ملت ایران تولید فناوری را برای تسلط به ملت ها نمی خواهد

احمدی نژاد با اشاره به اینکه ملت ایران علم آموزی و تولید فناوری را برای تسلط بر ملت ها نخواسته است، گفت: ایران تلاش در این مسیر را برای گسترش دوستی، محبت و عدالت بین ملت ها و رسیدن جامعه بشری به سعادت می خواهد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمود احمدی نژاد، رییس جمهور صبح امروز در بیست و پنجمین جشنواره بین المللی خوارزمی طغیان امروز استکبار علیه بشریت را به واسطه علم برآمده از دلهای بیگانه با ایمان و ناعادل دانست و گفت: ملت ایران علم آموزی و تولید فناوری را برای تسلط بر ملت ها نخواسته و تلاش در این مسیر را برای گسترش دوستی، محبت و عدالت بین ملت ها و رسیدن جامعه بشری به سعادت می خواهد. 
وی در این جشنواره که با حضور اندیشمندان، دانشمندان، مخترعان و مبتکران داخلی و خارجی در سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، ضمن تبریک ایام میلاد پیامبر اسلام (ص) میلاد پیامبر اسلام (ص) را حادثه ای بزرگ در جهت کمال بشر و نیل انسان به قله های سعادت دانست و گفت:‌ انقلاب اسلامی ایران در راستای بعثت پیامبر (ص) و رسالت تاریخی او به پیروزی رسید و همان اهداف را دنبال می کند.
رییس جمهور دستیابی به سعادت را آرزوی تاریخی و فطری همه انسان ها دانست و اظهار داشت: در هر مقطعی از تاریخ همه انسان ها و طبقات گوناگون جامعه، همواره به دنبال دستیابی به سعادت و کمال بوده اند و برپایی جامعه ای سعادتمند فصل مشترک همه انسان ها در طول تاریخ است، حتی خشن ترین دیکتاتورها نیز با شعار برپایی سعادت برای جامعه بشری اعمال خود را توجیه می کنند.
احمدی نژاد با اشاره به اینکه رسیدن به کمال و سعادت در افق نگاه انسان ها آنقدر بدیهی است که هیچ کس در آن تردید ندارد، گفت: امروز اگر از جهانیان بپرسیم که آیا از وضعیت موجود خود رضایت داشته و احساس امنیت و آرامش می کنند، بعید است حتی یک نفر پاسخش به این سوال مثبت باشد؛ دلیل آن نیز روشن است، چرا که هنوز سعادت مدنظر انسان ها و نقطه کمال آرمانی انسان ها در زمین محقق نشده است.
رییس جمهور با بیان اینکه کاروان بشر در مدت حیات چندین هزار ساله خود همواره شاهد غم ها، اندوه ها، تبعیض ها، جنگ ها، فاصله ها و تجاوزها بوده و روی امنیت و آرامش ندیده است تا استعدادهای او شکوفا شده و طعم حقیقی سعادت و زیبایی انسان بودن را بچشد، اظهار داشت: رسیدن به جامعه سعادتمند و سرشار از زیبایی های انسانی، آرمان مشترک جامعه بشری است و پیامبران ، همواره تلاش کرده اند تا موانع را برداشته و جامعه را به سمت آن جامعه سعادتمند هدایت کرده و انگیزه های حرکت تا اوج قله ها را ایجاد کنند.

احمدی نژاد با بیان اینکه رسیدن جامعه به سعادت و ایجاد توانمندی برای رسیدن به این سعادت نیازمند عواملی است، گفت:‌ ایمان به خوبی ها و زیبایی ها اولین عوامل ایجاد جامعه سعادتمند هستند که همگی در سایه عبودیت خدا و توکل بر او حاصل می شوند و اگر ایمانی نباشد حرکت انسان فاقد جهت و انگیزه خواهد بود.
رییس جمهور خاطرنشان کرد: از عوامل اصلی سرکوب حقیقت انسانی، سرکشی تمایلات مادی و خودخواهی ها و خودبرتربینی های انسان است که موجب به وجود آمدن تجاوزها، زیاده طلبی ها، حسادت ها، غرور ها و عصبانیت ها شده است و عاملی که می تواند آن را مهار کرده و روح انسان را پالایش داده و در مسیر درست قرار دهد ایمان به خداست و ایمان به خدا ایمان به تمام ارزشهای انسانی است.
احمدی نژاد عامل دوم رسیدن جامعه بشری به سعادت و کمال را علم و علم آموزی دانست و اظهار داشت: ‌علم دروازه ورود انسان به راه مستقیمی است که او را به سمت قله های سعادت و کمال رهنمون می کند و در حقیقت معیار سنجش کمال انسان ها علم است.
رییس جمهور با بیان اینکه انسان بدون علم مانند سایر موجودات و در برخی مواقع در سطحی پایین تر از آنها قرار می گیرد، خاطر نشان کرد: همه زیبایی های انسانی تنها در سایه علم انسان امکان تحقق و بروز خواهد داشت و ایمان با تمام ارزشهایی که دارد زمانی اثرگذار است که برآمده از علم، آگاهی و اندیشه درست باشد.
احمدی نژاد افزود: تمامی علوم به معنای عام اگر همراه با ایمان و انگیزه های سعادت طلبانه باشد در یک راستا و در مسیر رسیدن انسان و جامعه انسانی به سعادت خواهد بود.
احمدی نژاد عدالت را از دیگر عوامل رسیدن جامعه بشری به سعادت عنوان کرد و اظهار داشت: اگر عدالت نباشد هیچ انسانی فرصت شکوفایی پیدا نخواهد کرد چرا که عدالت بستر محیطی برای شکوفایی استعداد انسان است و در واقع عدالت سکوی اول برای حرکت انسان در مسیر سعادت و موجب به تعادل رسیدن استعدادهای انسان در مسیر درست دستیابی به سعادت است.
رییس جمهور یادآور شد: همان طور که وقتی ماهواره ای برای انجام تحقیقات به فضا فرستاده می شود، در صورت فقدان تعادل به مقصد نخواهد رسید، انسان نیز اگر تعادل نداشته و عدالت در جامعه انسانی برقرار نباشد به سعادت نخواهد رسید چرا که در محیط اجتماعی برقراری عدالت، فراهم کردن شرایط برای شکوفایی و به تعادل رسیدن انسان است.
احمدی نژاد عشق و محبت به انسان ها و خوبی ها را از جمله عوامل رسیدن به جامعه انسانی به سعادت اجتماعی عنوان کرد و گفت : جنس رفتار پیامبران از جنس عشق و محبت به مردم بوده است.
رییس جمهور با بیان اینکه ایمان ، عدالت و عشق همگی بر محور علم است، اظهار داشت: علم حقیقی برای انسان ، تواضع و حلم به همراه دارد و اگر عالمی مومن و معتقد به عدالت و عاشق انسان ها نباشد دستاورد و حاصل زندگی او در نقطه مقابل سعادت جامعه بشری قرار می گیرد و هر چه آن انسان عالم تر شود مخرب تر و برای بشریت مضرتر و دستاورد آن کشنده تر خواهد بود که نمونه آن را می توان در ساخت بمب های نسل جدید اتمی، سلاح های میکروبی و شیمیایی در کشورهای سلطه گر برای کشتار مردم به وضوح مشاهده کرد که همه اینها به خاطر عدم عشق به مردم و دنبال کردن عدالت است.
احمدی نژاد گفت: وضعیت امروز جهان نمایشگر صحنه و حوادث غمبار و بعضاً خنده داری است، در منطقه رفتارهایی مشاهده می شود که تناقض های زیادی با یکدیگر دارند ؛ گروه هایی که بیشتر آنها دیکتاتور بوده و در عمر سیاسی کشورهای خود حتی یک انتخابات نداشته اند دور هم جمع شده و برای دیگر کشورها دستور برگزاری انتخابات و دموکراسی می دهند .
رییس جمهور افزود: برخی از کشورهای منطقه که واژه آزادی در فرهنگ لغات آنها وجود ندارد با یکدیگر تصمیم می گیرند و علیه دیگران قطعنامه صادر می کنند که باید آزادی را به مردم کشورهایشان بدهند.
احمدی نژاد با بیان اینکه علم، عدالت، ایمان و عشق، همگی از یک جنس و از یک حقیقت هستند، گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران اگر بر علم آموزی و تولید فناوری تاکید دارد، آن را برای تسلط بر ملت ها نمی خواهد؛ بلکه برای دوستی، عدالت و محبت بین ملت ها خواسته و می خواهد جامعه بشری به سمت سعادت هدایت شود و این در نقطه مقابل اندیشه حاکمان مسلط بر مراکز قدرت جهانی است.
رییس جمهور تاکید کرد: همه باید دست به دست هم بدهیم تا دنیایی بهتر را با عدالت بسازیم و این نیازمند ایمان، علم، عشق و عدالت است.
احمدی نژاد با بیان اینکه زمانی سعادت جامعه بشری محقق می شود که تمامی دستاوردهای علمی برآمده از دلهای ایمانی، عادل و عاشق باشد، خاطرنشان کرد: جشنواره خوارزمی فرصت مناسبی برای گردهم آمدن عالمان و عاشقان انسانیت است تا دست به دست هم داده و به جامعه بشری برای رسیدن به سعادت کمک کند.
رییس جمهور با تاکید بر اینکه باید اندیشه ها و علوم هم افزا و در کنار یکدیگر برای نجات بشریت و خدمت به مردم جهان قرار گیرد، اظهار داشت: معنای این سخن این نیست که کار علمی نباید جنبه اقتصادی داشته باشد بلکه جنبه اقتصادی کار علمی هم، باید برای خدمت به سعادت جامعه بشری باشد و معتقدم که می شود و می توانیم به روزی برسیم که همه مردم جهان در رفاه کامل باشند به گونه ای که رفاه آنها مزاحم رفاه دیگران نباشد؛ چرا که خداوند نعمت های فراوانی را برای سعادت بشر در زمین قرار داده است.
احمدی نژاد وجود انسان های ناصالح در مراکز قدرت جهانی که پیشرفت و عزت خود را در عقب ماندگی و تحقیر دیگران می دانند و دستشان همواره در جیب سایر ملت هاست را از مشکلات پیش روی بشریت برای رسیدن به سعادت دانست و گفت: در بسیاری از کشورهای آفریقایی به رغم وجود ثروت فراوان به دلیل آنکه تنها یک آمریکایی و اروپایی از این ثروت بهره برداری می کنند مردم در فقر مطلق به سر می برند.
رییس جمهور تصریح کرد: مستکبران و سلطه گران برای حل مشکلات اقتصادی خود جنگ به راه می اندازند و بسیاری از انسانهای بیگناه را می کشند چرا که تصور آنها این است که برای ماندن باید دیگران را نابود کنند.
احمدی نژاد خاطر نشان کرد: حاکمان ناصالح اجازه نمی دهند طعم عدالت ، عشق ، ایمان و علم سعادت بخش در کام جامعه بشری چشیده شود ، در واقع آنها بزرگترین مانع در برابر سعادت بشر هستند.
رییس جمهور با بیان اینکه بشر به رغم تمام دستاوردهای عظیم علمی که به دست آورده در ابتدای راه قرار دارد، گفت: ظرفیت های عظیمی در جهان وجود دارد که هنوز ناشناخته باقی مانده است که باید در جهت دستیابی به آنها تلاش های علمی گسترده ای صورت گیرد.
احمدی نژاد با بیان اینکه روزی خواهد آمد که جهان سرشار از عدالت شده و ایمان و عشق رابطه بین انسان ها را تنظیم کند، اظهار داشت: خداوند به پیامبران الهی وعده داده است که روزی می آید که انسان کامل که عدالت ، عشق و علم مطلق است، به یاری انسان ها آمده و بستر را برای جهش های بلند جامعه به قله های کمال آماده می کند و باور ما این است که موعود انبیاء با زبان علم با بشر سخن گفته و دریچه های علم را به روی بشریت باز خواهد کرد.
رییس جمهور خاطر نشان کرد: رسیدن به آن روز در گرو تلاش های امروز ما در جهت انجام کارهای علمی و رسیدن به ایمان، عشق و عدالت خواهد بود.
احمدی نژاد ضمن تقدیر از جامعه علمی ایران و همه عالمانی که در تلاش هستند تا جامعه ای بهتر و سعادتمند را پیش روی بشریت قرار دهند، اظهار امیدواری کرد: جشنواره خوارزمی در سالهای آینده به میعادگاه گسترده تری برای اندیشمندان پاک و عاشق عدالت تبدیل شود.
پایان پیام/

کد خبر 105331

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha