خبرگزاری شبستان، گروه جهان اسلام: ماه رمضان در آمریکا نیز حال و هوای ديگری دارد. مسلمانان این کشور هم اين ماه را جشن می گيرند و آن را گرامی می دارند. برخی مساجد آمریکا با ادامه واکسیناسیون در کشور برای مقابله با کرونا، امسال در ماه رمضان باز است و مسلمانان این کشور نیز ترجیح می دهند در آن نماز بخوانند.
سال گذشته، آمریکا شاهد تعطیلی کامل مساجد، معابد، کلیساها و اماکن عبادی بود. پایگاه خبری «فویس اوف آمریکا» در گفت و گو با مسلمانان نوشت: امیر محمد که یک مسلمان آمریکایی آفریقایی تبار است درباره بازگشایی مساجد در ماه رمضان گفت: به خاطر بازگشایی مساجد و اقامه نماز در آن بسیار خوشحال هستم.
وی که در یکی از مساجد شمال ویرجینیا نماز می خواند، درباره حال و هوای ماه رمضان گفت: رمضان امسال تفاوت هایی با سال های گذشته و قبل کرونا دارد، مردم برای ورود به مساجد ماسک می زنند و درجه تب آنان هنگام ورود به مسجد گرفته می شود و حضور نمازگزاران به مسجد با نصف ظرفیت است و نماز جماعت که در آن برگزار می شود یک نعمت است.
امام نعیم بک، مدیر ارتباطات مرکز دار الهجره اسلامی در ایالت ویرجینیا گفت: مردم از اینکه درهای مسجد امسال در ماه رمضان باز است، بسیار خوشحال هستند.
وی افزود: بازگشایی مساجد فرصتی را فراهم آورده تا مردم نماز خود را در این مکان مقدس بخوانند و احساس معنوی ای که در مسجد ایجاد می شود با اقامه نماز در منزل متفاوت است.
امام خالد گریگز از ایالت کارولینای شمالی گفت: بازگشایی این فرصت را فراهم کرد تا با برادر و خواهرهایم به مسجد برویم.
فاطمه علی از بالتیمور گفت: خیلی خوشحالم که یک بار دیگر می توانم در مسجد نماز بخوانم و هرگز کسانی را که به خاطر کرونا از دست داده ایم فراموش نخواهم کرد.
با بازگشایی مسجد وابسته به مرکز اسلامی ماساچوست، آصف الحیرانی، امام این مسجد درباره حال و هوای مسجد در ماه رمضان گفت: جوانان زیادی در ماه رمضان به مسجد می آیند و نماز می خوانند و سوالاتی درباره نماز می پرسند که به آنان جواب می دهیم.
وی افزود: برخی از افراد که سن ها آنها بالاتر است به خاطر ترس از کرونا به مسجد نمی آیند. بنابراین گزارش، طی سال گذشته، برخی مساجد از تکنولوژی برای ارتباط بین مسلمانان استفاده کردند و نماز جمعه نیز از شبکه های اجتماعی پخش می شد.
برخی مساجد و موسسات اسلامی برای کارهای خیر قدم برداشتند و سبد غذایی میان نیازمندان توزیع کردند. سازمان امدادرسانی اسلامی آمریکا نیز به صورت سالانه در ماه رمضان به افراد نیازمندن غذا می دهد.
در لس آنجلس و ویرجینیا نیز افراد داوطلب نیز در آماده کردن سبد غذایی کمک کردند. سوزان احمد، یکی از مسئولان هماهنگ کننده برنامه منطقه ای سازمان امداد رسانی اسلامی آمریکا گفت: برخی افرادی که به عنوان داوطلب برای آماده کردن سبد غذایی کمک می کنند، غیر مسلمان هستند.
نظر شما