بیش از ۴۰ سالن سینما در مناطق مختلف کشور افتتاح می‌شود

قره داغی با بیان اینکه در دوران شیوع کرونا حتی یک روز هم کار مرمت سینماهای حوزه هنری متوقف نشد، گفت: با بهبود شرایط، بیش از ۴۰ سالن سینما در مناطق مختلف کشور افتتاح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری، عبدالحمید قره‌داغی معاون اداری و مالی حوزه هنری، سه‌شنبه ۷ اردیبهشت‌ماه در نشست با رئیس حوزه هنری مازندران و شهردار ساری که با محوریت رایزنی برای احداث پردیس سینمایی ایران در ساری برگزار شد، با اشاره به اینکه بحث توسعه و بازسازی سینماهای کشور در دستور کار است، بیان کرد: حوزه هنری کشور برای اینکه بتواند بخشی از رسالت خود را از طریق سینماداری در کشور گسترش بدهد، در ۲۲ استان بیش از ۱۵۰ سالن سینمای چراغ روشن دارد.

قره‌داغی در این جلسه که با حضور ملک‌ثابت مدیرکل دفتر حقوقی حوزه هنری و حسینی مدیرعامل مؤسسه بهمن سبز صورت گرفت، افزود: خوشبختانه نهضت سینماسازی در حوزه هنری در حال انجام است و بر این اساس برنامه‌ریزی شده تا پایان سال ۱۴۰۰، تعداد سینماها به ۲۰۰ مورد برسد، و در پایان ۱۴۰۱ نیز به ۳۰۰ سالن ارتقاء یابد.

وی با بیان اینکه ساخت این سینماها به لحاظ استانداردهای کیفی و روز صورت می‌گیرد، گفت: امروزه سینمای تک سالن به لحاظ کیفی جوابگو نیست.

معاون اداری و مالی حوزه هنری تأکید کرد: این اراده در حوزه هنری و مؤسسه بهمن سبز برای ساخت سینماها جدی است و برنامه دقیق و مدونی در سه فاز دارد، منابع در اختیار ما برای بازسازی سینماها دولتی نیست و ما از آنچه که ملک سینما در اختیار ما قرار داده در حال ایجاد ارزش افزوده هستیم تا با کمک شهرها و استان‌های مقصد با یک رسالت فرهنگی بازسازی و احداث کنیم.

قره‌داغی با اشاره به انجام پروژه موفقیت‌آمیز و مدرن در شهرهای اصفهان، مشهد و یزد یادآور شد: سرعت بازسازی سینماها بستگی به میزان کمک شهرها دارد، همچنین به‌دنبال فرصت برای ادامه انجام کارها هستیم، در شهر ساری با علاقه‌ای که از شهرداری مشاهده شد، پروژه آغاز شده و امیدواریم زودتر به نتیجه برسیم، البته به‌واسطه داشتن تعدد پروژه در شهرهای مختلف نوع مشارکت‌هایمان متنوع بوده است.

وی با بیان اینکه مجموعه «پردیس سینمایی ایران» در واقع به یک پایگاه فرهنگی هنری تبدیل خواهد شد، اظهار کرد: در آذربایجان شرقی، بجنورد و شهرهای دیگر پروژه‌ها در حال پیگیری است، از شهرداری‌ها دست یاری می‌طلبیم و ایجاد تفاهم‌نامه همکاری خروجی خوبی در بر خواهد داشت، آمادگی مشارکت و همکاری و تعامل را نیز داریم.

شهردار ساری در ادامه این نشست درباره مشارکت و همکاری در احداث پردیس سینمایی ایران ساری، گفت: این مجتمع فرهنگی برای شهر و استان لازم است و تلاش می‌کنیم با رعایت قوانین و بررسی تمام جوانب، مسیر ایجاد این سازه را هموار کنیم.

حمیدرضا مرادی با بیان اینکه اصلاح نقشه و حدف پارکینگ و تبدیل آن به ۲ طبقه کمپلکس فرهنگی (با استفاده از پارکینگ بوستان ولایت) کمک ویژه شهرداری ساری به این پردیس است، افزود: همچنین آورده‌های دو طرف «شهرداری ساری و حوزه هنری مازندران» مشخص و برآورد شود.

وی در پایان تأکید کرد: هماهنگ شدن کارشناسان دو طرف جهت بررسی مسائل فنی نیز مورد انتظار است.

 

شهرداری ساری در ساخت پردیس سینمایی ایران تعامل حداکثری داشته باشد

احمد حسین‌زادگان استاندار مازندران نیز در این نشست بر لزوم همکاری شهرداری ساری با حوزه هنری مازندران جهت احداث پردیس سینمایی ایران تأکید کرد و گفت: امید است این پردیس علاوه بر تأمین نیارهای فرهنگی شهروندان ساروی به مردم شهرهای اطراف هم خدمات ارزشمندی ارائه کند.

وی با تأکید براینکه برخورداری از سینما و مجتمع‌های فرهنگی هنری یکی از دغدغه‌ها و مطالبات مهم شهروندان شهرهای مازندران به ویژه ساری است، اظهار کرد: استان نیاز به تقویت و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی دارد.

استاندار مازندران بر لزوم همکاری شهرداری ساری با حوزه هنری مازندران جهت احداث پردیس سینمایی ایران تأکید کرد و گفت: شهرداری در ساخت تعامل حداکثری داشته باشد.

وی اظهار امیدواری کرد، تکمیل این پروژه فرهنگی علاوه بر تأمین نیارهای فرهنگی شهروندان ساروی به مردم شهرهای اطراف هم خدمات ارزشمندی ارائه کند.

حسین زادگان خاطرنشان شد: طرفین پس از بررسی موارد ریز کارشناسی و تعیین قدر سهم‌ها، با ایجاد تفاهم جامع برای آغاز احداث پروژه گام بردارند.

معاون اداری و مالی حوزه هنری نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری‌های استانی و استاندار مازندران، با رئیس حوزه هنری مازندران جهت احداث پردیس سینمایی ایران-ساری، اظهار کرد: هم‌افزایی موجود بین مسئولین استانی با حوزه هنری موجب شده که امروز شاهد کلنگ‌زنی این پردیس سینمایی باشیم.

قره داغی با ارائه پیشینه‌ای از حوزه هنری، سینماداری را یکی از مأموریت‌های جدی این مرکز به دستور رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و گفت: با وجود محدودیت‌های کرونایی تاکنون ۵۵ سینما به بهره‌برداری رسید و بیش از ۳۰ سینما در دست اقدام است.

وی اذعان کرد: حوزه هنری (به عنوان نهاد عمومی غیردولتی) در سینماسازی از اعتبارات دولتی چندان بهره نبرده، اما استاندارانی در سطح کشور با عنوان سرانه فرهنگی به این امر کمک کردند.

قره‌داغی از استاندار خواست تا سهم فرهنگی این مجتمع را تقویت کرده و در مواردی همانند پارکینگ، صدور مجوز و … با توجه ویژه به این پروژه از هزینه‌ها کاسته یا در صورت امکان به سمت بخشودگی سوق دهند.

رئیس حوزه هنری مازندران نیز با ارائه گزارشی از روند پیگیری ایجاد پردیس سینمایی ایران -ساری، خواستار مساعدت بیشتر برای تسهیل این رویداد شد.

معصومی‌گرجی با بیان اینکه حوزه هنری مازندران با در پیش گرفتن رویکرد عدالت فرهنگی در زمینه ایجاد پردیس‌ سینمایی ایران_ساری، برای دستیابی همه شهروندان به امکانات فرهنگی گام برداشته است، افزود: با ایجاد این پردیس سینمایی همچنین می‌توان علاوه بر مردم شریف و هنردوست و هنرمند ساری، به همشهریان محترم شهرستان‌های میاندورود، نکا، جویبار و قائمشهر نیز خدماتی ارائه کرد.

شهردار ساری در ادامه این نشست ضمن ارائه گزارشی از توافقات با حوزه هنری جهت نوسازی سینمای ایران با عنوان ایجاد پردیس سینمایی ایران-ساری گفت: تلاش داریم مراحل اخذ مجوز احداث یا همان پروانه ساخت، پارکینگ، ساخت و ساز با شهرداری ساری باشد.

مرادی اضافه کرد: در این توافق نگهداری ملک، سینماداری و برخی موارد فنی سینما با حوزه هنری است.

در پایان این نشست صورتجلسه مشارکت حوزه هنری مازندران و شهرداری ساری با محوریت احداث پردیس سینمایی ایران_ساری با حضور استاندار مازندران به امضا طرفین رسید.

گفتنی است، از توافقات اصلی این نشست جهت همکاری در ساخت پردیس سینمایی ایران می‌توان به مشارکت دوطرف (شهرداری ساری و حوزه هنری) برای ساخت پردیس ایران، برآورد آورده‌های طرفین جهت احداث این سینما، واگذاری مکانیزم سینماداری به حوزه هنری، هماهنگی کارشناسان در بررسی موارد مختلف احداث و تبدیل دو طبقه پارکینگ زیرزمینی به کمپلکس فرهنگی اشاره داشت.

کد خبر 1051625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha