حدود ۷۰۰ اثر به دبیرخانه پویش تولید محتوا با موضوع «فضای مجازی و خانواده» رسید

دبیر نخستین پویش استانی تولید محتوا در فضای مجازی گفت: حدود ۷۰۰ اثر به دبیرخانه پویش تولید محتوا با موضوع «فضای مجازی و خانواده» رسید.

به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ «احسان عباسی» در آیین اختتامیه نخستین پویش استانی تولید محتوا با موضوع «فضای مجازی و خانواده» که عصر امروز پنج شنبه در بجنورد برگزار شد، گفت: حدود ۷۰۰ اثر از ۲۲۰ شرکت کننده به دبیرخانه پویش رسید که مجموعا ۵۰۰ هزار بازدید از تولید محتوا این پویش صورت گرفت.

 

 

دبیر نخستین پویش استانی تولید محتوا در فضای مجازی اظهارکرد: پویش تولید محتوا در فضای مجازی با عنوان «فضای مجازی و خانواده» در چهار محور «شبکه های اجتماعی و خانواده»، «آموزش مجازی و خانواده»، «سبک زندگی و خانواده» و «کرونا و خانواده» و در قالب های رسانه ای صوت (پادکست)، تصویر (عکس، کاریکاتور، اینفوگراف، پوستر، کلیپ و نماهنگ) و متن نوشت دی ماه سال گذشته فراخوان شد.

 

 

وی با بیان اینکه تولید محتوا در پنج پیام رسان مجازی پرمخاطب شامل تلگرام، ایتا، بله، سروش و اینستاگرام بارگذاری شد، افزود: از مجموع آثار، ۱۲ اثر در بخش پادکست، ۵۸ اثر ویدئو، ۳۵۰ اثر تصویر، کارتون و کاریکاتور و مابقی در حوزه متن نوشت بارگذاری شده است.

 

 

عباسی با اشاره به مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و موسسه فرهنگی و هنری پژواک در اجرای این پویش به استقبال خوب علاقه‌مندان اشاره کرد که منجر به تمدید مهلت ارسال آثار برای دومرتبه شد.

 


 

"سید احمد هاشمی" رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی خراسان شمالی هم در این آیین گفت: فضای مجازی جزو لاینفک زندگی ما شده و استفاده از آن نیاز به فرهنگ سازی و آموزش دارد.

 

 

وی با اشاره به توسعه استفاده از فضای مجازی گفت: زمانی که استفاده از فضای مجازی وارد زندگی شد، فکر نمی کردیم شبکه اجتماعی آنقدر گسترده شود که حتی فرزندان به آن دسترسی داشته باشند.

 

 

هاشمی گفت: در فضای مجازی، بی نهایت اطلاعات قابل دسترسی وجود دارد که خیلی ها اشتباه است و خیلی ها به صورت هدفمند، اشتباه درج شده بنابراین باید مراقبت های لازم در این باره وجود داشته باشد.

 

 

وی گفت: صیانت از سلامت روانی خانواده از رسالت های دانشگاه است و تلاش داریم تا فضای امن روانی در خانواده حاکم باشد تا به دنبال آن در جامعه هم شاهد فضای روانی امن و خوب باشیم.



 

دکتر "حسین جعفری" دبیر اجرایی پویش هم با بیان اینکه ما در خیلی از موضوعات فضای مجازی در کشور دچار تاخر فرهنگی هستیم، افزود: به ویژه در استان در بخش تولید محتوا خیلی قوی نیستیم و باید در این حوزه بیش از پیش ورود کنیم.

 

 

وی، لازمه موفقیت در بهره مندی درست از فضای مجازی را ارتقای سواد رسانه‌ای خانواده‌ها بیان کرد و گفت: اگر در این حوزه درست عمل کنیم بسیاری از مشکلات و معضلات اجتماعی رفع می شود.

 


 

گفتنی است؛ پویش تولید محتوا در فضای مجازی با عنوان «فضای مجازی و خانواده» در چهار محور «شبکه های اجتماعی و خانواده»، «آموزش مجازی و خانواده»، «سبک زندگی و خانواده» و «کرونا و خانواده» و در قالب های رسانه ای صوت (پادکست)، تصویر (عکس، کاریکاتور، اینفوگراف، پوستر، کلیپ و نماهنگ) و متن نوشت فراخوان شده بود که قریب به ۷۰۰ اثر به دبیرخانه رسید و در نهایت ۱۶ برگزیده این پویش معرفی و تجلیل شدند.

 

 

 

 

کد خبر 1060944

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha