همدلی و همکاری خیرین و نهادهای استان اصفهان در حمایت از زندانیان

جمعی از خیرین و گروه های جهادی استان اصفهان دیدگاه های خود درخصوص چگونگی حمایت از زندانیان و خانواده آنها را بیان کردند و خواستار تعامل بیشتر با سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور شدند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، در ادامه نشست رئيس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با نمایندگان گروه‌های جهادی و خیرین استان اصفهان، جمعی از خیرین و گروه های جهادی استان به بیان دیدگاه های خود پرداختند و «محمدرضا کجانی» یکی از این خیرین با اشاره به اینکه خیریه امام موسی کاظم(ع) از سال ۹۰ تشکل شده، گفت: طی این مدت در راستای ۳ هدف آزادی زندانیان، کمک به خانواده های زندانیان و کمک به فضاهای فیزیکی زندان خدمات قابل توجهی ارائه کرده است. 


رئیس هیات مدیره خیریه امام موسی کاظم(ع) افزود: در مجموع ۴۵۰ میلیارد ریال از سال ۹۰ تاکنون در بخش های مختلف کمک های معیشتی، برنامه های فرهنگی، تهیه جهیزیه، وام قرض الحسنه، کمک به فضاسازی زندان از سوی خیریه امام‌موسی کاظم(ع) هزینه شده است.


حجت الاسلام «محمد کریمی» از موسسه تخصصی خطابه امیر بیان، با اشاره به برگزاری دوره های هفتگی آموزشی برای روحانیون مستقر در زندان ها، گفت: در حوزه پژوهش درسنامه مبلغ زندان تدوین شده و قابلیت ارائه به سازمان زندان‌های کشور را دارد. در حوزه تبلیغ نیز جلسات خوبی برگزار شده که بسیار اثرگذار بوده و استمرار دارد. همچنین در حوزه پیشگیری نیز مناطق ۱۵گانه شهر اصفهان را بررسی و نقشه راهی مشخص کرده ایم.


«سید‌ محمد‌حسین حسینی نیا» دبیر انجمن شرکت‌های دانش بنیان استان، با اشاره به تشکیل کارگروهی با تعامل مدیران کسب و کار و شرکت های دانش بنیان، اظهار کرد: طرحی برای غربالگری و نیازسنجی تولیدات زندانیان آماده کرده ایم و زیرساخت برای فروش غیرحضوری محصولات تولیدی زندانیان نیز فراهم شده است.


«عبدالهی» از موسسه سفیر بیان، با بیان اينکه علت تکرار جریمه در زنان زندانی از بین رفتن کرامت انسانی است، گفت: گروه های جهادی در این زمینه ورود کردند و خوشبختانه اتفاقات خوبی در این زمینه افتاد که ازجمله می توان به برنامه های مذهبی همچون اعتکاف اشاره کرد.


«احمدی» مدیر کانون رسانه اصفهان نیز با تاکید بر اینکه اگر بستر فعالیت سازمان‌های مردم نهاد فراهم نشود، این کار ابتر می ماند، افزود: سازمان زندان ها باید سازمان‌های مردم نهاد را جزو لاینفک خود بداند و سازمان های مردم نهاد نیز خود را جزئی از زندان بدانند . ظرفیت قوی داریم که باید به آن اهمیت دهیم.


«سلیمانی» به نمایندگی از گروه های جهادی پزشکی و دندانپزشکی هم گفت: از اول شیوع کرونا مشکلات پزشکی و دندانپزشکی زندانیان را مشاهده می کنیم، درحالی که اینجا نیاز به امکاناتی برای زندانیان داریم ازجمله اینکه زندان مرکزی اصفهان تنها ۲ یونیت فرسوده دارد و امکانات لازم را ندارد و امیدواریم با کمک خیرین این نیازها تامین شود.


«اسماعیلی» استاد جامعه شناسی نیز با اشاره به اینکه درباره وضعیت آسیب‌های اجتماعی در استان گزارش مفصلی تهیه شده که با مطالعه و بررسی آن ورودی های زندان کمتر شده و کیفیت خدمات ارتقا پیدا می کند، تصریح کرد: ایده ای برای تشکیل شبکه اجتماعی کانون های خیرین به عنوان یاوران حمایت دارم که می تواند موثر باشد.


«دست پاک» مسئول بسیج حقوقدانان استان، اعلام کرد: وکلا و فارغ التحصیلان حقوق در چند بخش برای جلب کمک های مردمی و فراهم کردن زمینه آزادسازی زندانیان، استفاده از ظرفیت های حقوقی برای کمک به زندانیان، کمک به کسب رضایت از شکات برای زندانیان و پیگیری امور زندانیان در خارج از زندان مشغول فعالیت هستند.


«صفری» مسئول سازمان بسیج رسانه استان اصفهان نیز با تاکید براینکه اگر همه طرح های ارائه شده پیوست رسانه ای نداشته باشد ابتر است، گفت: کارهایی تا الان انجام شده اما اقدامات لازم در حوزه رسانه را می توان در قالب برنامه ها و پروژه‌هایی ارائه داد.


«اخوان مقدم» مدیر خیریه نذر اشتغال امام حسین(ع) با تاکید براینکه باید به سمت اشتغال زندانیان برویم تا مشکلات دیگر حل شود، خاطرنشان کرد: اشتغالزایی برای زندانیان راهکار کارشناسی دارد تا از ورود دوباره آنها به زندان پیشگیری کرد.

کد خبر 1058615

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha