به گزارش خبرنگار سیاسی شبستان ،در سومین روز ثبت نام از داوطلبان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری محمود صادقی پس از ثبت نام در جمع خبرنگاران ،گفت: من برای تشکیل دولت پاسخگو، شفاف، عدالت محور و تلاشگر برای رفاه و معیشت مردم آماده قرار گرفتن در معرض انتخاب مردم هستم.بنده به اتکای تجربهای که از وکالت و نمایندگی مردم در مجلس به دست آوردن و همچنین به اتکا حرفه خودم که وکالت است، میخواهم صدای مردم باشم.
دبیرکل انجمن مدرسین دانشگاهها اظهار داشت : امروزه رنج مردم بیش از همه رنجها این است که بسیاری از مسئولان خود را در مقابل مردم پاسخگو نمیدانند و هر کس مسئولیت مشکلات را به عهده دیگری میگذارد. بنده با اصل شفاف سازی سیستماتیک، سامان یافته و مبتنی بر دولت الکترونیک، تشکیل در واقع سامانه های هوشمند در همه بخشهای اداری، اقتصادی، بانکی، گمرکی و همه در بخشهای اداری و اقتصادی کشور نور شفافیت را به اجزای حاکمیت خواهم تاباند.
وی با بیان اینکه شفافیت را از خود و دولت شروع خواهم کرد گفت: بسیاری از مسائلی که در کشور ما اتفاق میافتد یک نیمه پنهان دارد که مردم از آنها اطلاع ندارند و به همین دلیل اعتماد خود را از دست داده اند. ما نور را به تاریکیها خواهیم زد و نیمههای پنهان را آشکار خواهیم کرد.
صادقی در پاسخ به این سوال که به صورت مستقل یا در چارچوب نهاد اجماعی اصلاح طلبان در انتخابات حضور پیدا می کنید ، گفت: من به عنوان جزیی از جبهه اصلاحات و با آن سازوکار وارد انتخابات شده ام. با یک خرد جمعی و کار گروهی و البته به مدد بدنه مردمی جبهه اصلاحات و با رای سنجی در بدنه مردمی این جبهه در عرصه حضور پیدا کردم.
وی در پاسخ به این سوال که اگر رد صلاحیت شوید ،انتخابات را تحریم می کنید یا نه؟ گفت: امیدوارم که تایید صلاحیت شوم و اگر نشدم مراحل قانونی را برای اعتراض طی میکنم. انتخابات را تحریم نمی کنیم و تا زمانی که انتخابات وجود دارد و در صندوقهای رای باز است، این فرصت را غنیمت می شماریم. البته اگر از بین مجموعه جبهه اصلاحات فرد شایسته دیگری بود از وی حمایت می کنیم و با خرد جمعی پیش می رویم.
وی افزود: من با اتکا به فضل و مدد الهی و با امید به اینکه بتوانم در این عرصه اعتماد مردم را جلب کنم به عرصه انتخابات آمدم. امروز کشور در دو سطح ملی و بین المللی درگیر چالشهای فزایندهای است که معیشت مردم را مختل کرده و پرهزینه کرده است.ایران کشور فرصتها و ظرفیت های بی پایان و بینظیر انسانی است که اگر با سیاستها و روشهای درستی اجرا شوند منشاء امنیت، ثبات و توسعه پایدار و بهبود معیشت مردم خواهد بود.
وی تاکید کرد : بر این باورم که میزان رای ملت است و نه تنها مشروعیت و کارآمدی نظام وابسته به رضایت مردم و مشارکت آحاد مردم از هر نوع نژاد و قبیله و مذهب در مدیریت سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی کشور است.
صادقی در پایان خاطر نشان کرد: قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و به تبع آن نظام توزیع قدرت در جمهوری اسلامی به رغم کاستیهای موجود از ظرفیتهای بسیاری برای ارتقاء سطح دموکراسی و برون رفت از وضعیت موجود برخوردار است. اما لازمه آن اجرای قانون به ویژه فصل سوم و فصل چهارم قانون اساسی است.
نظر شما