به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «حمید ملانوری» عصر (12 اردیبهشت) در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی استان ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت علی(علیه السلام) و گرامیداشت روز معلم بر اهمیت موضوع کتاب و کتابخوانی در جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: فرهنگ مطالعه و کتابخوانی باید در کشور و استان ترویج پیدا کند.
وی با بیان اینکه بسیاری از چالش ها از جمله مشکلات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور به دلیل بی توجهی به مطالعه و کتابخوانی است، گفت: چنانچه بینش و درک درستی از موضوعات در افراد وجود داشته باشد، به سمت آسیب های اجتماعی نمی روند.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه کرونا سبک زندگی مردم به ویژه دانش آموزان را تغییر داده است، اظهارداشت: متاسفانه به دلیل عدم سواد رسانه ای برخی از والدین این گوشی های تلفن همراهی که بچه ها در آن درس می خوانند در پسا کرونا می تواند آسیب های جدی را به حوزه خانواده وارد کند.
ملانوری با اشاره به اینکه کرونا خواهد رفت اما گوشی و فضای مجازی را نخواهیم توانست دیگر از فرزندانمان دور کنیم، تاکید کرد: باید در حوزه سواد رسانه ای، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی شود تا در دهه های بعد شاهد معضلات فرهنگی نباشیم.
وی با بیان اینکه بذر فرهنگی و یا ضد فرهنگ معمولا یک دهه بعد از کاشت، محصول می دهد، افزود: معضلات فرهنگی که امروز در کشور شاهد آن هستیم، بذر این معضلات را دشمن از یک دهه قبل در کشور کاشته است.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه شهرها و مناطقی از کشور که بیشتر اهل مطالعه و گفتگو هستند، مردم آن مناطق روحیه شاد و سرحال تری دارند، گفت: باید برای افزایش سطح مطالعه مردم در جامعه فرهنگ سازی لازم صورت گیرد.
ملانوری با گلایه شدید از بی توجهی نسبت به برگزاری جلسات انجمن کتابخانه های استان، گفت: عدم برگزاری جلسات انجمن کتابخانه ای استان طی 4 سال گذشته ظلم به توسعه فرهنگ مردم است.
وی با اشاره به اینکه شورای فرهنگی عمومی، شورای آموزش و پرورش، انجمن کتابخانه ها و شورای مبارزه با مواد مخدر از جمله جلسات مهم و تاثیرگذاری است که باید به موقع و مرتب برگزار شود، تاکید کرد: شورای فرهنگ عمومی استان آنقدر مهم است که مصوبات آن حکم قانون دارد و باید اجرایی شود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه انجمن کتابخانه های استان می تواند به لحاظ محتوایی کتابخانه های استان را فعال کند، افزود: کتابخانه ها باید بتوانند بر فکر مردم تاثیر گذار باشند و مهارت های اجتماعی را به مردم آموزش دهند.
ملانوری با اشاره به اینکه تنها با ساختن ساختمان کتابخانه دردی از مشکل کم بودن سطح مطالعه حل نمی شود، گفت: چنانچه تاکنون به جای ساخت کتابخانه های بزرگ و چند میلیاردی به سراغ ساخت کتابخانه های 500 متری می رفتیم، قطعا این پروژه های بر زمین مانده تاکنون به بهره برداری رسیده بود.
نظر شما