به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حمید ملانوری» امروز (۲۹ اردیبهشت) در ديدار با فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبيا(ص) اظهارکرد: با توجه به ظرفیت های بکر و قابل توجه استان، زمینه های فراوانی برای سرمایه گذاری و فعالیت اقتصادی وجود دارد.
وی ادامه داد: قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) در هر حوزه ای که تمایل به حضور و سرمایه گذاری داشته باشد، استان استقبال می کند و مقدمات کار را هم فراهم می کند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اهداف و سیاست های ستاد توسعه خاوران متذکر شد: در راستای اقدامات این ستاد، تعدادی طرح دارای توجیه اقتصادی تهیه شده که در اختیار قرارگاه قرار می گیرد تا در صورت صلاحدید نسبت به اجرایی شدن آنها اقدام شود.
ملانوری، حضور قرارگاه در استان را بزرگترین سرمایه گذاری عنوان کرد و گفت: ورود قرارگاه به مباحث اقتصادی، آینده استان را تضمین می کند.
وی با تأکید بر این که هدف ستاد توسعه خاوران، ترغيب مردم به سرمایه گذاری و مشارکت در طرح های اقتصادی است، اظهار داشت: با ورود قرارگاه به عنوان یک سرمایه گذار دارای صلاحیت و توانمند، مردم هم همراه خواهند شد.
استاندار با اشاره به ورود شرکت سرمایه گذاری امید در اجرای طرح استیل کورد، خاطرنشان کرد: تأکید ما در آن طرح این بود که ۴۹ درصد سهام این شرکت در اختیار مردم قرار گیرد.
ملانوری تأکید کرد: هدف از این پیشنهاد، به گردش درآوردن سرمایه های راکد مردم و ایجاد درآمدهای پایدار برای آنهاست.
وی افزود: مشابه اتفاقی که در استیل کورد رقم خورد، پیشنهاد ما به قرارگاه هم همین است که سرمایه گذاری ها به نحوی باشد که مردم مشارکت نمایند.
استاندار خراسان جنوبی با تشریح موقعیت جغرافیایی و اقلیم منطقه گفت: خراسان جنوبی علیرغم خشکسالی های چندین ساله و بارندگی های اندک، سرزمین محصولات کشاورزی خاص است و به عنوان تنها تولید کننده زرشک و عناب و دارنده با کیفیت ترین زعفران کشور، زبانزد می باشد.
به گفته وی؛ با وجود چنین ظرفیت هایی متأسفانه درآمد مردم از محصولات کشاورزی بسیار ناچیز است.
ملانوری علت را در فروش فله ای محصولات عنوان کرد و ادامه داد: اگر زمینه های فرآوری این محصولات فراهم شود، بالطبع اشتغالزایی و درآمدزایی و سودآوری به همراه خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه این ظرفیت ها در معادن، گردشگری و مرز هم وجود دارد، تأکید کرد: تمام اصرار ما برای حضور سرمایه گذاران دارای اهلیت در استان، استفاده از این توانمندی ها و کمک به درآمد و معیشت مردم منطقه است.
شایان ذکر است: سردار سرتيپ دوم پاسدار سيد حسين هوش السادات، فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبيا(ص) در پایان این نشست برنامه ریزی برای مشارکت اقتصادی بنا به موقعیت خراسانجنوبی و حوزه اختیارات قرارگاه را منوط به حضور در استان، رصد شرایط و مطالعات فنی طرح ها دانست.
نظر شما