رسانه جایگاهی ممتاز در تفکر اسلامی دارد

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، جایگاه رسانه را در تفکر اسلامی ممتاز و بی بدیل عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، محمدجعفر محمد زاده ظهر امروز (16 دی) در جشنواره استانی مطبوعات آذربایجان شرقی به تشریح وضعیت توجه دولت به مطبوعات و نشریات پرداخت.


معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برنامه دولت در حمایت از رسانه ها و نشریات کشور، گفت: برنامه هایی در جهت عدالتمند کردن پرداخت یارانه ها مورد توجه دولت قرارگرفته است.


محمد زاده افزود: ‌توجه صرف به کمیت در پرداخت یارانه صورت نخواهد گرفت و با تاکید بر کیفیت سازی در نشریات مختلف و نیز اتخاذ سیاست های دیگر در جهت پرداخت یارانه ها اقدام خواهد شد.


معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: کیفی سازی مطبوعات و رسانه ها از اولویت های دولت نهم و دهم بوده است و در همین راستا کارهای خوبی در حال انجام است.


وی خدمت به اصحاب رسانه را مورد تاکید قرار داد و یادآور شد: خدمت بی منت به اصحاب رسانه که در واقع مجاهدتی بزرگ می کنند، یک وظیفه و افتخار است.


محمدزاده رسانه را رکن اصلی حیات اجتماعی، فرهنگی و تمدن جامعه برشمرد و تاکید کرد: ‌در طی صده اخیر قدرت ملت ها در قالب رسانه ها و نشریات متجلی شده است و رابطه خاصی میان جایگاه هر کشور در جهان و قدرت رسانه ای آن وجود دارد.

 

معاون امور مطبوعاتی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در تفکر اسلامی رسانه جایگاهی ممتاز و بی بدیل دارد چرا که اسلام دین روشنگری و دانایی است و اصولا ظهور اسلام جز با بیداری و ابلاغ حقیقت نبوده است.


همچنین در این جشنواره مهدی فرقانی رییس هیئت داوران جشنواره مطبوعات محلی آذربایجان شرقی به بیان ویژگی های آثار برگزیده در جشنواره و نیز جایگاه جشنواره مطبوعات در تعالی فرهنگ نشریات پرداخت.


وی با تاکید بر استفاده از معیارهای مشخص در انتخاب اثار برگزیده گفت: در جمهوری اسلامی ایران این جشنواره ها در طی بیست سال گذشته برگزار می شود و معیارهای مشخصی برای انتخاب آثار برتر وجود دارد.


رییس هیئت داوران جشنواره مطبوعات محلی آذربایجان شرقی ادامه داد: زبده ترین و نخبه ترین روزنامه نگاران استان در امر داوری شرکت داشتند و بر اساس انتخاب موضوع، ‌محتوا و اطلاعات مندرج در این آثار و موارد دیگر امر داوری صورت گرفته است.


فرقانی بر لزوم توجه به روش های نوین روزنامه نگاری و خبرنگاری تاکید کرد و گفت: کپی کردن اخبار از دیگران و یا درج اخبار زیاد از روابط عمومی ها، امروز در روزنامه نگاری مدرن پذیرفته شده نیست.


پایان پیام/

 

کد خبر 10546

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha