعلق جزایر ایران به عراق را کرد و از همین منظر جنگ را در زمین و هوا و دریا علیه ایران شروع کرد.
در جنگ نابرابر ایران و عراق قریب به 30 کشور انواع کمک‌های مالی و تجاری خود را با کمال اشتیاق به کشور عراق اعطا کردند که از جمله آنها می‌توان به کشورهایشان اتحاد جماهیر شوروی، مصر، آفریقای جنوبی، عربستان سعودی، فرانسه، آلمان، برزیل و چکسلواکی اشاره کرد.
در همان روزهای ابتدای جنگ تحمیلی در 31 شهریور سال 59 آتش سنگین رژیم بعث عراق بر روی مردم خرمشهر غالب شد و عراق با همه زمینی و هوایی تقریبأ تمام بخشهای اصلی شهر از جمله بیمارستان،مدرسه، نیروگاه و مسجد را هدف بمباران خود قرار داد.


سرانجام با مقاوت 35 روزه مردم و نیروهای انقلابی در لباسهای مختلف نظامی و مردمی و بسیج بعد از 575 روز خرمشهر همزمان با 30 رجب 1402 در قالب عملیات بیت المقدس آزاد شد. در این عملیات،تلفات ایران 6 هزار کشته۴٬۴۶۰ سپاهی و ۱٬۰۸۶ ارتشی، 24 هزار زخمی و تلفات عراق 16 هزار کشته و 34 هزار نفر اسیر گزارش شد.
امام خمینی(ره) به مناسبت این آزادی بزرگ در پیامی خطاب به ملت ایران فرمودند"با تشکر از تلگرافاتی که در فتح خرمشهر به اینجانب شده است، سپاس بی حد بر خداوند قادر که کشور اسلامی و رزمندگان متعد و فداکار آن را مورد عنایت و حمایت ویژه قرار داد و نصر بزرگ خود را نصیب ما فرمود".


مقاومت مردم خرمشهر تنها بخشی از تاریخ فراموش نشدنی انقلاب اسلامی ایران و جنگ تحمیلی است که واژه ها و کلمات از توصیف وصف آن شرمنده اند و شاید بخشی از مقاومت ،مردانگی، غیرت ،همیت و ایستادگی مرد و زن و کودک و نوجوان آن را بتوان در برخی کتابها و فیلم ها مشاهده کرد.

امروز با گذشت 33 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رشد علمی 8/11 دهم درصد رسید که این رقم از میانگین رشد علمی دنیا بسیار بالاتر است و براساس رصد سایت‌های معتبر علمی دنیا اعلام شده است. دستیابی به انرژی هسته‌ای و فناوری نوین، پرتاب بیش از سه ماهواره، تولید داروهای ضد سرطان، راه‌اندازی گرید ابریارانه ملی و پیشرفت‌های ایران در عرصه موشک‌سازی،ساخت نای مصنوعی، ساخت قوی ترین چسب بافتی دنیا، ابداع روش جدید مدل‌سازی سه بعدی تصاویر پزشکی استفاده از لیزر در ساخت پوست مصنوعی، ساخت چهار داروی نو ترکیب، کسب جایگاه نخست ایران در علم چشم پزشکی در میان کشورهای منطقه و خاورمیانه، کسب جایگاه سیزدهم فیزیک هسته ای در دنیا، کسب رتبه ششم تا دوازدهم در رشته شیمی آلی و هسته ای تنها چند نمونه از خودباوری و خوداتکایی ملت ایران از درس "ما می‌توانیم" امام خمینی(ره) است.


اما برای رسیدن به ایران 1404 کشوری توسعه یافته با جایگاه اول اقتصادی ،علمی، فناوری در سطح منطقه با هویت اسلامی و انقلابی الهام بخش در جهان اسلام و با تعامل سازنده و موثر در روابط بین اللمل همان تعریفی که در سند چشم انداز شده راهی دراز در پیش است که با توکل و اتکا برخدا و قرآن در سایه رهبری مقام معظم رهبری ولی امر مسلمین به ثمر می رسد.

 

پایان پیام/

کد خبر 106188

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha