پژوهشگران برتر گلستان تجلیل شدند

همایش تجلیل از پژوهشگران برتر گلستان، امروز (16 دی) با حضور مدیرکل آموزش و پرورش در سالن آمفی تئاتر کانون طه گرگان برگزارشد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، عیسی پائین محلی، مدیر کل آموزش و پرورش گلستان، امروز (16دی) در این مراسم با اشاره به حادثه نهم دی سال گذشته، گفت: این حادثه باعث دلگرمی در میان مردم غیور و همیشه در صحنه ایران و مردم دنیا، به خصوص ملل اسلامی شد که باور کردند مردم ایران برای دفاع از ارزش ها و آرمان های حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری و اینکه به دولت کمک کنند تا پای جان هم ایستاده اند.
وی افزود: نهم دی، خشم و عصبانیتی را عاید ملل مختلف به خصوص کشورهای استکباری آمریکا، انگلیس و اسراعیل کرد و موجب شد آن ها عقب بنشینند.
پائین محلی تصریح کرد: این روز، پرده های ابهام را کنار زد و حقیقت را برای برخی افراد که ناخواسته وارد این عرصه شده بودندآشکارکرد و فهماند راه اصلاح و برگشت هنوز وجود دارد.
وی با تبریک هفته پژوهش خطاب به پژوهشگران حاضر در جلسه، گفت: اگر کشور ما بخواهد در دنیای صنعتی امروز توسعه داشته باشد و از کشورهای دیگر سبقت بگیرد، به قله های سعادت و پیشرفت و توسعه برسد باید تحصیل در واحد های آموزشی خود را پژوهش مدار کند و همچنین از آموزش روش های فعال، نوین و فن آوری ها و تکنولوژی های جدید بهره بگیرد.
مدیرکل آموزش و پرورش گلستان، با اشاره به پیشرفت و توسعه در دنیای مدرن، افزود: این ها اتفاقی نیست بلکه از راه تحقیق و پژوهش و صرف هزینه های گزافی که در این مسیر خرج می شود به دست آمده است و لازم است در راستای تقویت روحیه پژوهشگری و پژوهش محوری در آموزش و پرورش زمینه ها و فرصت های مورد نیاز را بستر سازی کنیم.
وی ایجاد فرصت تخیل به دانش آموز، حل مسئله، تفکر انتقادی، ابداع و خلق، قضاوت بر اساس شواهد، تصمیم گیری، تخمین، پرسشگری، کاوشگری، دریافت اطلاعات، هدایت مشاهدات و تحلیل و فرصت قضاوت براساس نظام معیار و تعقل را از فرصت های لازم برای بستر سازی در آموزش و پرورش برشمرد.
پائین محلی، با بیان اینکه عدم درک به موقع و صحیح از تحولی که در دنیای امروز در حال رخ دادن است، ادامه داد: دلبستگی شدید به الگوهای سنتی، مقاومت غیر منطقی در مقابل تحول و تاکید صرف به معلم در صورتی که منابع و سطح گستره یادگیری بسیار وسیع است از موانع پژوهش است.
وی گفت: رسیدن به آرمان شهر های آموزش و پرورش، توصیف مبانی علمی رسیدن به آموزش و پرورشی شاداب و پویا و جذاب و کاهش دغدغه های آموزشی و اجرایی، تبیین معضلاتی که در این مسیر وجود دارد و ارائه راهکارهای نو، خلاق و پویایی برای آموزش وپرورش از اهداف همایش های برگزار شده است.
سوخته سرایی، معاون پژوهش، برنامه ریزی و منابع انسانی گلستان نیز در این همایش، گفت: برای اینکه علوم و دانش به روز باشد و از بالندگی بالایی برخوردار باشد باید پژوهش و پژوهشگران عزیز و محترم شمرده شوند.
وی افزود: عدم باور و اعتقاد مدیران به پژوهش، کاربردی نبودن پژوهش ها در جهت رفع آسیب ها و نیز کمبود شدید پژوهشگر در استان، کمبود اعتبارات پژوهشی، نداشتن یک بانک اطلاعاتی جامع و مانع در خصوص پژوهش های انجام شده برای جلوگیری از انجام پژوهش های تکراری از چالش های بخش پژوهش است.
در پایان این مراسم از اشرف نورزاد، آنه طواق سقالی و فاطمه سادات بخارایی زاده به عنوان نفرات برگزیده معلمین پژوهنده کشوری، غلامعلی علی محمدی و عاشور محمد کوچکی به عنوان پژوهشگران برتر استان، کتر اسحق ریمیان بوگر، حسین کلاته میمری و صدیقه امینیان بعنوان طرح های پژوهشی استانی برتر، گلثوم غلامی اندراتی بعنوان پایان نامه های برتر استان در دوره کارشناسی ارشد، رضا شیرازی، زهره اسماعیلی، علیرضا میرعرب رضی، ابوالقاسم رضایی، معصومه زوری، صغرا صادقی و مریم حیدری منتخبین برتر در بخش مقالات پژوهشی برای فردایی بهتر در آموزش و پرورش به رسم یادبود هدایا و لوح تقدیری به آنان اهدا و قدردانی شد.


پایان پیام/

کد خبر 10543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha