به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان ظهر امروز(17 بهمن) در مراسم اختتامیه سومین همایش سراسری منادیان وحدت در سنندج اظهار داشت: معرفی استان فرهنگی کردستان به عنوان الگوی صمیمی و مهرورزانه بین تسنن و تشیع، تقویت و بروز رسانی فضای فرهنگی استان و گسترش فضای تحقیق و پژوهش در حوزه دین و تقدیر از پژوهشگران برتر دینی کشور از جمله اهداف برگزاری این همایش است.
وی با اشاره به استقبال گسترده پژوهشگران دینی کشور از این همایش اظهار داشت: در سال جاری از زمان اعلام فراخوان پذیرش مقالات تاکنون 170 اثر دبیرخانه همایش ارسال شده است که این تعداد آثار نسبت به دوره قبلی این همایش از رشد 112 درصدی برخوردار بوده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان کردستان تصریح کرد: استان کردستان با 52 اثر، کهکیلویه و بویر احمد با 23 اثر، آذربایجان غربی با 21 اثر و یزد با 14 اثر استان های پیشرو در ارسال مقالات به دبیرخانه همایش بوده اند و 60 اثر دیگر نیز از سایر استان های کشور به دبیرخانه همایش ارسال شده است.
حجت الاسلام صفی یاری خاطر نشان کرد: این همایش سعی در تقویت و به روز رسانی فضای فرهنگی و علمی در موضوعات داشته و محورهای مورد نظر را دنبال می کند.
دبیر اجرایی سومین همایش سراسری منادیان وحدت اظهار داشت: فضای پژوهش و تحقیق به خصوص در حوزه دین نیازمند جهش و تحرکی جدیست از این رو هر سه دوره برگزاری همایش با محوریت پژوهش و فراخوان مقاله های پژوهشی بوده است.
وی افزود: در نخستین دوره همایش در سال 88 محور آثار دریافتی با نگاهی هدفمند به سفر مقام معظم رهبری دنبال شد و در سال 89 نیز موضوع قرآن به عنوان محور وحدت بخش عمده آثار دریافتی را تشکیل می داد اما در سال جاری و در سومین دور این همایش با توجه به گسترش توطئه های دشمن و موضوع بیداری اسلامی بیشتر آثار ارسالی به دبیرخانه همایش در این راستا بوده است.
در ادامه این مراسم نیز در حوزه علما و روحانیون و مروجان تقریب مذاهب و منادیان وحدت اسلامی از امامان جمعه شهرستان های سنندج، دیواندره، مریوان، سقزف قروه، بیجار، بانه و پیرانشهر تجلیل شد.
همچنین در بخش مقالات با محوریت راهبردهای پیامبر اعظم(ص) در تحکیم وحدت و انجسام اسلامی، سید رضا شاکری و فاطمه بهرامی به صورت مشترک از کرستان رتبه سوم را کسب کردند و آیت قبادی از ایلام، محمدعلی فکوری و سید بها الدین حسینی از کردستان عنوان مشترک دومی را به خود اختصاص دادند و مقاله امان الله شفایی از قم به عنوان اثر برتر شناخته شد.
در بخش انقلاب اسلامی و طلیعه بیداری اسلامی نیز روح الله تولایی از کرستان و حسن حسین زاده و حماد حسین زاده و موسی الرضا حیدری از مشهد به صورت مشترک سوم شدند و رتبه دوم به محمد ابوالفتحی از کرمانشاه تعلق گرفت و محسن موحدی و محرم حقی نیز به صورت مشترک رتبه نخست را به خود اختصاص دادند.
همچنین در بخش امام صادق و نقش ایشان در تحکیم وحدت اسلامی هیئت داوران مریم بیگ محمدی و اختر سلطانی از ایلام را به شایسته رتبه سوم معرفی کردند و اثری دیگر را برای کسب رتبه های اول و دوم شایسته ندانستند.
پایان پیام/
نظر شما