به گزارش خبرگزاری شبستان،داداشی این جشنواره را یکی از موفقترین جشنوارههای ادبی سال معرفی کرد و عنوان کرد: جشنواره شهید غنیپور در سالهای برگزاریاش با افت و خیزهایی روبهرو بوده است اما بالاخره توانسته با تلاش برگزارکنندگان به روند صعودی خود بازگردد.
وی افزود: نویسندگان و مخاطبان به جشنواره شهید غنیپور اعتماد دارند و به آینده آن خوشبین هستند. دلیل این اعتماد عدم دخالت نهادهای دولتی و صمیمیت برگزاری آن است. جوایز این جشنواره توسط خانوادههای شهدا اهدا میشوند و از تجملات جشنوارههای ادبی به دور است و هدف اصلی برگزارکنندگان آن پیشرفت و بهبود وضعیت ادبی کشور است.
داداشی توجه به نیروهای تازه نفس را در این جشنواره خواستار شد و تصریح کرد: نباید نگاهمان تنها به برگزارکنندگان امروز جشنواره باشد، بهتر است راهی برای تداوم این جشنواره پیدا کنیم. اگر مسؤولان این جشنواره به جوانان بیشتر فرصت دهند و راه را برای ورود افراد تازه نفس به عرصه ادبیات کشور باز کنند میتوانند موفقیت و تداوم این جشنواره در سالهای آینده را تضمین کنند.
این نویسنده و داور جشنوارههای ادبی در پایان به نقش مسجد در فضای ادبی کشور اشاره کرد و گفت: در سالهای دور جایگاه مسجد با امروز متفاوت بود و تاثیر بسیاری در فرهنگ داشت. امروزه به دلیل مشغلههای زندگی و مشکلات مالی و اجتماعی، مردم وقت کمتری برای حضور در مساجد دارند. دغدغههای مردم تغییر کرده اما نباید اجازه دهیم فرهنگ و ادبیات در جامعه کمرنگ شود. بهتر است مردم را با پایگاههای مذهبی آشتی دهیم تا به رشد فرهنگ جامعه کمک کنیم.
پایان پیام/
نظر شما