رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی، از شناسایی 300 نقطه گردشگری قابل سرمایه گذاری در شمال و جنوب آذربایجان شرقی خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: هم اکنون 17 نقطه از این موارد به منظور طراحی و احداث کمپ های گردشگری و امکانات رفاهی به مشاوران و سرمایه گذاران واگذار شده است.
مهندس تراب محمدی تصریح کرد: این 17 نقطه به علت قرار گرفتن در مبادی ورودی استان از اهمیت ویژه ای برخوردار بودند که در واگذاری در اولویت قرار گرفتند.
وی با اشاره به هدف از اجرای طرح تفصیلی شمال و جنوب استان اظهار داشت: این طرح با هدف مکان یابی برای خدمات گردشگری و اطلاع از کمیت و کیفیت خدماتی که هم اکنون به صورت پراکنده در استان ارائه می شود انجام شد.
محمدی ادامه داد: به منظور مشخص شدن اینکه کدام مناطق استان قوی تر بوده و کدام مناطق نیاز به تقویت شدن دارند، این مطالعات در دو محور شمال و جنوب استان توسط شرکت های مشاور صورت گرفت.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصریح کرد: بر اساس نتایج به دست آمده از این مطالعات شرح خدماتی را با همکاری اساتید دانشگاهی تدوین و نهایی کردیم تا بر اساس مقتضیات محلی و فرهنگی استان برای کار و اجرا مطالعه شود.
محمدی خاطرنشان کرد: نتایج به دست آمده از این مطالعات منجر به شناسایی این 300 نقطه شده که در آنها سرمایه گذاری مقرون به صرفه تر بوده و بازگشت سرمایه را در کمترین زمان ممکن برای سرمایه گذاران می تواند تضمین کند.
وی افزود: همچنین برآیندی از مناطقی که سازمان میراث فرهنگی با کمک دستگاه های ذیربط می تواند در آنها زیرساخت های اولیه شامل زمین، آب، برق، گاز، راه، مخابرات و غیره را فراهم کند به دست آمده که در قالب این طرح مطالعاتی به سهولت در اختیار سرمایه گذاران قرار داده می شود.
محمدی تصریح کرد: این مطالعات بر اساس روش های علمی انجام گرفته که در نوع خود بی نظیر است به طوری که مطالعات به جای استفاده از اراضی با استناد بر پوشش اراضی پیش رفته که نکته مهمی در تامین مطالعات و راهنمایی آن محسوب می شد.
وی تاکید کرد: برای نخستین بار، مطالعات طرح تفصیلی در این حد، سطح و وسعت و با دیدگاه های بومی و فرهنگ محلی و همچنین توجه به نیازهای سرمایه گذاران در سطح استان انجام شد.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان یادآور شد: با استفاده از این مطالعات بسته های سرمایه گذاری به دو زبان فارسی و انگلیسی آماده شده که در اختیار سرمایه گذاران قرار خواهد گرفت.
محمدی خاطرنشان کرد: همچنین به زودی نتایج این مطالعات برای سهولت دسترسی علاقه مندان سرمایه گذاری در حوزه گردشگری به صورت کاربردی در پنجره واحد سرمایه گذاری قرار می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما