به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، شورای فرهنگ عمومی استان کرمان در آستانه فرا رسیدن نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با انتشار بیانیه ای که نسخه ای از آن به دفتر نمایندگی خبرگزاری شبستان ارسال شده است، این انتخابات را نشانه ای از تداوم اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی و حضور و حمایت پیوسته امت مسلمان کشورمان از حاکمیت نظام الهی درسایه ولایت فقیه دانسته است.
این بیانیه می افزاید: شورای فرهنگ عمومی استان کرمان بر مبنای اصل 56 قانون اساسی، حاکمیت انسان برسرنوشت خویش وظیفه خود می داند در راستای رهنمودهای مقام معظم رهبری و باتوجه به اهمیت جوانب فرهنگی انتخابات و پیامدهای آن در حفظ نشاط و شادابی و مشارکت همدلانه آحاد جامعه توجه همگان را به موارد ذیل اشاره کند:
1 - به منظور گسترش و تعمیق ارزشها درفرهنگ عمومی جامعه و در فضای متاثر از انتخاب، رعایت اصولی همچون احترام به حقوق جامعه و افراد، مشارکت حداکثری مردم در تصمیم گیری سیاسی، احترام به حاکمیت ملی و حق تعیین سرنوشت و استقلال سیاسی، مقدم داشتن مصالح جمعی برمنافع فردی، حفظ حرمت قانون و گسترش روحیه قانون پذیری، اعتلای آرمان های فرهنگ اسلامی توجه به خصائص اخلاقی و فردی انسانی، توجه به نظم عمومی، افزایش اعتماد عمومی به نظام و علمای دین مورد تاکید شورای فرهنگ عمومی است.
2- نظربه مبانی نظام مقدس جمهوری اسلامی و عنایت به مفاد قانون اساسی، رعایت حفظ حرمت افراد ونامزدها در تبلیغات ضرورت دارد؛ براین اساس نسبت دادن عناوین و القاب با هدف برتر نمودن نامزدی خاص از سوی هواداران و ستادهای انتخاباتی خلاف مصلحت بوده و مسئولین موظف به برخورد قانونی با آن هستند.
3- فعالیتهای اطلاع رسانی باید با هدف افزایش آگاهی و اعتماد عمومی نسبت به نظام و همچنین تصور جدی بودن رقابت و پرداخت مثبت نسبت به صداقت و درست کاری، شایستگی ها و کارایی مطلوب در جریان انتخابات انجام شود؛ لذا این هدف نباید تحت الشعاع فعالیتهای تبلیغاتی قرار گرفته و با تخریب چهره های یکدیگر همراه شود.
4 - لازم است در طول برگزاری انتخابات، حفظ ارزشها و شئون اسلامی رعایت گردد و حوزه های انتخاباتی به شدت از معطوف نمودن مفاد شعارهای انتخاباتی به سمت ارزشهای مادی و شعارهای خیال پردازانه و غیراصولی خودداری نمایند.
5- مسئولان و روسای ادارات و سازمان های دولتی با ذکر عنوان سمت نباید به طرفداری یا مخالفت با نامزدها اقدامی انجام دهند و موظف هستند برطبق مقررات و موازین شرعی و دینی مانع از هرگونه سوء استفاده از بیت المال و امکانات دولت جمهوری اسلامی به نفع یا علیه نامزدها اقدام نمایند.
این بیانیه در ششمین بند از 8 موردی که به آن اشاره کرده است، آورده است: ستادهای انتخاباتی در حین انجام تبلیغات ضمن رعایت اصول اخلاقی و آداب اسلامی و موازین قانونی، اخوت دینی و ملی را بر رقابت های سیاسی و حزبی در تبلیغات مقدم بدارند و فهم و معرفت و شعور انقلابی خویش را در انظار جهانی به نمایش بگذارند.
این بیانه تصریح می کند: رسانه های گروهی، مطبوعاتی و تبلیغاتی، فعالیت های خود را با هدف آ موزش عمومی و آگاهی جامعه افزایش داده و مردم را به سمت ایجاد رغبت بیشتر برای شرکت در انتخابات پرشور و حداکثری تشویق و ترغیب نمایند.
رعایت آداب اسلامی و مقررات مطبوعاتی از سوی صاحبان جراید موجب اعتماد عمومی خواهد شد؛ بعلاوه نقش فراگیر و الگوساز رسانه های گروهی و اطلاعات درست و قطعی در خصوص نامزدها، باعث جلوگیری از گسترش شایعات و جو سازی موثر می گردد لذا ضرورت دارد که از سوی مطبوعات اطلاعات درست و صحیح در اختیار مردم قرار داده شود و نقش موثر خود را به درستی ایفا نمایند.
در پایان این بیانیه بر لزوم پرهیز جدی از اسراف و تبذیر در انتخابات برای حفظ سرمایه های ملی در جهت سازندگی مادی و معنوی عموم مردم تأکید شده است.
پایان پیام/
نظر شما