به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، یعقوب گویلیان مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کردستان (۵اردیبهشت ۱۴۰۰) در دیدار با حسین الماسی فرماندار شهرستان قروه گفت: با توجه به پیشینه تاریخی شهرستان قروه، این شهرستان میتواند نه تنها در حوزه گردشگری بلکه در زمینه صنایعدستی نیز در سطح استان و کشور معرفی شود.
وی افزود: شهرستان قروه علیرغم جاذبههای تاریخی، طبیعی، فرهنگی و غیره هنوز در تورهای گردشگری جایی ندارد که نیاز است در این راستا بخشهای خصوصی، ادارات ذیربط به ویژه فرمانداری اقدامات لازم را در این رابطه انجام دهند.
گویلیان به لزوم مرمت و احیاء آثار تاریخی و باستانی شهرستان قروه اشاره کرد و یادآور شد: حمام قصلان و پل فرهاد آباد بعنوان نقطه شروع برای مرمت و احیاء آثار تاریخی شهرستان در دستور کار این اداره کل است.
وی افزود: طرحهای خوبی در بخش گردشگری از جمله احداث هتل، مجتمع گردشگری و... در این شهرستان در دست احداث است که میتواند در زمینه شکوفایی گردشگری و رونق صنایعدستی این شهرستان موثر باشند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان به لزوم ایجاد موزه مردمشناسی در قروه اشاره کرد و گفت: این ادارهکل برای تخصیص اعتبار لازم به منظور مرمت و احیاء آثار تاریخی شهرستان پیگیریهای لازم را انجام خواهد داد که امید است با ساماندهی آثار تاریخی پس از تعیین کاربری بتوانیم موزهای برای معرفی آثار این شهرستان راهاندازی کنیم.
حسین الماسی فرماندار شهرستان قروه به همدلی و همراهی خوب مسئولین در سطح شهرستان اشاره کرد و گفت: قروه باید بیش از پیش در مسیر توسعه قرار گیرد و این امر نیازمند عزم جدی مسئولین استان و شهرستان است.
وی به لزوم برنامهریزی اصولی در راستای بهرهبرداری از آثار تاریخی، جاذبههای گردشگری و سایر پتاسیلهای شهرستان قروه تاکید و بیان کرد: رفع مشکلات چشمه آب معدنی و امامزاده بابا گرگر، سراب قروه، منطقه گردشگری بدر و پریشان و... را پیگیری خواهیم کرد.
در این ادامه این دیدار که اردلان معاون عمرانی فرماندار قروه، دکتر سنتی شهردار قروه، علی بهنیا رئیس اداره حراست، آرمان وطن دوست معاون گردشگری و سرمایهگذاری، محمدابراهیم الیاسوند سرپرست اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قروه نیز حضور داشتند از تاسیسات گردشگری در دست ساخت از جمله هتل پریشان و غیره بازدید و با سرمایهگذاران این طرحها نیز گفتوگو کردند.
نظر شما