نقش طراحی و اجرای وحدت بر عهده امام بود

دبیرمجمع جهانی اهل بیت(ع) گفت:امام نقش طراحی و اجرای وحدت را به عهده داشتند هرچند که قبل از وی بزرگانی منادی وحدت بودند اما اینکه یک قدرت حکومتی پای این مسئله بایستد فقط در زمان امام روی داد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام محمد حسن اختری، دبیر مجمع جهانی اهل بیت(ع) با تأکید بر اینکه اصل وحدت و به حرکت در آوردن آن از ابتکارات امام خمینی(ره) است، گفت: هر سال بواسطه برگزاری گردهماییهای بین‌المللی، افقهای جدیدی در باب وحدت گشوده می‌شود.
حجت الاسلام اختری دبیر مجمع جهانی اهل بیت(ع) در مورد نقش و تأثیر امام خمینی(ره) در گسترش وحدت اسلامی گفت: همچنانکه کل نظام و حکومت اسلامی و اصل ولایت فقیه و پیروزی آنها از ابتکارات امام راحل بود اصل وحدت و به حرکت در آوردن و جدی شدن و اجرایی شدن آن هم از ابتکارات ایشان بود.


وی افزود: امام نقش طراحی و اجرای وحدت را به عهده داشتند هرچند که قبل از وی بزرگانی منادی وحدت بودند اما اینکه یک قدرت حکومتی پای این مسئله بایستد فقط در زمان امام روی داد. اینکه هرسال افقهای جدیدی درباره وحدت در جهان اسلام با برپایی سمینارها و اجلاس آن در تهران و سایر جاها پدید می‎آید این دستاورد اندیشه‎ها و ابتکارات امام است.
اختری در مورد اینکه دشمنان، امام علی(ع) را بعنوان تفرقه مطرح می‏کنند هم اظهار کرد: نه مسلمانان و نه غیرمسلمانان علی(ع) را بعنوان الگوی تفرقه معرفی نمی‎کنند. همه می‎گویند علی(ع) در زمان بعد از فوت پیامبر(ص) با خلفای اسلامی کنار آمد و از موقعیت و حق حاکم شدن خود گذشت تا تفرقه بین مسلمانان ایجاد نشود و این بهترین الگوی وحدت درمیان کشورهای اسلامی است. ما هم با تأسی به امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در مجمع جهانی اهل بیت که با همه کشورهای اسلامی در ارتباط هستیم به طرفدارانمان در هرکجا که هستند سفارش به وحدت می‎کنیم و از هر مسئله‎ای که عامل اختلاف بشود دوری می‎کنیم.


دبیر مجمع جهانی اهل بیت در مورد نقش اهل سنت در حفظ وحدت هم اذعان داشت: از نظر عملی و مبنایی اهل سنت هم طرفدار وحدت هستند اینکه علمای سنی در همایشهای هفته وحدت شرکت می‎کنند نشان از حمایت سران آنها از وحدت دارد. فقط تعداد معدودی از سنیان که وهابی هستند دست به تفرقه در جهان اسلام می‏زنند وگرنه در جهان اسلام از قدیم تا الان همه مذاهب اسلامی در کنار یکدیگر بوده و حتی ارتباطات نسبی و سببی باهم برقرار کرده‏اند.
وی در مورد وظیفه حاکمان اسلامی در حفظ و گسترش وحدت اسلامی هم یادآور شد: بیشتر حاکمان اسلامی طرفدار وحدت هستند و از آن حمایت می‏کنند. اساسا تشکیل سازمان کنفرانس اسلامی در راستای وحدت و باهم بودن کشورهای اسلامی شکل گرفت که این نشان از اهمیت وحدت در میان امت اسلامی دارد.

پایان پیام/

 

کد خبر 105105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha