بسیج، حلقه میانی بین مردم و رهبری است

زهرایی، بسیج را حلقه میانی بین مردم و رهبری دانست و گفت: بسیج از ساختاری از نوکران مردم تشکیل شده و به عنوان حلقه میانی، به لکوموتیو هایی نیاز دارد که مردم را هدایت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شیراز، سردار «محمد زهرایی» امروز (چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت) در نشست طلایه داران اقتصاد مقاومتی کارآفرینان برتر و رونمایی از خودروهای صنایع کوچک تبدیلی استان فارس با بیان اینکه بسیج، مردم سالاری دینی و خلق کننده حماسه های دینی است، تاکید کرد: بسیج با این رویکرد که «مردم اصیلند و ما وکیلیم»، فعالیت های خود را انجام می دهد و همین باعث پیشرفته بسیج شده است.

به گفته مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور، مردم راه حل همه مشکلاتند، اما در جایی که مسئول خود را متولی کار می داند و از مردم فاصله می گیرد، آنجا کار پیدا می کند.

زهرایی، بسیج را حلقه میانی بین مردم و رهبری دانست و گفت: بسیج از ساختاری از نوکران مردم تشکیل شده و به عنوان حلقه میانی، به لکوموتیو هایی نیاز دارد که مردم را هدایت کنند.

به عقیده وی، اقتصاد مقاومتی اقتصاد ریاضتی نیست اقتصاد لیبرالی هم نیست بلکه اقتصاد و مردم سالار است که با نگاه به مردم کار را پیش می برد.

مسئول بسیج سازندگی کشور ادامه داد: بسیج با راه اندازی قطب های کارآفرینی و صندوق های قرض الحسنه اشتغال زا، موتور محرکه ای است که برای هرکسی با قدرت ریسک کم، شرایط فراهم کرده تا قطع شدن سوء مدیریت داخلی و تحریم ها باشد.

سردار زهرایی تاکید کرد: اگر در یک جنگ نظامی یک سردار نظامی فرمانده میشود و مردم اعضا، در جنگ اقتصادی، فرمانده، کارآفرینان هستند و ما تسهیلگر؛ پس باید این مهم را باور کنیم تا بتوانیم در این جنگ اقتصادی پیروز شویم.

وی، قطب اقتصادی را محصول مزیت دار یک منطقه معنا کرد و گفت: لین قطب ها مردمی و مردم پایه است و همین باعث ماندگاری می شود؛ باید این را نگهداشت و توسعه داد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه هم اکنون ۴۳۵ قطب مردم پایه در کشور شناسایی شده است تصریح کرد: صندوق های قرض الحسنه اشتغال زا هم یک کلونی از آدم های نزدیک به هم است که همدیگر را می شناسند و می دانند که فلانی کننده کار هست یا خیر؟ و این گونه اشتغال ها پایدار می شود، چرا که به دست افراد توانمند ایجاد می شوند.

دکتر زهرایی با بیان اینکه برای اولین بار بسیج سازندگی از تبصره ۱۶ تسهیلات گرفته است، تصریح کرد: اگر چه تسهیلات را مساوی شغل نمیدانیم، بلکه مشوق می دانیم؛ اما هرکسی که به صورت مردم پایه کار را جلو ببرد، محدودیتی در ارائه تسهیلات و تسهیل گری برای وی نخواهیم داشت.

 وی در پایان با اشاره به امضاء تفاهم نامه هایی با بانک های مختلف و نیز برخی نهادها همچون کمیته امداد برای تسهیلات و ایجاد مراکز کارآفرینی، تاکید کرد: همه این فعالیتها برای جلوگیری از انحرافات اقتصاد مقاومتی و زودتر به نتیجه رسیدن آن است.

 

کد خبر 1053760

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha