به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی شب گذشته(16بهمن) در همایش "تجلیل از فعالان زن انقلاب اسلامی مشهد" اظهار داشت: انقلاب تغییر ارزش ها، ساختار ها و انسان هاست بنابراین انقلاب اسلامی ما انقلاب مدیران با کفایت است.
وی با اشاره به این مطلب که مسئولین پاسخگوی مردم در رابطه با فعالیت های انجام شده خود باشند، افزود: مطالبات مردمی و پاسخگویی به مردم از ویژگی های حکومت اسلامی و سند مشروعیت نظام جمهوری اسلامی ایران مبتی بر احادیث و علوم فراگیری شده از نهج البلاغه است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه انقلاب تغییر روش های سیستمی در نهادها و ارگان هاست، گفت: بدون تقوای اجتماعی نمی توان انقلاب را حفظ کرد.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه بالاترین امانت داری در نظام حکومتی حفظ مسئولیت ها بر اساس صداقت است، خاطر نشان کرد: بدون تقوی اجتماعی نمی توان انقلاب، روحیه امانت داری و صداقت را در مسئولیت های حکومت اسلامی حفظ کرد.
وی با اشاره به این مطلب که عافیت پرستی با مکتبی بودن و انقلابی ماندن همخوانی ندارد، تصریح کرد: حمایت از آرمان ها با حفظ روحیه انقلابی، دفاع مسلحانه از مکتب و اصول قبل از قرار گیری دشمن در تیر رس، محافظه کار نبودن و به سمت خطر حرکت کردن از جمله ویژگی های افراد انقلابی به منظور حفاظت از آزادگی بر اساس قوانین و احکام است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه انقلابی ماندن صفتی شخصی است و متعلق به زمان حال است چرا که انقلابی ماندن افراد قابل تضمین نیست، اذعان داشت: برای انقلابی ماندن افراد نیازمند بنیه های معرفتی، آمادگی در برابر مشکلات و گرفتاری ها هستیم.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه سکوت در برابر عناصری که خواستار تغییر شعار های انقلاب هستند خیانت به اسلام است، خاطر نشان کرد: دفاع از مرز های انقلاب در شرایط امروز که هجوم دشمن به سرزمین های فکری و اعتقادی به جهت تغییر اصول گسترش یافته مشکل تر از مرزبانی از مرزهای ایدئولوژیک و جغرافیای کشور است.
وی در ادامه به ویژگی های حکومت انقلابی و دینی از منظر امام علی(ع) اشاره کرد و گفت: شنیدن سخنان مردم ومشکلات آنان، انتقاد پذیر بودن، با مردن مشورت کرد، متواضع بودن، نداشتن تکبر در برابر مردم،توجه به حقوق انسانی و حیوانی، اقتصاد و خانواده از جمله ویژگی های حکومت انقلابی و دینی از منظر امام علی(ع) است.
پایان پیام/
نظر شما