به گزارش خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، شیوع ویروس کرونا همه فعالیت های اقتصادی و اجتماعی را تحت تاثیر خود قرار داده است. با هر جهشی که در کووید ۱۹ انجام می شود، موج جدیدی از بیماری در کشور شکل می گیرد و الزام رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت ها متناسب با آن اعمال می شود. در این میان دومین ماه مبارک رمضان را در حالی پشت سر می گذاریم که شیوع ویروس کرونا تاثیر مستقیمی در نحوه و شکل برگزاری برنامه ها و مراسم های مذهبی و دینی داشته است. مناسبت های ماه مبارک رمضان نیز از این موضوع مستثنی نبوده. تعطیلی مساجد و حسینیه و منبرها و محدودیت های موجود در برگزاری مراسم های مذهبی همه باعث شده است تا مراسمات مذهبی در ماه مبارک رمضان نیز شکل و شمایل دیگری پیدا کند.
بهره برداری از شبکه های اجتماعی و فضای مجازی در برگزاری مراسم ها و مناسبت های مذهبی یکی از اقداماتی است که در راستای برگزاری برنامه های مذهبی، دینی و فرهنگی انجام شده است. همچنین فعالان فرهنگی و دینی پای کار آمده اند و با اقداماتی نظیر کمک های مومنانه، فعالیت های فرهنگی و برنامه های ترویجی و تبلیغی در شب های ماه مبارک رمضان، چراغ فعالیت های مذهبی را روشن نگه داشته اند.
«حجت الاسلام مهدی کوزه گر» در گفتگو با خبرنگار گروه قرآن و معارف خبرگزاری شبستان می گوید: با توجه به اینکه در شرایط کرونا قرار داریم، سعی کرده ایم تا با رعایت پروتکل های بهداشتی در راستای تعظیم شعائر ائمه اطهار (ع) در مناسبت های مختلف برنامه هایی داشته باشیم. با توجه به پتانسیل هایی که در هیئات وجود دارد، برنامه های فرهنگی و مذهبی در شرایط کرونا برگزار شده است اما الزام رعایت پروتکل های بهداشتی باعث شده است تا چراغ حسینیه ها و مساجد خاموش شود؛ بنابراین طرح هایی در راستای آغاز فعالیت های مذهبی در حسینیه ها و مساجد ارایه کرده ایم و فعالیت های فرهنگی مذهبی را به فضای مجازی سوق داده ایم.
به گفته یکی از مدیر گروه تبلیغی دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی در تهران، تهیه و تدوین بسته های فرهنگی و ارایه آنها در فضای مجازی با رویکرد ارتقای آگاهی جامعه، وحدانیت، تقوا و یکتاپرستی از جمله کارهایی بوده است که در شرایط کرونا انجام شده است.
گروه تبلیغی دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی در تهران برنامه های دیگری نظیر توزیع سبدهای ارزاق را در برنامه اش داشته است. همچنین به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع) و پس از افطار پنج هزار عدد بستنی در بین روزه داران توزیع شد.
در ایام شهادت امیرالمومنین (ع) نیز با رعایت پروتکل های بهداشتی ایستگاه صلواتی برپا شد و مبلغ و سخنران به هیئات مختلف اعزام شد تا در راستای معرفت افزایی در بین مردم فعالیت های تبلیغی و فرهنگی داشته باشند.
کوزه گر که مدیر گروه تبلیغی دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی در تهران است با برشمردن فعالیت های این گروه تبلیغی به ویژه در ایام کرونا، تاکید دارد که کار را به بهانه کرونا تعطیل نکرده ایم و قوی تر از گذشته برنامه های فرهنگی مذهبی را در فضای مجازی ادامه می دهیم.
برگزاری مسابقات مذهبی، عقیدتی و فرهنگی از جمله حفظ برخی احادیث و روایات و خطبه های غدیریه در فضای مجازی از دیگر برنامه های گروه تبلیغی دفتر آیت الله العظمی وحید خراسانی در تهران است که انجام می شود. همچنین این گروه تبلیغی مذاکراتی با سخنرانان مذهبی انجام داده است و فایل های پنج دقیقه ای با رویکرد معرفت افزایی و با محورهای امام زمان (عج)، تکالیف منتظران در زمان غیبت و سایر مولفه ها تهیه و در فضای مجازی بارگزاری می شود.
کمک های مومنانه در راستای تعظیم شعائر اسلامی انجام می شود و در جهت ترغیب افراد برای معرفی امیرالمومنین (ع) و ائمه معصومین تا امام زمان (عج) برنامه های متنوع فرهنگی و مذهبی در فضای مجازی در حال برگزاری است.
نظر شما